Asylsökande afrikan åtalas för sexuellt ofredade av fyra flickor på kristen konferensen


BROTTSLIGHET. En afrikansk asylsökande man, 21, åtalas vid Göteborg tingsrätt för att ha sexuellt ofredat fyra flickor under en kristen sommarkonferens på Hönö förra året, skriver Dagen, tyvärr bakom betalvägg. 

Händelserna ska ha inträffat på ett nattcafé med dans som var öppet efter det att konferensens möten avslutats för dagen. Mannen, som själv är aktiv i en kyrka, ska ha antastat flera flickor på ett dansgolv i anslutning till caféet. Fyra av dem valde att göra en polisanmälan.

– Alla har berättat om liknande händelser, att det varit en man som tagit på dem på olika sätt. Det rör sig alltså om fyra fall av sexuellt ofredande under samma kväll, säger åklagaren Joanna Larsen.

Ledningen för den kristna konferensen talar nu om att höja säkerheten så att liknande händelser inte ska kunna inträffa igen. – Vi har vidtagit åtgärder sedan vi fick reda på detta, säger pastorn i den arrangerande församlingen.

Afrikanen är asylsökande och ansökte om uppehållstillstånd under hösten 2015. I början av 2017 fick han avslag på sin ansökan vilket han överklagade till migrationsdomstolen våren 2018. Polisen noterar att mannen ännu inte har fått något beslut om sitt överklagande och att han har rätt att stanna i landet tills dess. Åklagare Joanna Larsen har inte yrkat på att mannen ska utvisas om han döms.

”Hönökonferensen är en frikyrklig konferens som varje sommar samlar runt 8000 personer i olika åldrar. Under fjolårets konferens blev flera tonårsflickor sexuellt ofredade av en 21-årig man. Händelserna ska ha inträffat på ett kristet nattcafé på Öckerö. Enligt åtalet ska mannen vid flertalet tillfällen under kvällen ha ofredat ett tiotal kvinnor på dansgolvet”.

-Pettersson säger att eftersom afrikanen saknar asylskäl så ska han hem även om han blir frikänd. Det är fullständigt orimligt att en asylsökande ska kunna vara fyra år i landet utan att hans ärende är färdigbehandlat.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 responses to “Asylsökande afrikan åtalas för sexuellt ofredade av fyra flickor på kristen konferensen

 • age

  Socialdemokraterna, LANDSFÖRRÄDARNA, har ju kontrakt med muslimerna att S ska bidra till att islamisera Vårt Fosterland.

  Varför klaga? Det är ju invällarnas kultur. Det är vi som ska integreras!
  Snart tvingas vi gå till närmaste moské också.

  50% är dummare än snittet och många av dem röstar på S.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Nu blir ansökan om asyl garanterat beviljad !
  Ytterligare en perfekt import.

  Gilla

 • Christian Bagan

  Halleluja vad kul han hade det…

  Gilla

 • Br

  Låt han skaka bambu i hemlandet

  Gilla

 • robbcos

  bästa stället att bete sig som ett svin, det bara vimlar av naiva godhetsknarkare som vill förlåta och leka Jesus, Jesus själv var knivskarp med vad man skulle göra med den som förleder en av dessa små. Många frikyrkor och missionskyrkan i synnerhet som anordnar denna konferens har ett sentimentalt förhållande till svarta, de var ju ett av alla områden man skickade missionärer som sen kom hem med elfenben och exotiska vapen, när de träffar en afrikan så talar de fortfarande bebis språk med dem då de är som deras små hjälplösa barn ännu idag.

  Gilla

 • Kungen

  Enkel biljett hem till öknen direkt

  Gilla

 • Stenbock

  Nu anlände dagens T R O L L !!

  Gilla

  • Tarzan

   Nja, det tror jag inte. Bara för alla inte tycker som du gör i alla frågor så behöver de inte vara troll, de kanske bara har en annan åsikt.

   Gilla

 • ossie

  Vad skulle polisen, migverket,krimvården, väktare, socialtjänsten, m fl syssla med ? Massarbetslöshet skulle uppstå.

  Gilla

 • ossie

  Ja släpper man in räven i hönsgården så…

  Gilla

  • Boddy

   Det där är elakt, gillar du inte svarta?

   Gilla

   • Sussie

    Jag gillar dem i alla fall inte. När de vita kom till Afrika var det under 10 miljoner negrer i hela världen, alla i Afrika – och på tillbakagång enligt antropologer.. Så troligtvis hade denna helt värdelösa ras troligen bara dött ut pga sin låga intelligens och kompletta värdelöshet. Nu har de pga att ha kunnat parasitera på den vite mannens intelligens och uppfinningsrikedom avlat av sig till över 1 miljard bara i Afrika och spridit sina gener via mindre nogräknade kvinnor av andra raser och förstås våldtäkter etc. Så troligtvis är det minst 1,5 miljarder biologiska varelser på jorden som har negergener i sig..

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: