”Eriks underläpp darrar . . . ”.


INSÄNDARE. Tänk att media, i det här fallet SN, bara orkar publicera det ena snyftreportaget efter det andra: det är synd om ensamkommande unga herrar, det är synd om personer som helt frivilligt tar hand om dessa ensamkommande unga herrar. Och det är alltid staten och kommunernas fel som inte vill dela ut ersättningar i paritet med vad ensamkommande och alla hjälpande änglar kräver.

Personerna i SN-artikeln har också önskat vara anonyma. Varför det! undrar vän av ordning. Deras hjälp till stackars ensamkommande unga herrar måste väl i allmänhetens ögon ses som ett strålande exempel på visad omsorg om sina medmänniskor. Eller kanske inte . . .Eriks underläpp darrar när han berättar om hur han och hans fru vill hjälpa, stötta de ensamkommande barnen.

PS. Den svenska socialtjänsten – återigen. Betalar morfadern för att han ska få hem sina sju barnbarn från lägret i Irak. Jag har ingen synpunkt på att barnen hämtas hem, men är det verkligen en fråga för den svenska socialtjänsten – och allt detta smusslande runt morfadern och finansieringen. Jag säger det igen – det måste vara astronomiska belopp som betalas av kommunernas socialtjänster utan någon som helst insyn från allmänheten.

Ego Lego


14 responses to “”Eriks underläpp darrar . . . ”.

 • Observatören

  Haha, anonym ! Det är ju hemma hos en av mina grannar, känner igen husen i bakgrunden på en av bilderna. Jaja då förstår jag.

  Gilla

 • Nizze

  Hur ställer sig myndigheten när ensamkommande föräldralösa barn vill ta hit sina föräldrar?

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Med lite tur kan kanske den stackars Erik få ett nytt barn att ta hand om. Grekland har just släppt ut en terrorist från fängelset, och han lär vara tillbaka i Moder Sveas famn.
  Fy är förnamnen.

  Gilla

 • Anders Nilsson

  Jag undra bara: När kommer flyktingbarnen? Jag har inte hört att några barn kommit ännu..

  Gilla

 • Mike E

  Det är så här SVT/SR och de andra skattefinansierade svenska journalisterna påverkar valen. De går igång med smutskastningskampanjer mot nationalister och snyftkampanjer för massinvandring.

  Gilla

  • Ruth Magnusson

   På söndag är det viktigt att hålla koll på vallokalerna, och att det finns röstsedlar för t ex SD.
   Röstsedlar är sådant som kan få ben.

   Gilla

 • Mike E

  Det är lätt att vara god med andras pengar och liv.

  Gilla

 • Kurt

  Naiva människor ha alltid funnits som också kan kallas för nyttiga idioter.

  Gilla

  • Kurt

   Va är alla dessa godhetsknarkare när Svenska ”Barn” behöver hjälp.
   Det kanske är inte lika lukrativ som Afghansk Yngel när man jämför.

   Gilla

 • Ture

  Agerar man nyttoidiot åt etablisemanhet, får man faktiskt skylla sig själv, såvida man inte lider av ett begåvningshandikapp eller liknande.

  Gilla

  • För Vårt Bästa?

   och det gör ALLA som hjälper till till sin egen undergång….

   Gilla

   • Ture

    Nu tänkte väl jag mera på någon som blivit diagnostiserad, av läkare eller psykolog, att lida av något begåvningshandikapp eller liknande.
    Det må finnas många väldigt dumma människor, men som inte lider av ett begåvningshandikapp i psykologisk eller medicinsk bemärkelse.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: