Polis attackerad med stenar och cykel i Bäckby

En polis på motorcykel skulle stoppa en annan motorcykel i Bäckby i Västerås på lördagseftermiddag. Då blev polismannen attackerad av mc-förarens kompisar – och fick både stenar, grenar och en cykel kastade på sig.

– Det var mycket folk på platsen. Polisen blev utsatt för stenkastning. De kastade alla möjliga grejer, en cykel också, säger Thomas Gustafsson vid polisen i region Mitt.

Ett antal yngre personer flydde sedan från platsen. Flera polispatruller var snabbt på plats och en 20-årig man är gripen misstänkt för våld mot tjänsteman och grov misshandel. Polisen har också kontrollerat ett antal personer som befann sig i området. Polisen på motorcykeln ska inte ha skadats fysiskt.

– Nej, inte allvarligt. Men han fick cykeln i ryggen, säger Thomas Gustafsson. MC-föraren slängde tillslut sitt fordon och sprang från platsen. MC:en tagen i beslag.

Larmet kom klockan 16.49 på lördagen.

Polisen 

-Pettersson säger att Bäckby är ett av de allt fler mångkulturella paradis som växt upp i vårt och där livet inte är så långtråkigt utan riktigt spännande. Läs på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Polis attackerad med stenar och cykel i Bäckby

  1. rammadam är slut, nu är det dags att visa sitt rätta jag.
    så vad förväntar sig svenska folket? Polisen ?
    och Löfven & Reinfeldt vet inte i vilken ända de skall börja torka upp skiten efter sig eller så bryr dig sig helt enkelt om vilket kaos de orsakar!!@

Kommentera