Malmö – Vi beställde pizza ikväll


Från Jan Malmstens Facebook 

Frun tog en Vegetarisk och jag en Capri. Jag hämtade maten några kvarter bort. Ni vet, ett sånt där favoritställe där smaken aldrig slår fel.

På vägen dit passerar jag fem mordplatser. En granatsprängning, flera större garagebränder och ett oräkneligt antal bilbränder. Den senaste bilbranden kan jag betrakta utanför Pizzerian La Mare.

Och än en gång tänker jag. Men snälla Sverige, ser ni inte vad som händer. Det råder krig där jag bor.

Jag får mina pizzor. Tar en annan väg hem och passerar några populära rånställen, en annan mordplats och två sprängningar. Det är Malmö det, vart man än går syns våldets minnesmärken.

Vi äter våra pizzor, blir mätta på hälften och sparar resten till lunch i morgon. Plockar fram datorn och skall kolla av vad som hänt under dagen i Malmö. Två misshandelsfall har jag sett skymta förbi i nyhetsflödet.

Jan Malmsten

Bilder från Jan Malmstens facebook


7 responses to “Malmö – Vi beställde pizza ikväll

 • PackBackern2019

  Vilken trevlig upplevelse. Berikande på alla sätt och vis. Kosmopolitisk touch. Malmö känns alltmer som en internationell storstad.

  Gilla

 • Kungen

  Det måste vara underbart att bo i malmö. Att ni inte röstar på nåt parti som kan få ordning på staden innan det är försent. Ert bidrag på 5,5 miljarder kommer inte vara för evigt. Snart går ALLA kommuner back och då är det slut på slöseriet. Då är det för sent…

  Gilla

 • Oj! Oj! Nu rullar det på

  Köp ett fritidshus i Skärgården eller i Båstad så slipper man detta.

  Gilla

  • Bosse S

   Det är nog inget gångbart alternativ för den genomsnittlige löntagarna i vårt land eftersom priserna på alla fastigheter skenar till helt galna nivåer på grund av massinvandringen.

   Gilla

 • Ahmed Efendi

  Svetsarn orerar om att det har inte varit bättre förut.Vad jag kan komma ihåg mitt barndoms Sverige var rena himmelriket jämfört med den mångkulturella katastrof som vi är mitt i.Snälla Svenskar dags att vi kräver vår rätt till landet lagom som svetsarn med anhang sålt ut i mångkulturens namn.AVGÅ SVETSARN,Ä

  Gilla

 • ruben

  Det är svårt att föreställa sig. Regeringen och dess stödpartier vill ändå ha fler utländska anhöriga. De har just röstat för att ta in fler till Sverige, som kan bidra till att öka spänningarna. Har politiker svårt att koppla orsak och verkan från deras egna beslut?

  Gilla

 • Bbeaver

  I radion får man krupp över något som kallas Jimmies moment. En mera snurrig debatt kan man bara avlyssna i SR. Men ni som bor i Malmö ( flyttade själv i fjor) kan väl sända en tanke till Reinfeldts barn, själv stack han till ett utanförskaps område i skärgården

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: