Lokaltidning utan lokala nyheter


LOKALMEDIA. En motorcykelförare i 30-års åldern omkom vid en krock med en personbil på riksväg 52 mellan Stigtomta och Vrena utanför Nyköping på söndagseftermiddagen. Olyckan skedde vid Nykyrka norr om Nyköping. Det finns ingen brottsmisstanke, enligt polisen som larmades klockan 15:53. Anhöriga till den omkomne är underrättade.

Personerna i bilen fick lindriga skador. Väg 52 var helt avstängd en lång stund.

Polisen

-Pettersson ser inte ett ord om olyckan i den Eskilstunastyrda lokaltidningen Södermanlands Nyheters pappersupplaga. Ingen artikel, inga bilder. Det blir allt klarare att lokaltidningen satsar på annat än lokala nyheter och kör obemannat på helgerna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


6 responses to “Lokaltidning utan lokala nyheter

 • Stenbock

  Motsatsen till Lokalblaskan HD i Perstorp…
  För en tid sedan kom kommunen på den geniala idén,att låta får beta av gräsetpå en grönyta i kommunen.Vad de inte hade tänkt över,var hur de skulle skydda djuren mot den nya befolkningen.
  Så inträffade enligt orientalska mönster sexuella närmanden,och t.o.m. angrepp med knivar på de stackars djuren !
  Detta var ju tabu i PK-organet,och allt skulle hållits dolt om inte FB funnits.
  Här kom sanningen i dagen,och nu tvingas invandrarvänliga vänsterblaskan gå ut med en lögn,för att söka dölja det skedda…. 😦

  Gilla

 • Thorsten Schütte

  Det brukar vara näst intill medietystnad när en dödsolycka på väg eller järnväg misstänks vara en självmord.

  Gilla

  • Stenbock

   Ja Thorsten när det gäller just självmord,är detta fortfarande ett tabu i Abzurdistan. Drygt fyra gånger så många offer gentemot trafikdöden,skördar detta årligen. Har trots detta höga tal,inte sett några kampanjer,för att söka minska detta enl. samma typ som sker mot trafikdöden !
   Alla dessa människor som väljer att sluta sina dagar,är tydligen en helt bortglömd grupp.

   Gilla

   • Thorsten Schütte

    Medhåll, medhåll, medhåll! Samma ungefära antal gäller dessutom både självmord och fallolyckor med dödlig utgång. Här behövs en nollvision värd namnet!

    Gilla

 • Maja

  Kommentarer försvann!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: