”Malmö går åt rätt håll”

BROTTSLIGHET. Mord, sprängdåd, rån, bilmålvakter, arbetslöshet, fem miljarder i bidrag och ett massivt polisingripande på Malmö Central. Kommunstyrelsens ordförande Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) – Vi har verkligen en positiv utveckling. Malmö går åt rätt håll, enligt Sydsvenskan, tyvärr bakom betalvägg. 

Twitter

-Pettersson undrar vad Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) menar med rätt håll?

Frånsett brottsligheten som vi hör om dagligen så är arbetslösheten i Malmö skyhög, likaså bidragsberoendet, Malmö får 15 miljoner om dagen från landets övriga skattebetalare. 5,5 miljarder om året och det ökar år från år. Jag menar att Malmö är konkursmässigt och på väg åt fel håll och Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) samt hennes föregångare är ansvariga.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “”Malmö går åt rätt håll”

 1. Dom menar säkert att den riktning Malmö går mot är “åt rätt håll”!. Det säger allt, och lite till!

 2. Dubbelt så många sprängningar i år. Är inte det en kraftig ökning?

  Tydligen inte för SR som däremot betonar att skjutningarna, har “minskat kraftigt”.

  Polisen: …” lugnare i Malmö”.

  “Polisen anser inte att tryggheten i Malmö är hotad efter det senaste dygnets våldsamma händelser med bland annat två sprängningar och ett mord. Antalet skjutningar har i stället minskat kraftigt hittills i år, även om antalet sprängningar ökat.”

  https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7240458

 3. Gängskjutningarna ökar, explosionerna ökar, bilbränderna ökar, gangrapes ökar kommunens miljardunderskott ökar Ja allt verkar gå åt “rätt” håll för sosseriet.

 4. malmoe är så förbannat förlorat som den müslim-dominerade stad den är! Hög mur runt skiten och låt müslimerna ta ihjäl varandra!
  malmoe är en stor belastning för övriga Sverige!

 5. Varje kommun borde stå på egna ben – även en sån skithåla som malmö. Utan 5,5 miljarder kr årligen i bidrag skulle malmö gå bankrutt….

  • @Kungen
   Poängen med kommunism/feminism/(national)$ocialism…
   Alla ska ha det sämre…utom vissa.

 6. Bara hälften så många sprängningar I natt som förra natten. Klart rätt riktning.

 7. Ordspråk på kontinenten:

  Huvudsaken är att det går FRAMÅT. Åt vilken håll sen, spelar ingen roll.

 8. Utan invandring så skulle vi vara 20% färre, d.v.s 8 miljoner. Men, vi skulle endast behöva 5% av dagens polisiära resurser. Alla lika? Skulle inte tro det!

  Negrer = UT!
  Araber (kristna och muslimer) = UT!
  Zigenare = UT!
  övriga grupper med kriminella element = UT!

  Sen har vi landet att trivas i. De flesta länder tar inte emot lycksökare och bjussar på bostad och uppehälle, varför ingen diskussion om “rasistiska” Japan t.ex.? De har samma välfärd men beviljar mellan 20-40 asylsökare varje år.

  Där ser man inte negrer på gatorna som spelar Allan, där sprängs inga trappuppgångar, där är det städat på gator och torg. Innan vi bestämde oss för mångkultur var Sverige ännu säkrare än Japan, vi var säkraste landet i världen och Japan kom 2:a. Nu är de nummer 1 och vi är väl på plats 118 eller nåt sånt.

 9. Känns skönt att allt är under kontroll och att Kling och Klang gör ett strålande arbete.

  Trots detta så skulle jag inte flytta till Malmö om jag så fick betalt och gratis boende…och jag är inte ensam.

Kommentera