Tiggarna anfaller


INVANDRING. En videosekvens som publicerades på Instagram igår visar hur studentceremonin fick en oväntad vändning för flera deltagare. En grupp tiggare attackerade studentflaken i jakt på pantburkar. Först syns två tiggare försöka klättra upp på ett flak, men de fick tydligen ett nej av studenterna. Tiggarna backar – för att en stund senare omgruppera och angripa flaket en masse.

Ett tiotal av dem syns klättra in på flaken med stora svarta plastpåsar och trycka studenterna bakåt – trots deras vädjanden. När en av lastbilarna ökar hastigheten för att skaka av förföljarna ger gänget inte upp, utan springer ikapp flaket och bordar det. Se hela den dramatiska videon nedan:

Från Samhällsnytt


17 responses to “Tiggarna anfaller

 • sparvuggla99@hotmail.com

  Fake ! Budgetreklamfilm, Pantamera. De kunde åtminstone kostat på studentmössor. Riktigt dåligt !

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Hoppas att dumsvensken ser och lär!

  Snart är det dom få överlevande svenskarna som har överlevt utrensningarna och fördrivningen från vårt land som tvingas till att agera på detta vis, för att överleva!

  Jag sa redan för 30 år sen att jag är helt övertygad om att inom min livslängd så är det vi svenskar som får åka till Polen och plocka jordgubbar istället för tvärtom!

  Då skrattade folk åt mig precis som om jag var galen, men tyvärr kommer jag nog att få sista skrattet, även om jag inte kommer att använda det!

  Gilla

 • Kungen

  Enkel biljett hem till rumänien direkt

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Tiggarna anfaller ?
  På den gamla goda tiden såg man en spännande film på bio som hette, Världsrymden anfaller !!!!!
  Tiderna förändras.

  Gilla

 • ThePeter

  Bisarrt…. ta mig faan.

  Gilla

 • Kurt

  Va är polisen? Det är ju stöld de som ha betald för dryckerna ha också betald pant på burkarna. Jävla slödder som förstör ungarnas student fest.
  Samhällets råttor, tänk va man gör i vanliga fall med råttor.

  Gilla

 • Dinkipeples

  Sverige är nog det enda land i Europa där det är tillåtet att tigga på det sättet. De flesta länder har förbud men icke så Sverige

  ……….”I Ungern är hemlöshet förbjudet. På senare tid har Danmark och Norge förbjudit gatutiggeri precis som t ex Nederländerna och Storbritannien tidigare gjort. Sverige och Finland är nu de enda länderna i Europa som inte har något direkt förbud mot tiggeri.”……………
  http://hotpot.se/politik/sverige-finland-enda-lander-utan-forbud-mot-tiggeri/

  Gilla

 • age

  ”Alta dig för tattarna!”
  – sade ofta min mormor till mig.

  Gilla

 • nosferatu

  Vad fan gör de ens i Sverige?

  Gilla

 • centurion

  Men va är de för gnäll…de är väl klart att dessa Raketforskare måste fixa lite byggmaterial till sina skapelser.

  Gilla

 • Konkel.

  Sverige sjunker i skiten som politikerna vill.

  Gilla

 • Peter Kostin

  Tradition efter tradition förstörs av europeiska migranter och invandrare från MEDNA. Man kan ju tro (om man är lite konspiratoriskt lagd) att detta ligger i linje med försöket att radera allt svenskt.

  Gilla

 • Bajen666

  Hoppas det bara är importerade burkar…får dom inte en spänn för om dom inte åker till skrot–niklas och säljer det som aluminium på vikt.

  Gilla

 • Linn

  Jag är så jävla trött på folk som bara vill förstöra !!!! Här får kravallpolisen hindra aggro invandrare från att förstöra. (se expressen länken)

  I gbg kan inte stundentflak åka på avenyn längre pga av att ”ungdoms gäng” (invandrargäng) som samlas upp till 500 pers och skjuter raketer rakt in på studenterna, de försökte klättra upp och starta bråk på studentflaken och taaadaaaaa traditionell stenkastning mot studenterna med enbart för att JÄVLAS !!!!

  Den utveckling som har skett under de senaste fem åren i samband med studentfirande är enligt Erik Nord oroväckande. – Tidigare har vi varit noggranna med att folk inte ska trilla av flaket, men nu ska vi helt plötsligt bekämpa upploppsliknande situationer när det är skolavslutning.
  https://www.expressen.se/gt/polischefens-stora-ilska-over-studentfirandet/

  Årets studentfirande i Göteborg har kantats av oroligheter. Ungdomsgäng har startat upplopp på Avenyn och startat slagsmål på studentflak. Trots att polisen tillägnat en egen insatsgrupp som arbetar för att stävja oroligheter har både våldsamt upplopp och stora slagsmål utspelat sig i centrala Göteborg kring årets studentfiranden.De största oroligheterna ägde rum förra fredagen när en grupp på närmare 500 personer befann sig på Götaplatsen då kaos bröt ut. Det sköts raketer och fyrverkeripjäser mot polisen och det kastades utemöbler från ett närliggande kafé.
  https://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/polisen-st%C3%B6kigare-%C3%A4n-n%C3%A5gonsin-kring-studentfiranden-1.4356326

  Gäng till attack mot studentflak i Göteborg. https://www.expressen.se/gt/gang-till-attack-mot-studentflak-i-goteborg/

  De få länkarna som finns kvar då hela nätet ”rensas” från sådant här.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: