När Islam kommer in i ett land slutar det alltid illa


Philippe de Villiers, frispråkig före detta ledamot i Frankrikes parlament,talar, under en intervju i Fransk TV, om hur illa det är att få in muhammedanismen i ett land!


4 responses to “När Islam kommer in i ett land slutar det alltid illa

 • Onkel Björn

  Kanske lite OT
  Följer Turkiet med intresse. Tidigare under alla år har ju militären varit en garant för det sekulariserade samhället i Turkiet. men efter de senaste årens utrensningar är det inte längre så. För en utomstående verkar det som att Erdogan håller på att islamisera hela statsapparaten. Men än verkar det inte helt kört, med tanke på de lokalval som hölls och där regeringspartiet AKP tappade både i Ankara och Istanbul.

  Med Erdogans goda minne har transporter av både materiel och folk till IS gått via Turkiet. Iof med den baktanken att IS skulle kunna bekämpa kurderna, vilket man dock inte klarade av. Och tur var väl kanske det.

  Så i nuläget tror jag inte att Islam är det största hotet mot vårt land. Trots att det numer finns tusentals islamister här.

  Däremot klansamhället är nog ett mycket större hot, genom att det föder en svågerpolitik och en brottslighet som vi inte vill ha i detta land. Vi har redan sett alltför många exempel på det. Allt från våra domstolar till gatans gängkriminalitet. Och klansamhället är inte kopplat enbart till islam.

  Gilla

 • Kungen

  Titta hur det ser ut i deras skitländer

  Gilla

 • Mm

  Något så ovanligt som en påläst politiker.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: