Sandor om djurplågeri i Gaza


INSÄNDARE. Till i första hand Fredrik Reinfeldt och Margot Wallström , men även andra politiker som under årens lopp medverkat till importen av vildar från MENA – länder.

Jag tycker att ni skall titta på filmerna i inlägget på länken. 

Det är alltså varelser som behandlar djur på detta sättet som ni vurmar för och som ni i hundratusental har släppt in i vårt land.

Du Margot Wallström som i riksdagen uttalat att ”vi har den djupaste respekt för islam som religion och det som den fört med till vår gemensamma civilisation” bör titta på filmerna flera gånger.

Vad det gäller dig Fredrik Reinfeldt så glömmer jag aldrig din kommentar efter att du som statsminister gjort ett studiebesök på ett halaslakteri i Stockholmstrakten och sett hur man utför halalslakt. ”Ät något annat då” löd din kommentar!

Jag började titta på den första filmen men var tvungen att stänga av eftersom jag inte stod ut att se vad barbarerna är kapabla till att göra.

Det är mer än kränkande att veta att åtskilliga miljarder av våra skattepengar varje år skickas till dessa primitiva ointelligenta varelser i form av s k bistånd så att dom kan fortsätta med sitt plågande av oskyldiga djur.

När man under årens lopp på filmer har sett vad barbarerna i dessa länder har gjort med krigsfångar t ex så är det egentligen inte förvånande att se vad dom är kapabla att göra med djur.

Så jag vill härmed i första hand tacka Margot Wallström och Fredrik Reinfeldt som genom sitt ”öppna era hjärtan” politik förärat oss ett antal tusental av dessa vildar.

Till alla er som läser detta vill jag uppmana att skicka dessa filmer till så många politiker som möjligt. Det är det minsta ni kan göra för att försöka att förhindra att barbariet sprids ännu mer till vårt land genom ännu mer inflyttning av dylika varelser som jag inte ens vill benämna som människor efter att en kort stund tittat på en av filmerna.

Sandor Herold, Malmö


8 responses to “Sandor om djurplågeri i Gaza

 • Tony

  Ja dom två som Sandor nämner är lika skyldiga till alla
  dom makabra våldsdåd som dessa primater åstadkommer
  här i landet som förövare, för dom har på förhand visst om
  att många av dessa inte borde leva bland vare sig människor
  eller djur med sina ociviliserade beteenden, ändå talar man
  varmt om dem och massimporterar allt okritiskt, vilket gamla
  människor och framförallt kvinnor i alla åldrar fått lida för,

  dessutom har det väl utgått order från myndigheter till vårt
  domstolsväsende om milda och i många fall oförskämt
  låga straff ska utdömas när det handlar om dessa förövare!

  Att sen brottsoffren fått sina liv förstörda tycks inte
  bekymra Myndigheter eller dessa två nämnda ledare!

  Sverige har verkligen lyckats med att få fram massor
  av känslokalla figurer som skiter totalt i sin egen befolkning
  men bugar djupt för allt, bara dom inte kommer från Sverige!

  Gilla

 • Hasse

  Tyvärr Sandor
  Våra humana politiker som vurmar för islam kommer aldrig att titta på dessa filmer.

  De vill helst att vi ska äta av detta kött.
  SVT kommer inte att visa filmen

  Gilla

 • Olof.p

  Undrar om dom som röstar på sossarna och moderaterna är inavlade också? Hur kan någon rösta på dessa dårar?

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  Hur får man att islam är fredlig och human när man ser hur dom behandlar djur.Glöm inte att judarna har kosher slakt som är nästan som hallal slakt.

  Gilla

 • Ståfräs

  Inte bara Regeringen, 7 klövern samt PK har mkt gemensamt med dessa djurplågare. Svenska präster o biskopar hävdar ju också dom gillar dessa offer i Islams namn, tycker Ni skall samla in Era egna husdjur och skänka till närmaste Moské så Ni kan njuta fullt ut av mångkulturen!

  Gilla

 • Kattsand

  Vänstern säger väl som vanligt att vi skall vara ”toleranta” och inte lägga oss i då sådant här tydligen är godkänt enligt deras värdegrund.

  Gilla

 • svensson

  Har ett kort ögonblick tittat på stillbilder och har efter det haft mardrömmar liksom efter bilden på fria tider när ”några” i Sverige binder en stackars oskyldig hund vid en påle och tänder på, de oskyldiga ögonen förföljer mig.
  Hur kan vi ge bistånd till dessa avarter av liv och även välkomna dem till vårt land. UT UT med dem och inget bistånd, Margot kan åka ner och ge av sina oskattade miljoner.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: