Polis knivskuren i Göteborg – gärningsman skjuten


BROTTSLIGHET. En polisman har blivit knivskuren av en man i den invandrartäta stadsdelen Angered i Göteborg. Mannen gick till attack när polisen ryckte ut till en lägenhet där en kvinna blivit misshandlad.

I samband med händelsen avlossade polisen verkanseld och träffade gärningsmannen i överkroppen. Polisen har förts till sjukhus med ambulans och skadeläget är oklart.

Den skottskadade mannen har också förts till sjukhus, men det är inte känt hur skadad han och den kvinnan som misshandlats är.

En förundersökning om försök till mord har inletts. Skottet som avlossats mot gärningsmannen kommer utredas av en särskilt åklagare.

Polisen

-Pettersson säger att Angered är ett multikulturellt paradis, över 50 % av invånarna är födda utomlands och drygt 90 procent har utländska bakgrund.

Om Angered på bloggen…

Så här blev valresultatet runt Hammarkullen i Angered, 85 procent för de rödgröna,  jag vet dock inte var knivskärningen hände. Angered har över 50.000 invånare och många valdistrikt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “Polis knivskuren i Göteborg – gärningsman skjuten

 • age

  LANSFÖRRÄDARNA, socialdemokraterna,
  sålde Sverige till muslimerna 1999 med
  ”Kontraktet”!

  Som betalning fick S löfte om att muslimerna
  skulle rösta på S!

  S styr Sverige – ännu!
  Snart styr muslimerna Sverige!

  Gilla

 • Tony

  Bidrags staplarna är givetvis högst, ja man biter inte
  den hand som föder en, den högsta staplen visar
  visar på ett tydligt sätt vilka som utgör Sossarnas väljarbas

  Tycker dom ska stryka ordet arbetarparti och döpa
  om det till bidragspartiet-

  Gilla

 • Nicklas

  Skrämmande tydligt var sossarna hämtar sina röster ifrån.

  Gilla

 • Argus

  SD fick ändå 4,01 %. C, L och KD borde höra alarmklockor i 150 dB. I ett framtida multikultisamhälle är de nästan lika små som F¡. Varför då fortsätta importen när det är SAP som har avtalet med islamisterna?

  Gilla

 • Olof.p

  Jag antar att polisen får ligga och vänta medan de opererar han som knivskar polisen. Läkare bryr sig inte om orsaken till skador.
  Hoppas polisen lär sig att skjuta varningsskott i huvud eller hjärta.

  Gilla

 • Havemydoubts

  Pepparspray eller elpstol hade gjort skillnad.

  Gilla

  • Bosse S

   Det är väl klartatt dethade varit bättre och billigare för samhället om polisen använde elpistol så ofta som möjligt. Operationer och sjukhusvård är dyrt och vårdresurserna behövs till den egna befolkningen.
   Först en massa högspänd el på skurkarna sen lite pepparsprej i ögonen som lök på laxen.

   Gilla

 • centurion

  Såssarna lovar höga och ökade bidrag. Valboskapen tackar genom att lydigt rösta på husse. Såssarnas valkampanj bekostas av dig och mig via den välfärd som är öronmärkt till dom som ”röstar rätt”. Kriminellt !!!!

  Gilla

 • Mike E

  Demokratins svaghet är att de flesta människor är okunniga, irrationella och emotionella, framför allt alla dessa kvinnor som nu tagit över journalistiken och politiken.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: