Aftonbladet och SVT sprider våldstankar


MEDIA. -Pettersson funderade på om Johanna Frändén skämtade med nedanstående tweet men sedan såg jag att damen arbetar åt Aftonbladet och SVT och inser att det troligen är en påverkanskampanj på fullt allvar. Kanske dags för Säpo att besöka redaktionerna där extremisten huserar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “Aftonbladet och SVT sprider våldstankar

 • SasjaL

  Svar på Frändéns två frågor:

  1. Rätt tänkt, men fel sällskap. Det är Rom-klubbens bedrägeri, som via FN/IPCC och EU administrerar det som benämns som FN:s Agenda 2030. Det ‘frivilliga’ avtalet med 80-talet ‘förbinder sig’ inkluderat, som den svenska regeringen skrev direkt under utan diskussion. Ett avtal som skall göra världen till ett USSR/DDR 2.0, fast ‘perfekt’ denna gång. Sverige ser ut att ha blivit ett experiment i hur långt man kan gå och allt för många här har inte lärt sig kritiskt tänkande och som följd inte insett det ännu …

  2. Typ, åtminstone ekonomiskt så länge det är möjligt …

  Gilla

 • Olof.p

  Paranoid psykos. Vårdintyg med tvångströja. Hon kan vara en fara för sig själv och omgivningen.

  Gilla

 • li br

  den dagen de sprider fredstankar…….kontakta mig då. Halleljulja

  Gilla

 • SvenskMan77

  Tycker ddt är klockrent ”HOT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH MOT MIG” SOM SKA UTSÄTTAS FÖR HENNES MILITANTA VAPEN. FY FAN. BAKOM LÅS O BOM HETTE DET?
  …. elller var det inte lika inför hmm vems lag?

  Gilla

 • ossie

  För att få betalt och skriva krönikor i denna svinblaska måste man sänka sig till en mycket låg nivå. Finns flera exempel på det.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  När Annika Strandhäll har lugnat ner sig med att förmedla sina tankar på sociala medier. Så finns det andra som tar över…..

  Johanna Frändén hyser odemokratiska tankar om sin egna ”sjuka livsstil”.

  Det är ju bra att hon erkänner det.

  Men att ”hysa” respekt för en kvinna med sådana tankar och uttryckssätt, är ju inte så lätt.

  Så Johanna………..“Att försvara ett fel är att fela igen“.

  Gilla

 • Dino

  Se det på den ljusa sidan då MP har makten och höjer skatten på allt som är miljö farligt så kommer man inte kunna trycka Ab och slaskpressen pga ingen el och det blir ingen som kör ut skiten om dem nu skulle hitta på ett sätt att trycka dessa 2 hycklar tidningar.
  Så har inget åkeri råd att köra då drivmedlet är för dyrt och maten kommer ju från affären tydligen så fabrikerna som tillverkar mat och annat livsnödvändigt försvinner pga höga kostnader lite som Kuba så jag röstar rätt på söndag

  Gilla

 • carl ekström

  Helst där du bor

  Gilla

 • compulsoryunion

  Aftonbladets politik bygger på att mörda 10%

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: