Ebba Busch Thor går i årets Prideparad


PRIDE. Ebba Busch Thor ska tåga genom Stockholm under Prideveckans sista dag, lördagen den 3 augusti. – I år har jag möjlighet att gå och då vill jag gärna göra det. Det känns lite extra roligt att få gå i paraden med KDU:s ordförande Martin Hallander som kom ut tidigare i år, säger Ebba Busch Thor, enligt Expressen.  

-Pettersson är besviken på Ebba Busch Thor och tycker många i Pridetågen uppträder som djur, de är för invandring av muslimer, relativiserar islam och sharia, medan muslimska länder fortsätter kasta bögar från hustak och SVT vägrar rapportera om Mellanösterns största, med 250.000 deltagare, pride-parad i Tel Aviv, Israel.

Pride är ett starkt vänsterpolitiskt manifest som utesluter de HBTQ-personer som inte sympatiserar med vänsterns åsikter. Aktivister har kidnappat HBTQ-rörelsen för att torgföra socialism och vänsterextremism och utesluter HBTQ-personer med ”felaktiga” politiska åsikter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


6 responses to “Ebba Busch Thor går i årets Prideparad

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: