Imam i Västerås dömd till två år för våldtäkt


BROTTSLIGHET. En man i 50-årsåldern i Västerås döms av Västmanlands tingsrätt till fängelse i två år  för en våldtäkt som inträffade i slutet av 2016. Kvinnan tror att hon kan ha blivit drogad när hon var på ett uteställe i Västerås. Den dömde mannen har tidigare haft uppdrag både inom idrotten och i religiösa sammanhang, rapporterar Sveriges Radio

Tidigare högt uppsatt ledare för moské i Västerås döms till fängelse för våldtäkt – dna hittades flera år efter att brottet begicks, skriver VLT.se. 

Från maj. ”Den 49-årige Västeråsaren anhölls misstänkt för våldtäkt i sin frånvaro av åklagare på torsdagskvällen i förra veckan. Klockan sex i fredags morse greps han av polis och tio timmar senare stod han inför häktningsdomaren i Västmanlands tingsrätt.”

-Pettersson ser att i Västerås finns en 49-årig iman som varit verksam vid Råby moské…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


3 responses to “Imam i Västerås dömd till två år för våldtäkt

 • SVENSK

  Hur kan han få BARA två år för att ha drogat och våldtagit en kvinna??
  När den av Ingrid Carlqvist presenterade SVENSKEN ”Lasse” fick 1års fängelse för det som bevisligen INTE ens kunnat vara en våldtäkt??
  Kan ej längre hitta länken, kanske är den bortcensurerad.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Dömd till två år på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell !
  Känns väldigt bra att efter 35 år som fångvaktare på Kumlafängelset nu ha tagit pension och slippa se och höra dagens totalt respektlösa kriminella parasiter innanför dagens mångkulturella lekstuga innanför murarna.

  Gilla

 • Maja

  2 års fängelse. Det ger sig …

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: