Det kritvita damlandslaget


MEDIA. Aftonbladet 24 juni 2015: ”Det kritvita damlandslaget. ‘Blir besviken när man ser startelvan inför match’…” Samma Aftonbladet som anser att etnicitet inte är viktigt när det gäller brottslighet.

-Pettersson struntar i Aftonbladet och gratulerar Sveriges damlandslag i fotboll som idag slog Tyskland med 2-1 i fotbolls-VM. Dessutom var Sverige bättre än Tyskland och landslaget blev samtidigt klart för OS 2020 i Tokyo som ett av Europas tre bästa lag och är klara för semifinal i VM mot Nederländerna på onsdag. Grattis tjejer, ni är gula och och blå vad än Aftonbladet tycker.

Svenska damlandslaget VM 2019. Svenska Fotbollsförbundet © Bildbyrån

Aftonbladets ariska redaktion jublar över att de slipper solarium. Foto: Ola Axman

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


18 responses to “Det kritvita damlandslaget

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: