Sveriges självförvållade röra

av Judith Bergman • 3 juni, 2019

 • Enligt en internationell rapport från Amnesty International är våldtäktsutredningar i Sverige underprioriterade, det förekommer “överdrivet långa väntetider för resultat från DNA-analyser”, det finns inte tillräckligt stöd för våldtäktsoffer och det görs inte tillräckligt mycket i förebyggande syfte.

 • År 2017 visade polisrapporten “Utsatta områden 2017 att det finns 61 no-go-zoner i Sverige. De omfattar 200 kriminella nätverk, bestående av 5000 kriminella. Tjugotre av dessa områden var särskilt riskfyllda …
 • “Jag står inte ut med att se barn fara så illa … Det borde inte finnas något tvivel om att regeringen gör vad den kan för dessa barn [till IS-terrorister] och om möjligt borde de föras till Sverige.” – Sveriges utrikesminister Margot Wallström.
 • Tyvärr verkar det fruktansvärda ödet för förslavade yazidiska barn inte vara något som Wallström “inte står ut med”.

I den pittoreska universitetsstaden Uppsala känner sig 80 % av kvinnorna inte trygga i stadens centrum. En 14-årig tonåring, som inte vågar avslöja sin identitet, sa till svensk media att hon alltid har på sig gympaskor så att hon kan “springa fortare” om hon blir attackerad:

“Jag satte mig på en bänk och direkt kom några killar och satte sig bredvid mig på båda sidor. Sedan kom fler killar och ställde sig framför mig. De började dra i mitt hår och i mina ben och sa saker till mig som jag inte förstod. Jag blev så rädd och sa till dem många gånger att sluta, men de lyssnade inte … Allt är så hemskt. Detta är så fel. Jag vill kunna känna mig trygg”, sa hon om att ta bussen hem.

En färsk undersökning från Region Uppsala visar att bara 19 % av flickorna i gymnasiet känner sig trygga i Uppsalas innerstad. År 2013 var antalet 45 %. Männen och pojkarna i gängen som ägnar sig åt sexuella trakasserier av svenska flickor i Uppsala är ofta nyanlända migranter.

Läs vidare

13 thoughts on “Sveriges självförvållade röra

 1. I går gick mediepropagandan i avledningsmanöverns tecken. Man rapporterade om förbättringar och boende, som aldrig märkt något i vissa utpekade områden. Men tog inte upp de förvärrade. Det blir tröttsamt i längden, när man kan läsa om den bedrövliga verkligheten varje dag. En verklighet, som varken tar hänsyn till värdegrund eller partipolitik.

 2. Så har då virrpannorna i regeringen även sabbat för Saab
  att sälja Gripen flygplanen till Ungern, detta genom
  Helene Fritzons obalanserade kritik mot Ungern för att
  dom inte öppnar gränserna mot lycksökare från Mena.
  liksom idiotlandet Sverige?

  Undrar, har den REGERINGEN GJORT NÅGONTING RÄTT
  UNDER SIN TID VID MAKTEN??

 3. Ni normala med förstånd, vet vem som gör allt för att tysta ner detta och bär det yttersta ansvaret för att våra barn och kvinnor blir våldtagna och får sina liv förstörda i ständig skräck med risk för AIDS och andra sjukdomar.

  Att EN VINST FÖR SAMHÄLLET får en enda röst är en gåta, och att han och hans knähundar inte avsätts, och dras inför riksrätt är en skam för Sverige och alla brottsoffer.
  FY FAN 😡
  De skulle själv behöva få känna av de brott som de utsätter våra stackars barn och kvinnor för.

 4. Vi har fått lära oss att vi skall vara “toleranta”, så vi skall tolerera våldtäkter, mord, rån, stölder och allt vad det nu är…
  Sedan är vänsterns empatier ytterst begränsade, den gäller bara vissa priviligierade grupper.

 5. Tydligen hade Polisen i vart fall Tid om det var i vintras att pilla bort en klister lapp som ev enligt hörsägen medlemmar i NMR satt upp i jag Tror det var det var Boden på en Lyktstolpe för att skicka För DNA analys till Forencia Linköping för undersökning Brottet hets Mot Folkgrupp överväger ju Både mord och Våldtäkt rån Mm:speciellt om det utförs av Vita medelålders män eller Pensionärer som i affekt skriver På facebook ang hur man uppfattar det nya “trýgga” Sverige så att Prioritera rätt ärenden har jag svårt att se att Polisen Utför men jagar man “pinnar” och Statetik är det ju kanon men i detta fall sprang man på Pumpen vad jag kunde Läsa mig till

 6. vi är det 38 kriminellaste landet i världen. Mindre kriminalitet i Iran, irak, etiopien…………grattis sverige !!

  35 Colombia
  36 Egypt
  37 Morocco
  38 SWEDEN
  39 Iran
  40 Ecuador
  41 Ukraine

  https://www.numbeo.com/crime/rankings_by_country.jsp

  2:a på våldtäks statistik i världen……och 3:a på statistik…..välj själv vad ni tror på….

  https://www.linkedin.com/pulse/top-10-countries-highest-rape-crime-geeta-pandey

  https://www.wonderslist.com/countries-with-the-most-rape-cases/

 7. Det är aldrig offrets fel. Sluta att anklaga offren, de som flytt med risk för liv och lem hit. Vi har bara en väg att gå och det är att behandla invandrare bra, ge kärlek. Låt de som omfattas av gymnasielagen stanna.

  Rör inte min kompis!

 8. Sverige anpassar sig till dom nya invånarna där sexualbrott inte står högt i kurs.

 9. Ja gruppvåldtäkter o barnvåldtäkter har inte Våra åklagare
  tid med,men att lägga ner resurser på att Nita
  Julian Assange som hade några herdestunder med två
  Sossekärringar för 10 år sen , det finns det tydligen
  resurser till.
  Dessa Herdestunder hade damerna inget emot förrän
  dom fick vetskap om varandra!

Kommentera