Stäng

Gustav Kasselstrand anmäld för hets mot folkgrupp

INRIKES. Gustav Kasselstrand, partiledare för Alternativ för Sverige, AfS, har anmälts för hets mot folkgrupp, HMF, efter att AfS hållit ett torgmöte i Almedalen i måndags, enligt Expressen

Polisen i Almedalen har upprättat en anmälan om hets mot folkgrupp efter Alternativ för Sveriges torgmöte på måndagen. Förundersökningen är åklagarledd och talet ska granskas. ”Polisen ägnar sig åt politiska trakasserier”, skriver partiledaren Gustav Kasselstrand på Twitter.

-Pettersson som inte vet vad som hänt tycker Gustav ska ta det lite lugnt med att anklaga polisen, det är halmgubberetorik. Det är knappast polisen som anmält honom. Det är anmälaren och åklagaren som ska anklagas. Är det polisen som anmält Kasselstrand då har de för lite att göra.

Lagen om Hets mot Folkgrupp är annars en skitlag som borde avskaffas. Återvandring som AfS vill är en bra idé, jag tycker att alla som inte kan eller vill integrera sig ska återvandra, alla utländska brottslingar ska utvisas, medborgarskap som getts på felaktiga grunder, exempelvis genom falsk identitet, hot eller mutor ska återkallas. m.m.

Kasselstrand vs Bard, tyvärr långt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

24 reaktioner på “Gustav Kasselstrand anmäld för hets mot folkgrupp

 1. Konstigt det här. när man talar med poliser har de inte den här åsikten!? Tvärtom, de är trötta på att bli bespottade, hotade, rädda för att bemöta våld varje dag.
  Kan det vara någon som vill klättra uppåt.

 2. Ett Mähä till Polischef som är på jakt efter ett streck till
  på Axeln? Men han är kanske så stolt över att Sveriges
  poliskår är den i särklass sämsta i hela Europa med den
  taskigaste uppklarningsprocenten av alla, så han måste
  göra sig viktig på annat vis? Tror inte att allmänheten
  blir speciellt imponerad av denna anmälning allra
  helst för där är inget i det talet som är hets mot folkgrupp.

  Ren jävla okynnesanmälning från polisen!

 3. Den som anmäler måste vara den värsta rasisten som anser att alla kriminella och invandrare med falsk id samt eventuella återvändare är En folkgrupp!

 4. Den politiska hjärntrusten anser alltså,att följa våra lagar är en typ av Hets o.Hot mot allt drägg,som fått sina asylansökningar avslagna ?
  Det Kesselstrand pläderade för var,att se till att dessa lämnade landet.
  Ynkeman & Co anser tydligen detta krav,är straffbart.
  Av det 80.000 det talades om för något år sedan,har inte ens 5 % verkställts !
  Åter är sanningen illa hörd.

 5. Anmäl snuten för falsk tillvitelse och grovt tjänstefel, så får det fan inte gå till i en rättsstat.

  Förhoppningsvis så kommer AfS att växa med ett antal tusen röster på sånt här dravel och maktmissbruk.

 6. Polisen gör ingen anmälan, utan det är någon som anmält Gustav Kasselstrand och den anmälan går till åklagaren som bestämmer om utredning skall göras i fallet.
  Åklagaren lägger ned 9 av 10 anmälningar om brott, varför skulle inte en sådan här anmälan läggas ned också ?

  1. Du kanske ska börja med att läsa Polislag (1984:387): ”9 § När en polisman får kännedom om ett brott som hör under allmänt åtal, skall han lämna rapport om det till sin förman så snart det kan ske.”

   Sedan är det lite kul att ”rapporten” egentligen stupar på: ”1 § Som ett led i samhällets verksamhet för att främja rättvisa och trygghet ska polisens arbete syfta till att upprätthålla allmän ordning och säkerhet samt att i övrigt tillförsäkra allmänheten skydd och annan hjälp.” Rättvisa och tryghet, Jo, jo. 😉

   ”Senare på tisdagskvällen kom rapporter att polismyndigheten på egen hand hade anmält Kasselstrands tal för hets mot folkgrupp under den tillståndsgivna sammankomsten.”

   Samtidigt på tisdagen berömmer sig polisen på sin hemsida för att man vid årets insats under politikerveckan satsar på fler utredare med ”hatbrottskompetens”. Man säger sig också ha kompetens inom området demokrati. (Samhällsnytt)

   Vi lär få alla detaljer klara för oss men just nu talar det mesta att någon ”demokratipolis” gjort en anmälan. Tjära, fjädrar och stång far igenom mina tankar just nu.

   1. Poliser som har som arbetsuppgift att vrida och vända på hmf-lagen i politiska syften, närmar sig samma arbetsätt som folkpolisen i DDR.

  2. Varför anmäler inte polisen de här invällarna som kallar polisen för ”fitta” ”hora” m.m. Även kastar sten på polisen och deras bilar, en polisman blev även knivstucken utan att anmälan gjordes.
   Att ge sig på politikern Gustav Kasselstrand som på scen framför sin politik och anmäla honom, finns ingen sens till det agerandet.
   Polisen behöver folkets stöd som skadas med deras agerande genom en anmälan mot Gustav Kasselstrand.

 7. Om man nu bor i Botkyrka så är ju muslimerna i majoritet där. Då bör jag väl i min tur ha rätt att stämma dom för hets mot folkgrupp när jag får höra en massa glåpord när jag passerar?

 8. Desperationen lyser igenom!
  Ge aldrig upp Gustav III eller ni andra riktiga svenskar (Vikingar)
  De kommer förlora och de vet det…
  Mvh

 9. Om Gurra K haft keps, varit mulatt och rappat om kön hade han fått jobb på Sveriges radio och Barnkanalen.

 10. Den här lagen hets mot folkgrupp bör ifrågasättas starkt. Borde kallas hets mot soffgrupp istället.

 11. Han har väl kritiserat den kommande statsreligionen Islam. En dödssynd som snart är belagt med dödsstraff.

 12. Sveriges bidrag till Palestinska myndigheten borde jämställas som medgärningsmannaskap i terror brott eftersom ger lön till terrorister . Även Akilovs automatiska lön i Kriminalvård även när han låtsas vara sjuk.

 13. Sverige har nu blivit ett land som DDR var på sin tid.HMF, angiveri uppmuntras för att någon röker på fel ställe.Censur om vad som får skrivas och sägas.Och,inte att förglömma djurplågaren som får en rejäl slant för att jaga dissidenter på nätet.Det, gott folk är en mycket obehaglig framtid vi går till mötes.

 14. Bra jobbat Kasselstrand, alltid sanningen !
  ASF dagens enda Swexit-pari får naturligtvis min röst 2022 precis som 2018 och i senaste EU-valet !

   1. Flaggan ska visserligen vara i topp, men varför ska vi falla? Vi ska se till att det är dom som faller, förr eller senare hinner sanningen ikapp landsförrädarna och då vill inte jag vara i deras kläder!

   2. Vi får hoppas att du får rätt!

    Själv tror jag att hjärntvätten av dumsvensken har gått för långt!

 15. Varför skulle det inte kunna vara polisen som anmält honom?

  Om det inte är polisen så kan dom väl lägga denna anmälan i högen som dom gör med så mycket annat!

  Varför prioriterar polisen dessa ”brott”?

 16. ”sverige”, och de som i grunden styr det, är nu så SJUKT att det är alldeles för indrigt att bara kalla det sjukt. Gränsen är överskriden och landet är nu någonting förskräckligt, vidrigt och avskyvärt! ”Rättsväsendets” orättmätiga straff för SVENSKA fritänkare, oliktänkande och dissidenter skiljer sig nu endast med avseende på längd och karaktär från världens värsta diktaturers. Samtidigt dalatas det relativt sett med utländska gruppvåldtäktsmän, barnvåldtäktsmän, mördare, mordbrännare och terrorister m fl. Vårt land är nu så förstört, på ett mardrömslikt sätt, som mycket få hade kunnat föreställa sig bara för ett par decennier sedan.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: