17 thoughts on “Polarisering

 1. Desperationen lyser igenom hos denna utdöende skara idioter. När det enda de har att komma med är rena rama lögner. De borde åtalas.

 2. Se till att SD slutar att förlänga vårdköerna, försämra för skolan försämra välfärden, skära ner på försvaret och att dom ser till att höja pensionerna.
  Det är ju SD som bestämmer allt i Sverige enligt 7-klövern.

 3. Var är väktarna av internet? Hur får någon uttrycka sig på det sättet utan att bli bötfälld? Jag ska personligen kontakta honom för att få en ursäkt.

 4. Skitstöveln kan ju fråga sin partiledare vilken plats som
  är lämplig, hans släkt har ju lång erfarenhet av hur man
  på bästa sätt förnedrar andra människor?

 5. Bara att besöka valfrii åldringsvård i Sverige. Hallengren verkar ha dålig koll vad som händer i Sverige idag. Han kan även blunda på bägge ögonen.

 6. Desperationen i sosseleden är påtaglig, hela vägen från partiledaren till nonsenspolitiker som Hallengren.

 7. håkan hallengren verkar ligga på samma iq-nivå som anders lindberg – som ett marsvin….

 8. I Sverige kan idioter kasta ur sig de mest groteska lögner och anklagelse pga. att Sverige har en ofattbart primitiv journalistkår så är likadan.

  • Det är bara och hoppas på att han blir den förste som får se lägret från insidan.Han kan ta med sig alla sina sossevänner också så vi slipper se och höra dom i fortsättningen.Jävla pack.Snacka om hatare på nätet och vilka som är ett hot mot demokratin.

 9. Han ljuger dessutom som en häst travar… Dachau är en förort till München men ligger knappast centralt !
  Jämför han kanske med de svenska,som låg lite mer undanskymda ?

  • Och går vi tillbaka till den tiden så har vi även Haj Amin al-Husseini, stormufti av Jerusalem och SS-Gruppenführer. Så slutsatsen måste bli att det blir sossarna och muslimska brödraskapet som kommer att stå för uppförandet av eventuella koncentrationsläger.

Kommentera