”Vafan har Libanon gjort för mig?”


INVANDRING. Luai Ahmed är från Jemen. Han twittrar en hel del kloka rader

”Min mamma är en riktig feminist. Hon stod emot islamism i Mellanöstern och kämpade för kvinnor som blir mördade för dem vill få en utbildning och frihet. När jag träffar feminister i Sverige och hör vad dem kämpar för vill jag bara kräkas.”

Kära ortengenier som skriver till mig: ”du är inte svensk” dagligen,

Jag vet. Jag flyttade till Sverige. Mina föräldrar är jemeniter. Det är inte raketvetenskap direkt.

Det är okej att inte vara svensk. Dock är det inte okej att bo i Sverige, hata svenskar samt utnyttja dem.

”Ofattbart att så många från orten anser att jag och Bali ”slickar svenskarnas röv” bara för att vi älskar svensk kultur och vill bevara det. Jag förstår inte. Ni hatar svenskar=Sverige, och ändå har ni mage att säga att VI ”bidrar till segregation”? Återigen: Vad gör ni här?”

Hej @Migrationsverket Jag är en flykting som har jobbat i 3 år, lärt mig svenska och pluggar på universitet nu. Aldrig gått på socialen, begått brott eller våldtagit nån. Bara undrar om jag ska gå på socialen, glömma svenska och våldta nån för att öka mina chanser att bli medborgare?

”Är jag den enda som blir irriterad av ”blattesvenska”? Sverige har gett dig ett tryggt hem, gratisutbildning, bidrag, rent vatten, fräsch mat, frihet, och flera andra saker som du saknade i hemlandet. Det minsta du kan göra är att inte försämra svenskarnas vackra språk.”

-Pettersson tackar för det, läs gärna Luai Ahmeds twitter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


12 responses to “”Vafan har Libanon gjort för mig?”

 • svenskfinnaren

  Synd att det bara är 0,001% av de inkommande, som är som han.

  Gilla

 • eugenecork


  Spy-nödig (magen vänder sig ut å in) …man hinner knappt vakna, ngn morgon innan de
  e dags ställa sig på alla 4 framför muggstolen å lägga en pitzza

  Gilla

 • Peter Kostin

  Luai Ahmeds youtube-kanal är väl värd att lyssna på

  Gilla

 • Kurt

  Volfram…
  Det är just problemet DE stannar kvar!

  Gilla

 • ruben

  Luai Ahmed är nog 100 procent välkommen till vilket demokratiskt land, som helst kan jag tänka mej. Jag håller med honom om att vore alla som den Libanesiska vännen han berättar om, vore SD ganska överflödigt. SD till skillnad från PK-partierna, tolererar inte brottslighet trots att den kommer från s.k. flyktingar. Sedan finns det ändå gränser för hur många Sverige ska försörja från främmande länder. Där har Sveriges regeringar näst intill vansinne överskridit alla anständiga gränser.

  Gilla

 • Jaså

  Twitter är ett skräpföretag. Jag följde en länk från Pettersson och kommenterade en afghansk kvinnas tweet. 5 minuter senare stängde Telia av mitt Internet 24 timmar.

  Jag skrev bara att jag undrade varför de inte kan åka hem till sitt land och bygga upp det istället för att leva på oss.

  På fejjan och twitter får du endast älska invandrare eller hålla tyst om saken. Kritiserar du dem så blir du bannad av Telia.

  Nu vet ni det, DDR 2.0 smyger sig allt närmare.

  Gilla

  • Pettersson

   Jag tvivlar på att det var anledningen till avstängningen. Alla inlägg som skrivs på bloggen hamnar på Twitter automatiskt och jag har inte blivit avstängd där. Däremot är jag portad på Facebook.

   Gilla

   • Jansson

    Tror det kan ha att göra med att om man svarar någon annan människas tweet, en tweet t.ex. att de ska få stanna i Sverige så blir man portad. En arbetskamrat blev nämligen portad på exakt samma sätt efter att ha kommenterat en komiker från Mellanöstern.

    Det är lite läskigt faktiskt hur de nyttjar tekniken idag.

    Är jag rasist för jag vill att min egen folkgrupp ska få leva homogent och ifred, något som vi gjort i 10.000 år?

    Nej, det är jag inte även om folk vill få det till det. Vi behöver lägenheter och jobb, pengarna ska inte läggas på utländska lycksökare utan de ska läggas på interna behov.

    Fakta är att utan invandrare så skulle Sverige inte ha gruppvåldtäkter, vi skulle inte ha bilbränder, vi skulle inte ha trapphus som ligger som plockepinn.

    Gilla

  • Tony

   Det är därför som alla skräp politiker skriver på Twitter.

   Gilla

  • compulsoryunion

   Hade Stasi, KGB och nazisterna bevakade klotterplank, anslagstavlor där dissidenter liksom golade ner sig själva, när de kritiserade t.ex. att Dr Mengele eldade barn? Twittra = gola ner sig själv så att Obama kan ställa in missilen?

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: