Sverigevänner över hela vårt avlånga land – gå och rösta!


EU-VALET 2019. Jimmie Åkesson, befinner sig på valturné runt om i Sverige, skickar en vädjande hälsning till alla väljare och sympatisörer inför söndagens viktiga val. Titta på hela klippet och sprid det till dina vänner och gå och rösta!

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


14 responses to “Sverigevänner över hela vårt avlånga land – gå och rösta!

 • Gus

  Nu gick min röst till Paula Palmqvist , sjuksköterska i Pajala. Hade tidigare bestämt mig för Kristina Winberg, men henne sparkade dom ut.

  Gilla

 • Åklagarmyndigheten miss – ”blandade ihop ärendena” | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] att hon inte förstår varför Brysselkollegan Peter Lundgren (SD) anmält henne för förtal, skriver DN. – Jag har bara hållit mig till sanningen, säger […]

  Gilla

 • eugenecork


  om än det bara är som en liten viskning i
  mörkret, så masa er iväg och rösta i TID
  …innan sista tåget lämnat perongen för
  gott och rälsen blir uppriven…den räls
  som säkert nga av våra anförvanter lade
  för drygt 100 år sedan…den behöver ist
  nu en grundlig renovering, inte ge upp
  deras slit och återgälda den till naturen
  ännu…tids nog lär det oavsett ske ändå

  Gilla

 • Lellegoo

  Krasst sett så har SD gjort fel redan från start och det beror på ett bristande ledarskap. Att KW inte var ett starkt kort var nog ingen överraskning, det är inte särskilt oomtvistat. Felet var nog snarare hur det gick till. Man kunde gjort upp och gett KW ett uppdrag på hemmaplan istället för att placera henne på en befarat icke-valbar plats. Kombinerat med att sätta två ”gratisätare” (för att som det sägs attrahera ”nya väljargrupper”) före henne gjorde nog KW tämligen kränkt.

  SDs stora problem och det som gör att de inte kommer längre än så här i %, är en oförmåga att hantera de som tänker lite annorlunda i partiet. Att hantera ”falanger” på ett sätt som inte bryter ner partiet är det som skiljer ett bra parti från ett dåligt.

  SD kan inte detta. Hittills har SD hanterat situationer av denna typ med storsläggan och uteslutningar. Formulering av motiven för uteslutningar står inte USSR, DDR, Koreas Arbetarparti, Chondoistiska Chongupartiet och Koreas socialdemokratiska parti, långt efter.

  Gilla

 • Bosse S

  Det var ju synd att Kristina Winberg inte kunde hålla sig från intriger och avundsjuka..
  Hon hade med all säkerhet med lätthet kryssats in på högre plats än den fjärde hon var satt på. När man gapar efter för mycket så mister man hela stycket, stämmer så väl in här. Jag tror att hon tog tillfället i akt att eventuellt eliminera förstaplatsinnehavaren Peter Lundgren, istället föll hon på eget grepp och skadade SD s valrörelse, hur allvarligt vet vi efter valdagen.
  Vi får väl annars nöja oss med att L och fi med stor sannolikhet blir utan representation i EU. Hoppas även att mp försvinner eller får så lite röster som möjligt.

  Gilla

 • Tony

  SVT är en j–la skandal.

  Gilla

 • white lady

  Dettta är jätteviktigt val och ALLA SD-are borde gå och rösta som en man (och kvinna). Europas (och vårt) öde håller på att avgöras – ska vi vara underlägsna vänstervridna byråkrater i Bryssel eller ska vi omdana unionen inifrån till en Europavänlig union. Om ni vill stoppa islamisering av Europa och skydda européer – gå och rösta! Jag har redan gjort det.

  Gilla

 • Kent

  Peter Lundgrens fyllegrej har i pkmedia gett mer uppmärksamhet än ett statsministermord skulle fått. Likadant med Lars Adaktussons röstande.
  Det går inte en timme i SR utan att man gör massiv propaganda för miljöpartiet, vänsterpartiet eller FI.

  Gilla

 • svenskfinnaren

  Ja, ABSOLUT! För det är viktigt att nyhögern blir stark i EU, oavsett vilket nyhögerparti man röstar på.

  Gilla

 • SvenskMan77

  Expressen med övriga mainstream-medier gjorde att jag trots allt tyade gå o rösta. För första gången personröstade jag! På Peter Lundgren. Tog 1, 5 minut.

  Tack msm!

  Gilla

 • Nosferatu

  Självklart röstar vi. Om inte annat för att knäppa David Baas på näsan.

  Gilla

 • Dalmasen

  Det är bara SD som gäller !!!!
  För nu ska det röras om i EU träsket rejält.
  Jag tror på enorm framgång för SD i valet.
  För nu är vi trött på mycket… med invandringens utnyttjande av
  vårat trygghetssystem bla.
  Mycket bra dokumentär igår kväll med Janne Josefsson.
  Den bör alla se !!

  Gilla

 • ossie

  Har röstat på Peter Lundgren.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: