Ödets ironi

Allt fler LO-medlemmar väljer att lämna S för andra partier, inte minst till SD. 

Väljarflykten har eskalerat under Stefan Löfvens ledning. Tänk vilket ödets ironi om ”arbetargrabben” Löfven är den som slutligen ser till att Sveriges arbetare lämnar arbetarpartiet för gott.

7 thoughts on “Ödets ironi

  1. Japp, S kommer att bli ett 10 procent parti när de flesta arbetarna och landsbygdsfolk lämnat och när det nya IP( islamistpartiet) har etablerats återstår enbart resterande bidragstagare, icke muslimska invandrare, diverse dementa åldringar och feministextremister samt batikhäxor.

  2. Historiskt sett har LO-medlemmarna haft klokaste synen på samhället, utan influens av vänsterfeminism. När nu hela socialdemokratin är vänsterfeminister är det mer konstigt att de har kvar några väljare från LO över huvud taget.

  3. Det sägs att hans morfar och mamma sympatiserade med nasizmen, samt att hans mamma lämnade bort honom men behöll hans bror.
    (Vet inte om detta är sant, om sant, så beklagligt.)

    Om detta är sant, så kan detta naturligtvis vara en förklaring till att han tjatar om, att alla som inte håller med honom, att de är nazister ( = känner agg mot mamman och morfar) samt när han kallar alla som inte håller med honom för rasister ( = känner sig utanför, då mamman behöll hans bror, men inte honom ).

    Om detta är sant, så kan detta förklara en viss del av hans agerande, men samtidigt måste man släppa det som varit och agera med förstånd och ansvar som en vuxen människa.

    Att ständigt säga till alla som inte håller med honom, att de då är nazister och rasister, gör denna, Sveriges högsta sk. ledare till en ynklig varelse som inte har ett uns av det som kan förväntas av ett lands ledare. Tyvärr !

    • När någon tar till orden nazist och rasist i en diskussion är det för att de har slut på argument och känner sig underlägsna och håller på att förlora diskussionen.
      Se bara på förloraren Löfven, han använder det hela tiden.

  4. Lägg ner hela Socialdemokraterna, de har förbrukat allt vad förtroende, hederlighet, sanning och förstånd är.
    De har levt över sig själva….låt de endast finnas kvar i historieböckerna.

    Bara en dåre håller kvar i nått som är helt meningslöst.

  5. Kan man kalle den där för arbetatgrabb, förtjänar han det.
    Han har aldrig arbetat, hans föräldrar var arbetare men Stefan är inget annat än en Landsförädare.

Kommentera