Anne Ramberg har glömt?

INVANDRING OCH VÄLFÄRD. Generalsekreteraren i Sveriges Advokatförbund verkar ha glömt att hon propagerade för att andras välfärd, inte hennes egen, skulle inskränkas för att vi skulle ta emot en massa “flyktingar”. Har du svårt med konsekvenstänkandet Anne? Trodde att det bara skulle drabba fattiga pensionärer? 

Twitter

TIDIGARE 2016-09-19. Lever lyxliv och tycker att vanligt folk ska minska på välfärden för invandrarnas skull

INVANDRING. Advokatsamfundets generalsekreterare Anne Ramberg kräver att vanliga svenskar visar humanism och gör ytterligare avkall på sin välfärd – vård, omsorg, skola och pension – till förmån för ett ökat asylmottagande, det vill säga till Advokatsamfundets kunder och advokaterna.

Ramberg är en av de överbetalda och privilegierade som, på betryggande avstånd från vanliga svenskars verklighet, tycker det är fint att ha öppnat sitt hjärta, men aldrig sin plånbok, för de dysfunktionella invandrare som damen benämner flyktingar trots att de turistat sig genom ett stort antal säkra länder i Europa för att ta sig till asyl- och bidragsparadiset Sverige.

I en söndagsintervju i Sveriges Radio P1 gör Ramberg nu ett utspel när hon kräver av vanliga svenskar ska göra ännu mer avkall på sin välfärd – skola, vård, omsorg och pensioner osv – till förmån för migranterna. “Humanismen kräver det” menar Ramberg som dock själv vältrar sig i lyx och har sin pension och välfärd mer än väl garanterad, även om de besparingsutsatta offentligfinansierade system som vanligt folk har att förlita sig till skulle kollapsa.

Som brukligt i hatmedia ställs inga frågor till Ramberg vad hon själv ska dra in på för att hjälpa invandrarna eller om hon uppmanat advokaterna att arbeta gratis i stället för att ta betalt av skattebetalarna för att hjälpa invandrarna i asylprocessen.

Damen verkar tro att dubbelmoral betyder dubbelt så bra och tänker fortsätta leva lyxliv fjärran från vanliga svenskars vardag som hela tiden får det sämre på grunda av asylinvandringen.

Anne Ramberg tjänar över två miljoner om året, bor i en paradvåning på 218 kvm på en av Stockholms exklusivaste adresser på Östermalm i centrala Stockholm. Här finns inga asylförläggningar och Ramberg har inte upplåtit ett enda litet rum till asylsökande.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

11 thoughts on “Anne Ramberg har glömt?

 1. @För vårt bäst
  Du har sett ljuset.
  $katten ger dig x-akt vad???
  Mer tattare att försörja??
  Bensinupproret???
  How about:$katteupproret??
  Vi kan nog samla 6-7 000 000.

 2. Detta hiskeliga fruntimmer och hennes uttalande förstör hela kvällen.
  Brukar inte klaga på överklassen,men i detta fall vill jag spy över aset,som lever gott på de importerade avskrädet,från alla tänkbara platser på klotet !
  Denna paragraf-ryttare lär aldrig ha utfört ett rejält kroppsarbete,och förfasar sig nu över att våra gamla utslitna,(som byggt upp landet) får ett drägligt slut.
  Fy f-n…

  • @Stenbock
   Lixom (((Post))),Lööf,Lövin,$ky(r)kvinn,Björk,Fritson,$trandhäl,Lejon,Olofsson mfl.
   Kvinnor kan????
   X-akt vad???
   Vad?
   Jag hade GÄRNA sluppit dess DÅRAR!

 3. Anne Ramberg har genom sina uttalanden blivit en representant för girighet och ondska i en bransch som aldrig tycks få nog med pengar.

 4. Har läst någonstans att advokatkostnader för överklagan etc av inv har 3-dubblats sedan 2015…

 5. advokatförbundet låter som en “fristående” förening…

  Men det är dom INTE……

  År 1948 fick Sveriges advokatsamfund delvis offentligrättslig status genom att regler om advokater och om ett allmänt advokatsamfund infördes i rättegångsbalken.

  Advokatsamfundet anlitas i stor omfattning som remissorgan och avger yttranden över i stort sett alla förslag till central lagstiftning.

  alla tycker lika……””att verka för sammanhållning och samförstånd mellan advokater””

  Granskar sig själva…….. I sin verksamhet är advokaten underkastad Advokatsamfundets och Justitiekanslerns tillsyn.

 6. Vilken dj-a hycklare ! Inte bryr hon sig ett skit om tiggare eller invandrare som individer. Däremot är hon mycket väl medveten om hur enorma belopp hon har kunnat kvittera ut i advokat arvoden vid alla dessa mängder av brottmål där dessa tvivelaktiga figurer figurerat. En alldeles strålande affär för henne och liknande skrupelfria kumpaner. Och en aldrig sinande källa att ösa ur, så bort med olönsamma pensionärer och in med lönsamma våldtäktsmän. Halleluja !!!

Kommentera