Ljugande ensamkommande våldtog familjehemmets dotter: ”Trodde det var lagligt”

BROTTSLIGHET. En ”17-årig” ensamkommande pojke misstänks ha våldtagit dottern i det familjehem där han bodde. I förhör säger han att händelsen hade varit laglig i hans hemland och att ingen berättat att det är ett brott i Sverige, uppger Lokaltidningen.

Domen om omhändertagande av ”17-åringen” enligt lagen om vård av unga är unik. Tingsrätten fick ta ställning till om pojken skulle tvångsomhändertas eller inte. Om de inte beslutat att omhänderta ”17-åringen” hade åklagaren istället häktat honom som på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt på barn.

Det var i april den misstänkta våldtäkten ägde rum i ett familjehem. I förhör har brottsoffret berättat att hon tvingats till sex av den ensamkommande flyktingen.

”17-åringen” erkänner att han har haft sex med den betydligt yngre flickan, men medger inte att det varit något brott. Han säger istället att det var något som ”hände mellan två barn”.

I utredningen har också framkommit misstankar om att 17-åringen i själva verket är över 20, och då kommer straffet att bli längre. Omhändertagandet gäller i upp till sex månader.

-Pettersson säger att den ena är tokigare än den andra ”Pojken har enligt domen i förvaltningsrätten ingen förståelse för att han skulle behöva vara tvångsomhändertagen. Hans gode man pekar på att det går mycket bra för 17-åringen i skolan och att de framstegen riskerar att förstöras om pojken tvångsomhändertas…”

Den gode mannen tycker alltså att den unge mannen ska frias på grund av att det går bra för honom i skolan!!!

Förvaltningsrätten i Stockholm Mål nr: 10216-19

Den unge mannen har för övrigt samma efternamn som vår gamle bekante Fatemeh Khavari…

Mitt förslag, herr Khavari ljuger om ålder och att han inte vet vad som gäller, alla asylsökande får information om vad som gäller.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

30 thoughts on “Ljugande ensamkommande våldtog familjehemmets dotter: ”Trodde det var lagligt”

 1. De glömde fråga honom, Har din mamma/syster i Afghanistan blivit våldtagen ?? Om ja, av hur många.

 2. Att dessa invällare har en kvinnosyn som bara accepteras av feminister ??!!, står väl klart för alla. Kvinnor betraktas som lägre stående varelser. Men att sexuellt trakassera dom i sitt hemland är dessa skitstövlar mycket väl medvetna om att det omedelbart skulle leda till avhuvning. Klanernas dom skulle vara hård och skoningslös. Så att i det specifika fallet skylla på dålig upplysning och oförstånd, är ju bara rent nonsens. Sen är ju faktiskt föräldrarna till flickebarns-offret i allra högsta grad medskyldiga. Bara en fråga om kall beräkning och att ställa de goda inkomsterna från familjehems-placeringen mot dotterns utsatthet och risk för övergrepp. Föräldrarna sålde alltså ungen för blodspengar ! Vi måste lära oss att läsa mellan raderna, för folk ljuger numera oftare än de talar sanning.

 3. alla våra svenska barn och ungdommar får rätt straff bara för dom har skyldighet att förstå lag och vad som är rätt eller fel.
  men när det gäller ensamkommande så är dom förlåtna av samhället, av pk idioterna, och av blåögda dommare direkt efter utförda gärningar för de går på att de inte visste, inte kan språket och alla andra idiot ursäkter.
  det är som dom vill idiotförklara hela sverige som ursäkt.
  Och om dessa ensamkommande inte förstår lagar och regler, hur kan vi då kalla detta framtida arbets kapital.
  vem är mest skyldig?
  idioten som kom hit
  eller idioten som välkomnar dom hit.

 4. Det som han påstår att det är lagligt i Afghanistan är en stor JÄVLA lögn och inget annat. Och att jag vet detta är för att jag tittade på det senaste av uppdrag granskning där man just tog upp detta om vilka det är som står för att våldtäkts statistiken dom senaste åren skenat i väg uppåt som aldrig någonsin här i Sverige. Och då gick man ut i Stockholm och intervjuade en grupp afghanska män som satt i gräset i någon park, och deras svar var att det är män som kommer från landsbygden som oftast ligger bakom till dom flesta våldtäkter och det med anledning av att dom fortfarande inte har förstått att det är ett mycket grovt brott att beter sig på detta sättet. Och nästa fråga till dom var om det begås lika många våldtäkter i Afghanistan, och det svarade på att det absolut inte görs, VARFÖR frågade man, och dom svarade att om man skulle göra detta så är risken väldigt stor att man blir dödas av anhöriga till offret, så av den anledningen så är det inte värt risken.
  OCH AV JUST DENNA ANLEDNINGEN VET JAG ATT HAN LJUGER FÖR NÅGOT SÅDANT KAN MYCKET VÄL LEDA TILL ATT GÄRNINGSMANNEN GÅR MOT SITT SLUT.

 5. Vad brottsinget trodde är oväsentligt.
  I Sverige har alla skyldighet att följa lagen.

 6. Det låter alltihop lika galet, som Ebberöds bank, men tyvärr ett riktigt offer och hon verkar omges av pajaser och skojare. Det känns bedrövligt när viktiga myndighetspersoner i samhället agerar förståndslöst. Myndigheterna riskerar hellre fler brott mot allmänheten än att utvisa en kriminell utan anknytning till Sverige.

 7. Vad är det för människor som utsätter sina barn för risker genom att ta in afganska våldtäktsmän i sina hem. De borde aldrig mer få ha vårdnad om barn.

  • Min fd väninna tog en afghansk kille till sitt hem. Dottern ,16 år, flyttade ut. Kan man offra sitt barn för pengar är det en skam! Killen bor kvar, har en lön på 28 tusen och hon får 10 000 i hyra av staten varje månad.

   • Din fd väninna kan inte stava till skam. Parasit är bara förnamnet.

    Man blir bara spyfärdig över dessa kräk. Alla heder åt dottern som visade vilken otroligt usel mamma hon har.

 8. Både han och hans ”gode man” bör absolut straffas! Pojkvaskern medelst utvisning och den godemannen genom att fråntagas sina uppdrag!

  • Han kan flytta hem till Stefan Löfven, och där agera: EN VINST FÖR SAMHÄLLET !

Kommentera