Stäng

Välkommen till kalifatet Absurdistan…

ISLAM. -Pettersson har svårt att förstå vad varelsen på filmen gör i Sverige och varför så många politiker och journalister accepterar detta när det finns drygt 50 muslimska länder att flytta till. Islam är inte kompatibelt med västerlandet och vårt sätt att leva. 

Politikfakta

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

Självklart bär de muslimska damerna tält frivilligt och detta uppmuntras i Sverige…

8 reaktioner på “Välkommen till kalifatet Absurdistan…

 1. Tore, du tycks ha fördomar om kvinnor att dessa tänder på dessa kamelryttare. Förvisso var jag en gång i tiden kär i en iranier. Men han var intellektuell och mycket sparsam med sin sexualdrift. Att det inte höll mellan oss berodde på andra orsaker. Jag tycker att flertalet män från den muslimska världen är motbjudande och avtändande. Att du ser unga flickor gå i hand i hand med dessa män är att de är naiva och kanske försöker bygga upp sin självkänsla med hjälp av dessa. Men i så fall är det de värsta om man vill få bättre sjävbild. Du tycktes också gå till angrepp mot mig häromdagen varför vi kvinnor tänder på ”ensamkommande barn”. Det får stå för dig. Jag skulle inte vilja ta i dessa med en tång.

  1. Monica! Jag har inte fördomar mot kvinnor, jag säger bara sanningen och det är ni Svenska kvinnor inte vana vid.
   Ni är vana att curlas hyllas sättas på en pedistal för beundran, sen när det
   Kommer en hemsk person som mig och ifrågasätter då är jag en kvinnohatare av rang.
   Hur mycket skit har inte ni Svenska kvinnor kastat över oss Svenska män offentligt i media helt utan att bli ifrågasatta.
   Du ska veta att jag älskar kvinnor men dom inhemska står i botten av listan.

 2. driftstyrda livsformer som inte kan hålla sitt fortplantnings organ under kontroll. Med andra ord K .U. K. styrda livsformer.

 3. Hans åsikter blottar hans sexualdrift. Därför har han kommit till det jordiska paradiset i väntan på Allahs eviga rike. Här njuter han av att förnedra kvinnor samtidigt som han får ta del av det ekonomiska välståndet.

  1. Kan du då förklara varför var och varannan svensk kvinna går på stan och håller en sädan där i handen som förnedrar kvinnor som du säger?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: