Ebba Busch Thor går i årets Prideparad

PRIDE. Ebba Busch Thor ska tåga genom Stockholm under Prideveckans sista dag, lördagen den 3 augusti. – I år har jag möjlighet att gå och då vill jag gärna göra det. Det känns lite extra roligt att få gå i paraden med KDU:s ordförande Martin Hallander som kom ut tidigare i år, säger Ebba Busch Thor, enligt Expressen.  

-Pettersson är besviken på Ebba Busch Thor och tycker många i Pridetågen uppträder som djur, de är för invandring av muslimer, relativiserar islam och sharia, medan muslimska länder fortsätter kasta bögar från hustak och SVT vägrar rapportera om Mellanösterns största, med 250.000 deltagare, pride-parad i Tel Aviv, Israel.

Pride är ett starkt vänsterpolitiskt manifest som utesluter de HBTQ-personer som inte sympatiserar med vänsterns åsikter. Aktivister har kidnappat HBTQ-rörelsen för att torgföra socialism och vänsterextremism och utesluter HBTQ-personer med ”felaktiga” politiska åsikter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

6 thoughts on “Ebba Busch Thor går i årets Prideparad

  1. Funderar på att skicka Ebba en leksaksåsna, som hon kan ta med sig till Pride ! I halsen skulle jag vilja hänga ett snöre med KDs logo.

  2. Att fläka ut sig på pride med läder piskor och med minimala kalsonger/trosor går bra och till och med uppmuntras.

    Men att våra studentflak har satir med anspelning på sex och på den populära Greta på sina banderoller går absolut inte för sig…och är till och med sexistiskt.

    En låst artikel men det går att läsa det viktigaste….sjukt är bara förnamnet.
    http://www.blt.se/karlshamn/sexistiskt-budskap-pa-studentflak-vacker-upprordhet/

  3. Den dagen vi får se pridetåg i våra förorter med deltagare i slöja och pyjamas. Då ska jag ta detta på allvar.

Kommentera