Zigenare mördade arab i Malmö, får nio år och åtta månader


BROTTSLIGHET. Malmö tingsrätt dom B 8468-16, har i dag dömt en 21-årig man för mord, försök till mord och framkallande av fara för annan. Brotten skedde på Censorsgatan i Malmö. Han har även dömts för grovt vapenbrott samma dag.

Den 21-åriga mannen åtalades för att tillsammans med andra ha beskjutit en bil, bl.a. med automatvapen, i avsikt att döda de fyra målsägandena som befann sig i bilen. Han åtalades också för att tillsammans med en annan åtalad ha innehaft vapnen som användes. Den medåtalade har dock frikänts från detta brott.

Bevisningen i målet har till stor del bestått av vittnesiakttagelser och övervakningsfilmer av gärningsmännen, deras klädsel och de scootrar som gärningsmännen använde för att ta sig till och från mordplatsen. DNA från den åtalade som påträffades på en avfyrad patronhylsa, har varit ett avgörande bevis för att tingsrätten skulle finna det ställt bortom rimligt tvivel att den åtalade var en av gärningsmännen vid skjutningen.

Tingsrätten dömer därför mannen för mord i ett fall och försök till mord i tre fall. Eftersom avsikten varit att döda flera personer är straffvärdet mycket högt och skulle ha bestämts till livstids fängelse om gärningsmannen varit över 21 år när brottet begicks.

Gärningsmannen var 19 år vid brottet. Med beaktande av hans ålder har straffet satts ned till 12 års fängelse. Tingsrätten har dessutom beaktat att han avtjänat straff för andra brott före denna dom, trots att dessa brott borde ingått i denna dom. Tingsrätten bestämmer därför straffet till nio år och åtta månader.

Den dömde ska också betala skadestånd till de överlevande målsägandena, den dödes föräldrar och syskon, samt till den familj som utsattes för beskjutningen i sin bostad, som en följd av beskjutningen av bilen.

-Pettersson tycker det är märkligt, rabatt för att man begått andra brott och sedan den vanliga straffrabatten betyder att Isac Drivhall Welin, blir utsläppt om c:a 6,5 år detta för mord, mordförsök, med mera.

Isac Drivhall, bild från Facebook

Vi har tidigare skrivit en hel del om Jacob Drivhall och hans öden och äventyr…

TIDIGARE 2016-09-26. En av de skottskadade araberna i Malmö har avlidit och farit till Allah

INVANDRARVÅLD. En av de fyra personer som skottskadades i skjutningen i Malmö i går kväll har dött av sina skador. Enligt vittnen ska den skottskadade ha skjutits i huvudet, något polisen inte har bekräftat. Nu är polisen på jakt efter minst två gärningsmän som försvann från brottsplatsen på moped.

Ahmeto Elzein har farit till Allah. Flickvännens ord t.v.

Ahmeto Elzein har farit till Allah. Flickvännens ord från Facebook

”Allah yerhamak min älskling! Kan verkligen inte fatta att du inte är med oss längre. Du var en underbar människa både in o ut och du hade ett hjärta av guld. Jag älskar dig från hela mitt hjärta och kmr alltid att göra det. Du kmr alltid att ha en plats i mitt hjärta, du var inte bara min kille du var den jag såg en framtid med, den jag ville gifta mig med o vara med hela mitt liv. Du kmr alltid att ha en plats i mitt hjärta o det kmr ingen att kunna ändra på!! Må Allah vara med dig o inshallah du hamnar i paradiset älskling, du förtjänade verkligen inte detta. Allah är stor o dom idioterna kmr att få sitt!!!
Ahmad Elzein, du kmr alltid finnas i våra tankar o våra hjärtan. Våra minnen med dig kmr aldrig att glömmas. Allah är med dig!! Älskar dig massor mitt allt.”

-Pettersson minns vad Reinfeldt sa i Almedalen 2015…

TIDIGARE 2016-0925. Fyra personer skottskadade i Malmö – 50 araber bråkar vid akuten

2016-09-25 18:52, Skottlossning, Malmö
Skottlossning, Fosie.

Larm inkommer om skottlossning på Censorsgatan. Flertalet patruller skickas till platsen. En person har anträffats skadad och förs till sjukhus med ambulans. Gärningsmännen ska eventuellt ha lämnat på moped.

Uppdatering: Fyra personer bekräftas vara skottskadade. Tre personer uppges, på okänt sätt, tagit sig till sjukhus, och en har förts med ambulans. Skadeläget på samtliga är i nuläget okänt. Brottsplatsen spärras av och tekniker kommer genomföra en teknisk undersökning. Tomhylsor har anträffats på platsen. En anmälan om mordförsök kommer att upprättas.

Uppdatering: De fyra skottskadade är män. Den tekniska undersökningen påbörjades vid 21-tiden och fortgår i detta nu. Dörrknackning genomförs i närområdet. Ingen är gripen.

Polisen

En av invandrarna är skjuten i huvudet och livsfarligt skadad. Ett 20-tal skott avlossades från automatvapen, några kulor gick in i en lägenhet där de var när att träffa barn.

-Pettersson antar att nu blir det drag på akuten…

Från Facebook ”Fy Fan är på akuten i Malmö hör ett jävla liv. Skrik och bråk. Visar sig nu att det är araber ett 50 tal som bråkar och slåss. Hela stället vimlar av poliser och dom har spärrat av så man varken kommer ut eller in. Blod överallt. Känns hemskt att vara här nu” 😢

Spännande sa Mona, berikande tycker Fredrik, beställt säger 87:an men brottsligheten minskar vrålar Jerzy och Betnér…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Zigenare mördade arab i Malmö, får nio år och åtta månader

 • Bosse

  Malmös totala förfall beskrivs bra av Freddy Mardell

  Gilla

 • Tony

  Jagar Magnus Betner en ministerpost i Sosseregeringen
  hans enfald tyder på att han har goda chanser, enfald
  brukar att belönas där?

  Gilla

 • ruben

  Vad skulle det vara för skillnad på brottet om han var 19 eller 21 år? Den ålderspåverkan är bara en myt. Samhällsarkitekterna skördar såna framgångar, så deras tacksamhet knappt hinner med mellan morden och explosionerna. Kriminella är lika avancerat beväpnade, som statliga soldater och får dessutom 100 procent rabatt för grovt vapenbrott. Brott, som borde straffas med minst 2 års fängelse och obligatorisk utvisning på livstid. Hans ev svenska medborgarskap borde förstås dras tillbaks om han fått det efter sin födsel.

  Gilla

 • Janne

  Om mördaren istället varit muslim eller neger och offret en svensk så hade straffskalan ändrats per automatik med blixtens hastighet.
  Straffet hade då förvandlats till en kompensation för psykiskt lidande och falska anklagelser till ett sjusiffrigt skadestånd och med vänliga hälsningar från DO och staten tillsammans!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Mördaren får det bra på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell och är snart ute i friheten igen efter avräknad häktestid och frigivning efter 2/3 !

  Gilla

 • Mike E

  Hur är detta möjligt? En zigenare och en arab, två grupper som per definition i Sverige är ädla, goda och hederliga och tillhör Sveriges nya adel.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Måste naturligvis vara ett misstag ett s.k justitiemord !
   Blir garanterat ett saftigt skadestånd.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: