Godmorgon, Sveriges Radio!!!


MEDIA. Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen, skriver Sveriges Radio under sina artiklar

Godmorgon, världen! Är skattefinansierade Sveriges Radio P1:s veckomagasin om Sverige och världen – politik och trender, satir och analyser som jag gärna lyssnar på under söndagsförmiddagarna.

-Pettersson försöker förgäves hitta något opartiskt med veckans panel men det går inte. Kan ni se något opartiskt i Anders Lindberg, Göran Greider och Heidi Avellan?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


14 responses to “Godmorgon, Sveriges Radio!!!

 • ossie

  SR SVT opartiska ett enda stort skämt. Hoppas Anders Lindberg gör ett nytt försök i årets Almedalen att övertyga folk om detta. Blev så utskrattad som går att bli förra året så vill man ha ett gott skratt så kan gå och lyssna på den dåren.

  Gilla

 • Outoforder

  Jadu, Våfflan, på vilket sätt hänger Greiders och Avellans vänsterextrem partiskhet med att de ”eventuellt” är judar? Judar är så jämnt utsprida globalt att de hittas i alla politiska läger lika mycket som vilken annan etnisk grupp. Jag har inget mer att säga till dig. Men de som gillat ditt inlägg är hjärndöda redskap och borde skämmas.

  Gilla

 • Maja

  Göran Greider satt med ger Fylking och räknade röster i valet 2018.jag anar att de putsade snyggt iväg röster från vissa partier som icke giltiga . Att det är tillåtet att räkna röster när man trummar för vänsterpolitiken är för mig en gåta. Opartiska rösträknare bör tas från andra länder, då jag inte litar på Sverige.

  Gilla

 • anne b rat

  Jag har länge trott att de två förstnämnda var deltidsanställda på SR/SVT.

  Gilla

 • Mary Agnes

  Den ”högraste” av personerna torde väl vara Heidi, och hon är en rabiat Sabuni-motståndare… hon är också hyckleriet personifierad i det att hon i sina krönikor spyr hat över den timide och förträfflige Björn Söder där hon fultolkar och klipper i hans harmlösa uttalande om samer och svenskar, SAMTIDIGT som hon är ytterst noga med att poängtera att hon minsann inte är finländare, utan ”finlandssvensk”… alltså de dubbla nationella indentiteter som Björn påpekade.

  Gilla

 • Gunnar Karlsson

  Stäng ned Goebbels-radio snarast möjligt !!

  //Gunnar

  Gilla

 • Erling

  SR = Svensk Rappakalja

  Gilla

 • compulsoryunion

  Liknar Högsta domstolen med tunga kommunister tillsatta av Regeringen. Även Migrationsdomstolen har oftast uttalad marxist,
  socialist och folkpartist nämndemän
  tillsatta för att ge permanent uppehållstillstånd till alla som stödjer socialismen.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Reklamkanal för socialism & yalla yalla

  Gilla

 • T

  Svensk Media är bedrövlig, inklusive dessa nämnda figurer.

  Gilla

 • Mike E

  Det är ju inte en slump att dessa ytterst mediokra figurer befolkar programmen i SR/SVT så ofta.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: