Den ultimata rövguiden


MEDIA. I augusti 2018 deltog Sverigedemokraternas partiledare i Sveriges Radios P3 och i kanalens partiledarutfrågning. – Hade jag varit chef här hade jag lagt ner P3 direkt. Det är vänsterliberal smörja, sa Åkesson då.

Varför Jimmie vill lägga ned P3 kan ni höra nedan. Naturligtvis har Jimmie rätt, public service skulle må bra av rejäla sparbeting och P3 verkar ett bra ställe att börja med. Public Service har en budget på knappt nio miljarder skattekronor, de fördelas med fem miljarder på SVT, drygt tre miljarder på SR och UR 0,5 miljarder. Anslagen ska räknas upp med 2 procent per år.

Den så kallade satiren som gjorde Jimmie förbannad: 

-Pettersson tycker att minst 30 procent kanske hälften av budgeten kan tas bort rätt av, det är trams och sedan ska ledningen bytas ut till några som är opartiska och inte har rötterna i rödvinsvänstern som marscherade in på redaktionerna 1968 och är kvar där än. Går inte det är det lika bra att lägga ned hela Public service.

Tror ni jag överdriver så publicerades nedanstående på Sveriges radio P3 den 5 mars 2019. Vill ni lyssna på skiten så får ni leta upp det…

Nedan säger Jimmie Åkesson vad han tycker, det fick han mycket kritik för, de flesta medierna hade dock inte med hur han blivit behandlat, lyssna ovan.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


15 responses to “Den ultimata rövguiden

 • svenskfinnaren

  Man tar en missanpassad ADHD-ungdom på gatan på glid, och sätter denne i P3:s morgonprogram. Detta är receptet för P3. Opproffsigare radio får man leta efter, än det som görs där. Vänsterflams och låghetsmax är det enda som där finns, förutom de rena musikprogrammen kvällstid, som håller en viss kvalitet.

  Gilla

 • Damien Thorn

  Det är ju inte bara Svt/SR som är ett problem. Vänstern har infiltrerat hela samhällsapparaten och den lama högern har tillåtit det. Förskolor, skolor, snart sagt alla former av media, samtliga myndigheter och sist men inte minst sossarnas alla pensionärsorganisationer. Hela statsapparaten, inkl media, är som gjord för att pacificera och dupera befolkningen – vilket också syns i att runt 40% röstar vänster i val efter val. I andra länder är vänstern marginaliserad, men inte i Sverige.

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Jimmie DU ÄR BÄST 👍👍👍👍👍

  Lägg ner den vänsterliberala skiten SVT…dessa hycklare står en upp i halsen.
  Att behöva leva sitt liv som en hycklare och knähund kopplad som vilsna jönsar, då de inte förstår att de är en ”duktig idiot” bricka, i de riktigt styrande höger toppspelarna i Sverige och övriga Europa. Som sagts…duktiga idioter !

  Gillad av 1 person

 • Billy Boy

  Betr. Morgonpasset i P3 med Jimmie Åkesson 29 aug 2018.

  Den s k ”satirens” hela längd var i själva verket c:a 320 sekunder med mycket mer odrägligheter än vad som hittills publicerats av SVT i diverse videoavsnitt.

  Kolla på länken nedan till Morgonpasset SR P3 mellan tidskoderna från c:a 45:10 till c:a 50:30 då själva det s k ”satiriska” inslaget (d v s angreppet på Åkesson) pågick.

  Därefter tog man emot Jimmie Åkesson i P3-studion för vidare utfrågning och samtal från tidskod c:a 50:50 ända fram till tidskod c:a 1.23.30 då Jimmie slutligen lämnade P3-studion.

  ”Kodjo återberättar The Meg, Jimmie Åkesson och Kodjo fortsätter återberätta filmer ons 29 aug 2018 kl 06.30.

  Kalle, Kodjo och Hanna fortsätter intervjua partiledarna inför valet. Den här gången har det blivit dags för Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson.

  Länk här:

  https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1138312?programid=2024

  Av Morgonpasset i P3:s ursprungliga c:a 320 sekunder s k ”satir” vågade SVT i efterhand bara spela upp ett kort klipp på 35 sekunder där man satte rubriken:

  ”Här är satiren som föregick Åkessons P3-angrepp”

  Länk här:

  https://www.svt.se/nyheter/har-ar-satiren-som-foregick-akessons-p3-angrepp

  Dagen efter (såvitt jag minns) togs detta även upp i SVT:s nyhetsprogram ”Morgonstudion” med Jimmie Åkesson inbjuden. Det inslaget finns ej längre kvar på SVT Play eftersom varje ”Morgonstudio”-program regelmässigt raderas från SVT Play c:a en (1) vecka efter respektive sändningsdatum.

  Gilla

 • Erling

  Fritt fall i Galenskapens land!

  Gilla

 • Det får vara nog nu

  Kolla på den där sojapojken i glasögon. 😝

  Gilla

 • Kent

  Om man ska ha pc kvar så är det inget problem att banta ner med åtminstående 30% förmodligen inte 50% heller.
  De kan lägga ner tiggeriprogram som musikhjälpen och springhjälpen utan vidare. Hos Sida är det felräkningspengar som de drar in fråga Sida om hjälp i stället.

  Gilla

 • Stig Bergman

  Numera hjälper det ju inte att kasta ut TV:n . Man måste betala ändå. Nog är det mycket som är konstigt här i landet.

  Gilla

 • Tore

  Ut med dom på den fria marknaden utan sponsring från staten, allt annat ska konkurrens utsättas så varför inte SVT och fekalie media.
  Kan man låta Saab gå i graven på grund av att staten inte vill sponsra miljöförstörande verksamhet (Maud Olofsson) så kan man lägga ner samhällsförstörande verksamhet.

  Gilla

 • turrim

  I Danmark drog man 30%. Lite vrövl några dagar från vänsterjournalister. Sedan inga problem och ingen som klagar.

  Där har man riktiga politiker som törs ta eget ansvar. Bra eller dåligt – men de törs – de törs också genomföra på några veckor utan utredning och remiss. Våra ministrar skulle inte ha en chans om de vore danskar.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Apropå att utklassa P3……….

  Här har vi ”#toomuch”.

  Männens upprop som nu går som en löpeld genom Sverige och världen. Häng på.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Lägg ner skiten, att dessa skitungar får hålla på och leka med svenska folkets skattepengar är bedrövligt. Förmodligen är P3 kanalen ett hittepå jobb för att sysselsätta oduglingar som inte får något annat jobb.

  Gilla

 • anne b rat

  Ja det är ju åt h-e att vi skattebetalare skall bekosta sådan skit och sådant dravel som kommer ur dessa ”barnamunnar”. otroligt att sådant får spridas till allmänheten överhuvudtaget!
  Håller absolut med Jimmie till 100%: Lägg ner skiten!!

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: