Sverige är förlorat


ISLAM. Dansken Lars Hedegaard är Skandinaviens viktigaste tänkare om vår tids största hot: islamiseringen av vårt samhälle. Precis därför blev han nästan mördad av en kula avfyrad av IS, den Islamska Staten, vilket paradoxalt nog också gjort honom till Danmarks folkfiende nummer ett. Han lever som landsflykting i sitt eget land, omgiven av rigorösa säkerhetsåtgärder, eftersom hotet mot hans liv är fortsatt omfattande.

Men tro aldrig att han lägger ned sin skarpa, principfasta och kvicka penna av den anledningen. Möt hedersmannen Lars Hedegaard, 76, som alltid står upp mot lögnerna i vår tid. Här intervjuas han av norska Hege Storhaug, i en text som ursprungligen publicerats av Human Rights Service (HRS) i Norge den 3 maj, 2019. Intervjun har översatts till svenska av Jan Sjunnesson.

Exempel: ”Att det i hela världshistorien inte har funnits ett exempel på att en muslimsk befolkning har slagit sig ned bland en icke-muslimsk befolkning utan att det alltid har medfört kamp om territorier”.
– Och där är vi väl nu i Västeuropa?
– Där är vi nu.

Läs hela intervjun med Lars Hedegaard på Katerina Magasin…


11 responses to “Sverige är förlorat

 • NeiTilStorhaug

  Hege Storhaug har ett stort problem; hun lider av white savior syndromet. Hun er hvit, så det er hennes plikt å redde svarte mennesker fra seg selv. Bare se på de siste artiklene hun har skrevet, jeg har sett tyske ny-nazister som er mye mindre rasistiske enn Storhaug. Hun fortsetter å hamre løs på afrikanere, de klarer ikke å ta vare på sine egne barn så det må vi gjøre for dem. Sier Storhaug. De klarer ingenting og de forstår ingenting så vi må lære dem opp. Omtrent som man gjør en hund stueren. Sier Storhaug. Hun fortsetter i dette sporet hele tiden, i forrige uke skrev hun en lang artikkel om kjønnslemlesting. Det er selvfølgelig nordmenns problem, vi må redde 1 milliard afrikanske barn fra sine egne foreldre. Sier Storhaug.

  Dra til helvete, Storhaug. Sier jeg. Det er 1,5 milliarder afrikanere i verden og 5 millioner nordmenn. Hva i helvete kan vi gjøre?? Vi prater ikke om et land, vi prater om et kontinent med 1,5 milliarder mennesker. Og Hege Storhaug skal redde dem alle sammen. For en jævla vits. Og hun våger å bruke 1,2 millioner av våre skattepenger på denne svindelen. Hun burde fengsles og tvinges til å betale tilbake hver eneste krone hun og HRS-gjengen hennes har stjålet.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Bara att hålla med, Sverige och övriga Västeuropa är förlorat till Islam !
  Som man bäddar får man tyvärr ligga.

  Gillad av 1 person

  • svenskfinnaren

   Det gäller att ständigt angripa Islam, och rasera dess luftslott. För denna sjuka lära, har INGENTING, egentligen att komma med, annat är strunt!

   Gilla

 • nosferatu

  Tyvärr har han rätt. Det är nog försent att ändra på saken….om nu inget radikalt sker inom ett par år.

  Gillad av 1 person

 • ruben

  Jag läste hela intervjun. Det var en fröjd att ta del av Lars Hedegaard analyser. Hoppas hans klokskap får genomslag så snart, som möjligt.

  Gillad av 1 person

 • svenskfinnaren

  Så länge det finns ett mottänk, är ALDRIG nånting förlorat. Totalitära stater har fallit förr. Tänk på Romerska riket, Osmanska riket, Tredje riket, Sovjetunionen o s v. o s v. Allt förändras! Det man ALDRIG NÅGONSIN får ge upp, är frihetshoppet. Och hoppet om mänsklighetens mänsklighet. Tider komma, och förgås, men människan och det goda överlever allt till slut. Det tror i varje fall jag, även om det tar generationer tills dess. Tänk bara på judarnas vandring under Moses från Egypten, genom öknen, till det förlovade landet Israel av ”mjölk och honung”, till slut. Det kommer en tid, när ondskans imperium inte längre kan stå emot godhetens krafter. Så länge det finns liv, och alternativt tänk, finns det hopp!!!

  Gillad av 1 person

 • Kallamigviking

  Det är så mycket SD kan ta upp i alla debatter men blir mest detaljer. Förstår inte varför dom blivit så nördiga.

  Gillad av 1 person

 • Kent

  Mycket intressant läsning.

  Gillad av 1 person

 • Sanna69

  Islamiseringen är symptomen men vad som sällan belyses (inte heller på denna blogg) är krafterna som driver den och då menar jag inte ”våra” politiker och ”våra” media-arbetande på gammelmedia.

  Gillad av 1 person

 • Tony

  Ja med ett helt koppel av idioter som styr och styrt under
  25 års tid kan man nog konstatera att Sverige är förlorat.
  Att dessa som av folket fått förtroendet att styra landet
  kan bete sig så satans korkat är helt otroligt, dom har med
  berott mod kört landet i botten med hjälp av Fegmedia.
  Men trots att dessa Doo Gooders vet om att det blev fel
  så är där ingen utav dessa som vågar att stå upp och
  erkänna sin delaktighet. Otroligt ynkligt!

  Sen kan man inte låta bli att ge dem som röstat fram
  dessa samhällsförstörare, en känga, det är inte
  förbjudit att tänka själva, vad är det som fått er att
  tro ,om man öppnar gränserna på vid gavel så kommer
  det bara att välla in goda människor, aldrig kriminella
  och sådana som vill ha ett behagligt gratisliv??

  Sverige lider av en otrolig naivitet, ja man kan gott säga
  att landet är fredsskadat, vi har haft fred för länge.!

  Många av er har säkert varit med på att kalla S D för
  Rasister, för att dom såg problemen med den famösa
  invandringen, och nu sitter vi där! Så dom hade rätt.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: