Aftonbladet och SVT sprider våldstankar

MEDIA. -Pettersson funderade på om Johanna Frändén skämtade med nedanstående tweet men sedan såg jag att damen arbetar åt Aftonbladet och SVT och inser att det troligen är en påverkanskampanj på fullt allvar. Kanske dags för Säpo att besöka redaktionerna där extremisten huserar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Aftonbladet och SVT sprider våldstankar

 1. Svar på Frändéns två frågor:

  1. Rätt tänkt, men fel sällskap. Det är Rom-klubbens bedrägeri, som via FN/IPCC och EU administrerar det som benämns som FN:s Agenda 2030. Det ‘frivilliga’ avtalet med 80-talet ‘förbinder sig’ inkluderat, som den svenska regeringen skrev direkt under utan diskussion. Ett avtal som skall göra världen till ett USSR/DDR 2.0, fast ‘perfekt’ denna gång. Sverige ser ut att ha blivit ett experiment i hur långt man kan gå och allt för många här har inte lärt sig kritiskt tänkande och som följd inte insett det ännu …

  2. Typ, åtminstone ekonomiskt så länge det är möjligt …

 2. Paranoid psykos. Vårdintyg med tvångströja. Hon kan vara en fara för sig själv och omgivningen.

 3. Tycker ddt är klockrent “HOT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH MOT MIG” SOM SKA UTSÄTTAS FÖR HENNES MILITANTA VAPEN. FY FAN. BAKOM LÅS O BOM HETTE DET?
  …. elller var det inte lika inför hmm vems lag?

 4. För att få betalt och skriva krönikor i denna svinblaska måste man sänka sig till en mycket låg nivå. Finns flera exempel på det.

 5. När Annika Strandhäll har lugnat ner sig med att förmedla sina tankar på sociala medier. Så finns det andra som tar över…..

  Johanna Frändén hyser odemokratiska tankar om sin egna “sjuka livsstil”.

  Det är ju bra att hon erkänner det.

  Men att “hysa” respekt för en kvinna med sådana tankar och uttryckssätt, är ju inte så lätt.

  Så Johanna………..“Att försvara ett fel är att fela igen“.

 6. Se det på den ljusa sidan då MP har makten och höjer skatten på allt som är miljö farligt så kommer man inte kunna trycka Ab och slaskpressen pga ingen el och det blir ingen som kör ut skiten om dem nu skulle hitta på ett sätt att trycka dessa 2 hycklar tidningar.
  Så har inget åkeri råd att köra då drivmedlet är för dyrt och maten kommer ju från affären tydligen så fabrikerna som tillverkar mat och annat livsnödvändigt försvinner pga höga kostnader lite som Kuba så jag röstar rätt på söndag

Kommentera