Har Göran Persson blivit Sverigedemokrat och tycker invandringen är skrämmande

INVANDRING. I går beslutade riksdagen för en utökad anhöriginvandring. De enda partier som röstade emot var Sverigedemokraterna och Moderaterna. 

Den 6 september 2018 publicerade vi nedanstående inlägg på bloggen. Lyssna på socialdemokraternas förre partiledare och tidigare statsminister Göran Persson (S) och fråga er sedan om han har blivit Sverigedemokrat. En av Perssons företrädare var Ingvar Carlsson (S) som stängde gränsen för invandring 1989, Sverige var fullt. Då sökte 29.000 människor asyl.

Märkligt att varken Persson eller Carlsson kallas rasister när de gjort och sagt det som Sverigedemokraterna vill göra…

Allt är sådant som Sverigedemokraterna kallas rasister, fascister och nazister för. Det beror alltså inte på vad som sägs utan vem som säger vad…

Men tror ni att sjuklövern är kapabla till Ingvar och Görans politik så rösta på dem, annars fundera över alternativen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

9 thoughts on “Har Göran Persson blivit Sverigedemokrat och tycker invandringen är skrämmande

  1. Göran Persson har under längre varit fundersam över den politiska utvecklingen i Sverige. Han har sett vad som händer till skillnad från andra politiker.

  2. Ja det har ju länge varit så illa att man tom önskar Göran Persson tillbaka. Då är det väldigt illa.

    • Riktigt!, Göran P är ingen att lita på, säger en sak, medverkar ofta till eller gör en helt annan!

  3. Alla sossar i ledarskiktet, utom en del fruntimmer med Mona i täten, hyser Sverigedemokratiska/Moderata åsikter men suget efter makten råder över förståndet.

    • Som tur var gick ”Gurra” upp i luft…. Hoppas att han med tiden, frisknar till.

Kommentera