Håll tafsarna borta

EU-Valet 2019. I ett replikskifte mellan Alice Bah Kuhnke (MP) och Peter Lundgren (SD) i Aftonbladets EU-valdebatt associerade miljöpartisten till att Peter Lundgren tagit en partikamrat på brösten. – Jag är glad för att du håller tafsarna borta – händerna borta – från våra grundläggande rättigheter, sa Alice Bah Kuhnke. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

10 thoughts on “Håll tafsarna borta

 1. tycker de e hög tid att fixa till speciell grupp
  inom polisen, en s.k. Tutt-polis avdelning!
  Flytta över alla bögar å flator inom snuten
  till denna avdelning…skulle nog inte miss-
  gynna brottsstatistiken nämnvärt om de
  flytta över alla sina enheter inom polisen
  till en sådan avdelning

 2. Vilken oanstädig bild på fd barnprogramledaren,och hoppas verkligen inte hon gjorde såna där porrbilder i barnprogramen.Typiskt svensk dekadens och världens första marxistfeminist regering.

 3. Det är så vi alla blivit till, det började med litet tafsande MEN det fattar inte HBTQ vänstern eller den barnlöse Stefan Röven & Co….

 4. Varför menar Alice B att Peter Lundgren ska hålla tafsare borta från henne? Det får hon väl klara själv!

 5. Kunkan kan väl tala om det för sina trosfränder från Mena land,
  för dom är inte kända för att hålla tassarna i styr?
  Fråga tusentals Svenska flickor om det, men det lotsas inte
  en hycklande miljöpartist om!

 6. Bilden på Alice Bah Kunhke, säger väl det mesta om dagens storstads- miljöpartister.

  För att inte prata om det, som de levererar i debatt och politiska förslag. Där det balanserade saknas till stora delar.

  En klassisk “Bolibompa-utstyrsel”. Är det något att rösta in i EU-parlamentet? Naturligtvis inte. Alice är ju bara framtagen för sitt “kändisskap” och inte så mycket för sitt kunnande.

  Så resonerar de beräknande “miljövännerna” nuförtiden. Vilket är beklämmande. De har väl lärt sig av sina regeringskollegor, under de senaste åren. Vilket är att beklaga.

  Försvarar inte Peter Lundgrens tafsande. Däremot är saken utredd av de inblandade sedan länge. Vilket borde ses som en sak som inte ska få dessa orimliga proportioner av media och vissa politiker.

 7. Alltså, vem har inte limmat på någon när man var ute? Och kanske “tafsat” både här och där. Nu ska man ha ett kontrakt med sig som täcker in allt, precis allt, från en stilla vals till sängkammaren. Hur det har blivit i Sverige. Vanliga svenska män som tafsat på en kvinna döms hårdare än en arab/afrikan som våldtar små flickor och pojkar. Och alla håller käft, istället för att protestera. Jag är glad att KD börjar få upp ögonen för läget i Sverige. Önskar att andra partier också skulle se hur läget i landet är

 8. De vänstervridna älskar att gotta sig i andras skit. De har mycket högre krav på andra än på sig själva. Nu är dom ju helt desperata när dom inser att makten glider ur händerna på dom. Som man bäddar får man ju ligga….

 9. Mycket pinsamt! Har inte dagens politiker viktigare saker att dryfta än en gammal incident som hör historien till?
  Svensk politik har sjunkit till en genuint låg nivå.

Kommentera