”Unga män” kastar grus mot bilar som kör förbi


BROTTSLIGHET. Det hände på natten mot fredag och natten mot lördag: Sten- och gruskastning mot en till synes utvald bil/bilförare. Båda gångerna har det skett vid midnatt, båda gångerna i trakterna kring vägen ner mot Dollar Store på Myranområdet, rapporterar EnköpingDirekt.

Skadegörelse på bil. De brukar kallas ”unga män”, de där grupperna av svårdefinierbar ålder som samlas i ett gathörn. En sådan ”ung man” är misstänkt för skadegörelse på bil efter ett tilltag under midsommarnattskvällen som kunde slutat värre. Den ”unge mannen” misstänks ha kastat grus mot en bil som svängde in där de stod vid Malmavägen. Eventuellt kastade även fler grus mot bilen.

Det blev skador i framrutan samt lackskador på bilen.

Signalement på den yngre man som enligt uppgift kastade gruset finns, men lämnas av någon obegriplig anledning inte ut.

Polis har också kontrollerat ett antal unga män som var på platsen, det är dock oklart för tillfället om dessa unga män har något med händelsen att göra.

Skadegörelse på bil. Okej, läste ni förra notisen. Detta är alltså en ny och handlar om en annan natt och en annan plats. Men annars är mycket sig likt. Ett antal unga män – de attackerar en personbil – likadant båda kvällar. Sten och grus kastas mot bilen så det blir skador i lacken.

Skillnaden dock är att den här kvällen fanns de unga männen på båda sidor om bilen.

Denna notis slutar likadant som den förra: Polis har också kontrollerat ett antal unga män som var på platsen, det är dock oklart för tillfället om dessa unga män har något med händelsen att göra.

-Pettersson menar att samtliga unga männen borde gå att låsa in som misstänkta några dagar så kanske någon berättar vem som kastar sten och de andra håller sig lugna ett tag. Jag tro på att vara hård med nolltolerans, men rättvis mot grabbarna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “”Unga män” kastar grus mot bilar som kör förbi

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: