Väderprognos gällande ”Amundsen-Scott South Pole Station ”


LÄNK

FjärranÖsternRedaktören undrar: Hur länge kommer det att dröja innan klimat clownerna kommer att påstå att sydpolen smälter å pingvinerna drunknar??


5 responses to “Väderprognos gällande ”Amundsen-Scott South Pole Station ”

 • Roland Salomonsson

  Varför inte också passa på att redovisa vädret på några platser inom inlandet på Grönland. Senast påstod man att ett stort flackt område av inlandsisen stod under vatten (fotobevis) och bevisade att Grönlandsisens saga snart var all. Skrattretande!
  Men vi andra vet att även om solens direktstrålar smälter av ytsnö (not – ytsnö), så är det inte den gamla snön som är omvandlad till glacialis, som smälter. 80-90% av all avsmältning sker längs Grönlands inlandsisars kanter (inkl kalvningar). I solen kan det bli således i juni, juli augusti bli +20 dagtid, men nattetid blir det fortfarande minusgrader, även på 1000 m höjd i inlandet. Inlandsisen har en höjd över havet som närmar sig Kebnkajes inom stora områden. Från september är det minusgrader dygnet runt t o m maj månad (årets 9 månader). Är det verkligen någon som låter sig luras av klimathysterikernas propaganda om Grönlands inlandsisar?

  Gilla

 • Anders Nilsson

  Isen på sydpolen var som minst kring 1960. Sedan dess har isen på sydpolen vuxit i mängd. Att isen smälter vid dess yttre begränsningar på Grönland beror på att den vuxit till så mycket i mitten så att trycket vid dess yttre begränsningar blivit större.

  Gilla

 • Tony

  Om Sydpolen talar man inte i Svensk media, senast i
  morse höll man på med att älta om att isen Smälter
  på Grönland, i SVT, det går inte en dag utan att
  klimat Clownerna drar sin skrämselpropaganda,

  Men Experter som Lennart Bengtsson finns inte
  i deras medvetande, utan oftast någon så kallad
  expert från Stockholm..

  Gilla

  • Anders Nilsson

   SVT behöver något som de tror kan lura svenskarna och engagera svenskarna så att inte svenskarna märker hur migrationen fullständigt sänker Sverige.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: