Kvinna, 69, mördad i Kil, ung man anhållen

BROTTSLIGHET. En 69-årig kvinna misstänks ha mördats i Kil i Värmland natten till torsdagen. En ung man har gripits och under dagen anhölls mannen som är i 20-årsåldern. – Den gripne mannen och kvinnan känner varandra, säger polisens presstalesperson Christina Hallin. Mannen kommer att begäras häktad, skriver polisen på sin hemsida.

-Pettersson säger att den mördade kvinnan hjälpte ensamkommande afghaner med bostad och försökte stoppa alla utvisningar till Afghanistan, dessutom var hon miljöpartist…

Men troligen så är det inga politiker och journalister som tar ansvar för vad de gjort.

Brottsoffret var engagerat i Facebookgruppen ”Vi i världen” och ”Integration Kil” nedan lite konversation kopplade till grupperna och brottsoffret,

En kille sitter inlåst sen en månad, han mår jättedåligt, har gått ner 9kg och den enda orsaken varför han inte får stanna i Sverige är att han fick sitt första avslag innan han fyllt 18. Bra att MV vet hur gammal han är!! Själv vet han det inte…

Nej, det är inte mitt land heller som kan bete sig så här! Varför reagerar inte fler på detta som sker just nu- i vårt vackra vårsköna land? Där människor sitter inspärrade och är livrädda. Vakna Sverige!!!

Dags för förvaret i Flen igen, ”mitt barnbarn ” är reserv för deportation på tisdag. Varför strejkar inte de piloterna?

Var hos Hossein igår , sjunde gången på två månader, ser hur han bryts ner, orkar inte äta, inte sova, har mardrömmar o självskadebeteende. Vi fick ta del av ännu ett avslag på VUT… Han var reserv för deportationen som inte blev av i tisdags. Idag försöker vi med ännu ett VUT. Och hoppas att de inte tar honom imorgon!

Hade tänkt åka till Stora torget idag MEN kl 9.09 ringde Hossein från förvaret i Flen- att gränspolisen skulle komma och prata med honom- det var inte tal om deportation… När vi pratade hörde jag hur det blev höga röster, oväsen, Hossein skrek o mobilen stängdes av. De tog honom!!! Han ska deporteras ikväll från Arlanda!! Jag har försökt ringa honom, inget svar…personalen har bekräftat att han ska utvisas idag. Så det blir inget Karlstad för mig idag…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

40 thoughts on “Kvinna, 69, mördad i Kil, ung man anhållen

 1. BARA TOPPEN PÅ ISBERGET….mer kommer följa….och bara en idiot bidrar till sin och sina näras undergång !

  EN VINST FÖR SAMHÄLLET !
  // Sveriges sk. ledare

 2. SVT OCH DERAS FOKUS!! Intressant att SVT i rapporten om de dödande somalierna i Danmark fokuserar på att den ena av dessa två kriminella inte fått ingå i en avhopparverksamhet som Fryshuset håller i och som kostar ytterliga en million kronor! Inte ett ord om brotten eller brottsoffren! HÄPNADSVÄCKANDE…..Enligt samma logik ska nu SVT rapportera om den här mördare/afghanen…..att han inte fick ditten och datten, att han inte fick datt och att han inte fick ditt…..Brottet behöver de inte prata om, det ingår inte i orderna från Socialdemokraternas partistyrelse….SNACKA OM ATT VINKLA NYHETER BORT FRÅN VERKLIGHETEN!!!! LÄGG NER SVT!!!!

  • Vuxna bebisar sitter i Facebook grupper och kommenterar en massa skit, de är inte mentalt friska! 80,000 av de här skulle ut lovade sossarna, nästan inga har skickats tillbaka! De ska inte vara här, de är inga barn, saknar flyktingskäl, lycksökare som vi inte har råd med! RESURSERNA behövs till våra egna, ex fattiga äldre, sjuka, hemlösa….! SVERIGE är i nöd och behöver ett ÅTERVANDRINGSVERK…..! Vi måste få ett totalstopp på parasiter från Somalia, Afghanistan med flera U-länder som kommer till Sverige bara för att våra efterblivna politiker sänder ut fel SIGNALER….! Det räcker nu, vi är inte något bidragsparadis!!! LÄGG NER SVT!!!

  • En miljon för att denna brottsling skulle sluta ens utan några garantier. En enkel biljett hem till Afrika hade varit en bra investering och så hade han troligen levt idag.

 3. Så mycket för lojaliteten hos denna aningslösa PK kvinna. Hon kanske ville dö, eftersom hon lierade sig med ett som det visade sig kriminell terrorist extrem muslim kanske, som låtsas vara barn och som hon inte hade en aning om vem han var och vilken historia han hade. Mördare, slaktare av kristna kanske eller ett lamm. Otroligt naivt.

 4. Har för mig att Stefan Holm är från Kil. Han är ju sosse en kommentar från honom kanske om tillståndet i hans hemby.

 5. de som står i försvar för dessa ungdomar, skall inte ta något för givet.
  Det verkar vara över med gulligullet nu, sommaren är här och alla de här verkar fått fnatt i jakten på extra pengar och ta sig upp i herakin.
  ledsamt att säga att det, men smekmånaderna är över, det lär bli en händelserik sommar tyvärr åt fel håll.
  är det inte i Kil så är det i UDDEVALLA eller någon stans nära dig det blir omotoverad galenskap.
  har vi förtjänat detta, nej men det är vi som blir drabbade av politikers totala hjärnsläpp

 6. Och här fick hon sin belöning? Kil är vist ett riktigt gangsternäste,
  Ett av många, Suck.

 7. Enl. PK är etnicitet helt ointressant. Såvida det inte handlar om ””SVENSKAR”” förstås.

 8. Nu bekräftar Köpenhamnspolisen att de två dödade i Herlev är svenskar. 🙂

  Surprise!!!!

  Jag jobbar i DK och en av mina kolllegor sa:

  Nej de var inte svenskar utan svenskar med ”alternativ pigmintering”. 🙂

 9. Polisen sa:

  Kände den misstänkte offret?

  – Ja, de kände varandra.

  Har bara en kommentar och det är 🙂

  • Skojar inte alls om hennes törtidiga död utan det tog någon annan icke-svensk från henne.

  • Ja, vilken jätteförlust för mänskligheten….-en batikhäxa och afghankramare….

 10. I Kil av alla platser, och Facebook förbjöd Samhällsnytt att publicera inslaget om invandrares våld i Kil.

  En utredning som belyser afghanmännens förekomst i belastningsregistret måste startas INNAN nya beslut tas vad avser ”gymnasieamnestin”.

 11. Enligt en säker källa är nu vår landsfader Svetzarn på väg till Kil för att hjälpa den oskyldige mördaren ur fängelset.

  • Stämmer inte, Svetsaren är på väg mot Frankrike och Sveriges match mot Tyskland i övermorgon. 🙂

   • Sven…-Svetsarn vill glänsa…..Jag tror inte de vill ha honom där, trist….Svetzarn är som en fluga kring en sockerbit, han vill ”frottera” sig…..Världens största idiot och soppa är svetsarn!

 12. Ja som någon skrivit är detta ju självförvållat och hade inte Stenbock varit fin i kanten,skulle jag tecknat ned mina innersta tankar.
  Kära nån Kil en liten ort mittemellan inget o. intet,har nu blivit rikskänt !

  • Detta kommer att hända i Sverige oavsett om det är Kil eller Tärendö som det handlar om.

   Svenska folket sover ja, frågan är bara NÄR kommer det svenska folket att vakna? Eller rättare sagt OM de kommer att vakna?

 13. Det står ingenting om hur kvinnan blivit dödad men jag brukar inte spela men skulle utan att tveka satsa 1000:-kr på att Afghan + kniv = död afghanälskare! Dvs Afghanen har dödat kärringen med kniv, det är inte första gången, dessa idioter går beväpnade med kniv och har dödat många gånger. Varför är dessa kvar i Sverige???

 14. Om det nu är en sån här godhetsknarkande kvinna som fallit offer en av sina älsklingar så är det ju minst sagt självförvållat. Kanske en varning till andra medsystrar. Lamotte ska ju komma till Kil i kväll kommer ju lägligt.

 15. Lögnfabriken SVT, texttv har denna rubrik:” Danska polisen bekräftar uppgifterna för SVT: Ihjälskjutna män i Köpenhamn svenskar.” 2 neger-somalier från Järvafältet där de berikat området med grova brott är det! VI MÅSTE FÅ ETT ÅTERVANDRINGSVERK!!!

  • Bra att den j-la batikhäxan fick en kniv i sig av afghan-helvetet! Ingen saknar detta as och folkförrädare! Om svenska staten hade någon ryggrad så borde afghanen dömas till livstids fängelse och omedelbar utvisning…..! Livstids förbud att återvända och kommer han tillbaka – KUMALABUNKERN!! Vi måste få rimliga lagar och gränskontroller värda namnet SAMT ETT GIGANTISKT ÅTERVANDRINGSVERK!!!!

  • Det som jag fastnade mest för var det att anhöriga från Stockholm reste ner till Köpenhamn i onsdagsmorse. Jag har två frågor:

   1. Varför?
   2. Hur många var de? Säkert över 100!

   Jag jobbar i Danmark och när mina arbetskollegor sa om det här i onsdagskväll så svarade jag: jag är oskyldig, jag är ju här. 🙂

   • INTRESSANT SVEN! Så anhöriga till de kriminella Somalierna har rest till Köpenhamn! Hoppas dansk polis är beredda och klappar på dem hårt när de får chansen….!!! Jävligt trist att denna grupp, som är stor och till 99,99% består av socialfall och kriminellt slödder tillåts växa i Sverige, – men det är röstimport, de röstar på SOCIALDEMOKRATERNA…..Vi måste få ett gigantiskt Återvandringsverk!

 16. Polisen säger: ”Han hittades av polisen en bit från brottsplatsen”.

  Detta säger att vågskålen väger ännu mer att det är en icke-svensk.

  • Det är ett av kärringens älsklingar från Afghanistan – ett 40-50 årigt ”baaaarn”!

   • Jamen jag är ju också ett barn, jag är ett 52-årigt barn till min mamma! 🙂

    Ja ok att jag är svensk och vet inte hur ”barn” av övriga världen tänker och gör. 🙂

 17. Men vilket annat straff kan de få????

  Tårta?
  100 000 kr?

  Kan man läsa mellan raderna, alltså

  en 70-årig kvinna
  och en man i 20-årsåldern gripen

  så kan man säga med stor sannolikhet att det är en icke-svensk.

  Varför?

  Jo för att detta ligger inte inom våra ”svenska gener” att göra så men visst, det finns sjuka och galna svenskar oxå.

  OM detta inte är ett realtionsdrama.

 18. Fick inte ” lille gulleponken ” tillräckligt med fickpengar ?? Eller hade märkesjackan gått sönder ??

Kommentera