Svensk OS-profil jagas av polisen

BROTTSLIGHET. Patrick Ssali Bogere, född 1981 i Kampala, Uganda, är en “svensk” före detta boxare. Patrick har en yngre bror, Johnson Bogere, 35, som är en av Västsveriges Bandidos-höjdare skriver Expressen.

Nu jagas brödraparet av polisen misstänkta för en brutal tortyrkidnappning. – Utifrån brottsmisstankarnas allvar så är det självklart långa straff det handlar om, det är ingen hemlighet, säger åklagaren Daniel Larsson. Patrick och Johnson Bogere, är häktade i sin utevaro – de misstänks för människorov, synnerligen grov misshandel med borrmaskin och grovt olaga tvång.

 • 2005 hot mot tjänsteman och fylleri. När polisen tog honom för fylla så skrek Bogere att han hade kontakter inom Original Gangster, Bandidos och Tigrarna och att de kunde lägga bomber under polisens bilar.
 • 2006 olovligt förfogande och stöld. Han hade stulit mobiltelefoner från folk på krogen. I september 2006 dömdes han till fängelse i tre år och åtta månader för stöld, försök till grovt rån, olovligt förfogande, hot mot tjänsteman och olovlig körning. Fem rånare trängde in i en villa. Där tryckte de bland annat in en laddad pistol mot tinningen på pappan i familjen.
 • 2010 blev det bara skyddstillsyn och 80 timmars samhällstjänst för misshandel, rattfylleri och tre fall av olovlig körning. Han har aldrig haft körkort.
 • 2015 narkotikabrott, innehav och bruk av kokain gav dagsböter.
 • 2017 olovlig körning och grovt rattfylleri. Fängelse en månad.
 • 2018 dömdes Patrick Bogere av Göteborgs tingsrätt för kvinnomisshandel. Bogere hade upprepade gånger slagit en kvinna i ansiktet samt vid upprepade tillfällen tagit strypgrepp på henne, bitit henne i kinden samt dragit henne i håret. För detta fick han tre månaders fängelse plus skadeståndsersättning till kvinnan. Väldigt lindrigt straff för en vaneförbrytare.

-Pettersson säger att Bogere är den typen som aldrig står för vad han gjort, det är alltid andras fel, i narkotikadomen står att han hade kokain i fickan och i blodet, men hävdade att han blivit förgiftad av någon okänd.

Under tiden Bogere varit kriminell så har han varit en aktiv och respekterad person i Boxningssverige. Han har tilldelats internationella uppdrag som ledare och coach. Ingen har haft något att invända mot hans brottsliga meriter.

Svenska Boxningsförbundet verkar inte vara så noga med sina medlemmars meriter.

Vill ni läsa om Patrick Bogeres sportsliga meriter så läs på Wikipedia…att media kallar honom OS-profil är en kraftig överdrift. Bogere tog sig visserligen till OS i Aten 2004 men blev utslagen direkt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Svensk OS-profil jagas av polisen

 1. Svensk hmm. Sen kommer man till OS, så hjälper det
  inte att va som när dom vistas här Stora i näbben, där
  sållas blåbären fort ut.

 2. Det brukade heta att det finns 2 kategorier boxare. 1= Häktade 2 = Ännu ej häktade.

 3. Åkesson påstår att sådana kan kallas svenskar dvs är en vänsterpartiledare.

 4. Att kalla alien för svensk borde kriminaliseras i grundlag. Redan idag är det ett varumärkesintrång. T.o.m. hundar förstår att det inte är en svensk. Redan Gustav Vasa hade inte låtit multikriminell slå på människor i Sverige. jfr HIV kallas aldrig förkylning.

Kommentera