Stäng

4 juli med Donald Trump

UTRIKES. I går, den 4 juli, firade en stor del av USA:s 330 miljoner invånare att 13 brittiska kolonier i Nordamerika den 4 juli 1776 förklarade sig självständiga från Storbritannien i och med att USA:s självständighetsförklaring ratificerades av den kontinentala kongressen. USA:s nationaldag. 

Enligt svenska medier är kritiken mot president Donald Trumps version av firande omfattande, å andra sidan är kritiken av allt Trump gör omfattande i svenska medier. Det är som PK-media inte fattar att Donald Trump är vald och oerhört populär hos stora delar av USA:s befolkning.

Det verkar inte direkt ha varit folktomt trots spöregn…

-Pettersson är skeptiskt till svensk media och extra misstänksam när det gäller rapporteringen från USA och om Donald Trump.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

6 reaktioner på “4 juli med Donald Trump

 1. bade har och dar sa kan ju socialdemocraterna bast……… thank you Mr Pesident

 2. När det handlar om USA så kritiseras allting, fast när
  det handlar om Mena, då omskrivs allt så att det ska
  passa in i försköningen av allt som kommer från dessa
  länder, det bockas och tassas utan dess like för Barbariska
  länder.

 3. Militärparader utanför Sovjet, Kina och Nordkorea som visat sig vara ihärdiga försvarare av mänskliga rättigheter är fascism. Säger de vänsterblivna journalisterna.

  Yeah, right.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: