Islamofobi på Aftonbladet


Aftonbladet meddelar att 17 personer mördats i en attack mot en by med kristna inevånare i Burkina Faso, men undviker att nämna att mördarna tillhör den ”fredliga och humana”, islamska religionen.

Aftonbladet meddelar att 25 soldater mördats av en ”grupp, Boko Haram” , som anföll en militärförläggning. Inte ett ord om att det är utövare av den ”fredliga och humana” så kallade religionen (mordlystna muslimer) som står för mördandet. I samma artikel så omnämns också 3 självmordsbombningar, som tog 30 liv, inte heller dör nämns att det var muslimska trosbekännare som per självmordsbombning, trodde att de tog snabbspåret till paradiset!

Varav detta döljande av sanningen i Aftonbladets kolumner?

Är Aftonbladet rädda för att några ”exitrimister” (omskrivning för mordlystna muslimer) skall utföra en attack mot Aftonbladet, om Islam nämns i mordiska sammanhang?

 


2 responses to “Islamofobi på Aftonbladet

 • Inconvenient Observations

  Det är samma sak när media skriver om Fulani Militias attacker i Nigeria & Elfenbenskusten. Då är det ”konflikter mellan herdar & bönder”. De kristna framstår som rika knösar som inte låter de stackars herdarnas djur beta.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Varför skulle Aftonbladet i dagens Islamistiska satelitstat Sverige nämna ordet Islam i sammanhanget ?
  Det kan ju uppfattas som negativt och något negativt finns det ju inte med den s.k fredliga religionen Islam i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige.
  Tack 7 klövern och övriga månkulturälskande landsförrädare för utförsäljningen av äkta infödda svenskars fosterland Sverige !!!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: