Löfven prioriterar

Stefan Löfven väljer givetvis sina prioriteringar och prioriterar gör han också denna sommar.

Det framstår allt oftare som att den uppgörelse Sveriges muslimska råd gjorde med Socialdemokraterna 1994 börjar ge resultat. Ni kunde läsa om det på Petterssons i onsdags.

Det blir väl än tydligare att vår statsminister gör sina prioriteringar efter den verklighet partiet tyr sig till. Ett exempel är årets politikerveckor. Kommande vecka inleds politikerveckan på det muslimskt dominerade Järvafältet. Samtliga partiledare är anmälda som talare, förutom avgående Jan Björklund som skickar fram en ersättare.

I juli inleds årets Almedalsvecka. Samtliga partiledare är anmälda som talare under det egna partiets dag, förutom Liberalerna som också här ersätter Jan Björklund. Fast, förlåt. Stefan Löfven prioriterar bort Socialdemokraternas dag och ersätts av…

En tillfällighet eller noggrant planerat?

På den svenska nationaldagen 2014 valde Stefan Löfven bort de krisande bruksorterna och de klassiska arbetarstäderna för att istället bege sig till Rinkeby. Där höll han ett tal till Socialdemokraternas nya väljarbas i vilket han valde att citera Mohammed. Framtiden finns i Rinkeby proklamerade Löfven också, alltså inte i bruksorterna, i arbetarstäderna eller på landsbygden.

Även i år höll sossarna till i Rinkeby där publiken bestod av….just precis.

21 thoughts on “Löfven prioriterar

  1. Att lagstiftaren väljer att fjäska i en hel vecka för de som redan fått gratis bostad mm i Sverige är ett indicium på vilka de prioriterar. Nysvenskar v obsoletsvenskar

  2. Var det Rinkebys röda fullmäktigeordf. som stod och rabblade en massa lögner,och utfästelser till niggrarna ? Ett mer amatörmässigt intetsägande tal lär de få vänta på,tills nästa Sossemöte.
    Färgklicken bland besökarna,var överlägset den röda häxan från Maramö….

  3. Märkligt att kärringen inte sa utmaning en enda gång.
    Talet hålls på lätt Svenska problemet är att ytterst få förstår Svenska i rinkeby.

  4. Löfven har väl redan insett att det är kört bland arbetarna och satsar fullt ut på den nya och snabbt ökande väljarbasen.

  5. Arbetare-partiet Socialdemokraterna borde klassas som falsk varudeklaration. Med den importerade valboskapen i åtanke, vore det väl närmare sanningen att kallas BIDRAGS-partiet.

Kommentera