Erik ”Myten” Ullenhag ställer upp som partiledarkandidat


INRIKES. Erik ”Myten” Ullenhag ställer upp som partiledarkandidat i Liberalerna, det innebär att Nyamko Sabuni får en tuff motståndare, rapporterar Sveriges Radio.

L:s partiledarval kan få betydelse för samarbetet som ligger till grund för den nuvarande regeringen, enligt Ramberg. – Skulle Ullenhag bli partiledare så sitter Stefan Löfven lite tryggare än om det blir Nyamko Sabuni.

Statsvetaren Jenny Madestam säger att det är två kandidater som förutom en politisk skillnad även skulle föra med sig olika ledarstil. – Sen ska sägas att allt ligger inte bara i partiledaren, utan även partiet måste bestämma vilken riktning man ska ta.

-Pettersson säger att Erik ”Myten” Ullenhag är en katastrof, han tror fortfarande på flosklerna han vräkte ur sig som migrationsminister…

Om Erik Ullenhag på bloggen och det är inte lite…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


23 responses to “Erik ”Myten” Ullenhag ställer upp som partiledarkandidat

 • Tony

  Glöm inte att ta med dig pallen Ullenhag ifall du blir Partiledare
  för L, så att du kan se reslig ut i talarstolen.

  Gilla

 • Hasse

  Om han nu tycker här kommit hit så många välutbildade läkare tandläkare ingenjörer osv.
  Varför har vi vårdköer på upp till 8 månader? Hur kan det komma sig?
  Var är alla läkare ?Ullenhag lögnare.
  Själv har än väl privat sjukförsäkring!!!!
  Vilken misär helst de gamla svenkarna

  Gilla

 • Suzie

  Vem ljuger mest i sjuklöverligan?
  Ulvenhag torde få toppplacering jämte socialistjuntaledare Löfven.
  Ulvenhag som påstod att det var romer som byggt upp Sverige,inte de miljontals svenskar som levt här under många hundra år och som under mycket svåra livsförhållanden kämpat för sin och sina familjers överlevnad då de jobat i skogen,brukat jorden,arbetat i mörka kalla farliga gruvor,fiskat kämpat i hårt bistert klimat ,frusit under mörka kalla vintrar,lidit brist på mat,kläder, och värme då svår fattigdom ,sjukdomar,och svält hemsökt det hårt prövade och härdade svenska folket gång på gång.Ulvenhag mfl förrädare har visat det svenska folket det största och fulaste förakt man kan visa sitt folk som kämpat så hårt och ett folk som idag arbetar mer och villigare än många andra ,ja det har invandrare med taxibolag sagt mig att inga anställda jobbar så mycket och ställer alltid upp oavsett om det är kväll,natt,storhelger mm som svenska taxichaufförer, de offrar tid med sina familjer för jobbets (och pengarna naturligtvis)skull.Det tragiska är sa en taxibolagsägare till mig att det är dessa svenskar som alltid ställer upp som sedan på äldre dagar blir svårt sjuka och själva behöver färdtjänst till dialysbehandling mm.

  Ulvenhagstugan är väl den bilden de flesta förknippar med hans uttalande om vilka som byggt Sverige.Vi som är lite äldre har ju aldrig under vår livstid sett nåt liknande i Sverige som de kåkstadsbyggen som tillåts byggas överallt i vårat tidigare så rena och välskötta land.Inga lagar följs när det gäller de gigantiska miljöförstörande verksamheten som det organiserade hitresta tiggeriet bedriver med regimens välsignelse.

  Gilla

  • Tony

   Helt klart Stefan Löfven, för hos honom är det nog kroniskt,
   säger han två ord har han sagt tre lögner.

   Gilla

 • kaj jakobsson

  Hoppas Erik U blir ny partiledare. Det innebär
  att L definitivt missar 4% spärren.Arma land
  Ullenhag: Zigenararna byggde Sverige, ett
  klassiskt uttalande!!!!

  Gilla

 • kaj jakobsson

  Hoppas Erik U blir ny partiledare. Det innebär
  att L definitivt missar 4% spärren.Arma land

  Gilla

 • svenskfinnaren

  Massa Ullenhag som vill förslava oss riktiga svenskar, med sin kolonaliseringspolitik av vårt land, med sydutifrånkommande golddiggers.

  Gilla

 • Nosferatu

  Det har gått bra för Sverige sedan debatten sändes. Vårdköerna har ökat, bostadsmarknaden är en katastrof, skolan är också en katastrof, kommuner står på randen till konkurs, antalet skjutningar har ökat, nu har vi fått läsa om handgranatsattacker, om sprängningar, om nyanlända som står långt från arbetsmarknaden trots riktade insatser, vi ser en ökad radikalisering bland troende muslimer och vi har haft terrorattentat

  Gillad av 1 person

 • Kenth Andersson

  Om Ullentott är en het kandidat och blir vald till partiledare så kan man ju undra vilka de andra kandidaterna förutom N.Sabuni eventuellt är ?
  Nu måste väl ändå det fjolliga mångkulturälskande L vara slut.

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Tror han vinner. Men jämt blir det.

  Gilla

 • Urban Urban

  Ullenag är Sveriges svar på Trump!

  Rejäl karl som vet vad han vill.

  (Observera ironin, ni nedåtklickare)

  Gilla

 • li br

  Ullahagen fick ge kommuner 1.3 miljarder extra i stöd pengar efter alla somalier som kom. Sedan var alla släkt med alla så under Ullhagens tid fick man införa DNA tester på somaliska anhöriga som kom tillslut för ”klan” är inte alltid ”familj”. Kommunerna var skitarga,
  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/staten-lovar-garantera-forsorjning-for-somalier

  Gilla

 • li br

  ullhagen som satte afrofobi på svenska kartan med utredningen:”rasism och fördomar drabbar många afrosvenskar”

  Ullenhag kritiserade gränspolisens/polisens tjänsteutövande rörande kontroll av identitetshandlingar på fripassagerare i tunnelbanan i Stockholm inom ramen för REVA och polisen fick avsluta REVA för det var rasprofilering och rasism. Påhejjat av Ullhagen

  Ullhagen hann sätta islamofobi på kartan med och jobbade hårt mot muslims diskriminering. Pettersson har självklart skrivit om detta.
  https://petterssonsblogg.se/2014/09/02/ullenhag-orolig-for-islamofobi/

  Ullhagen hamnade lite snett och gjorde muslimer arga: ””man nu skulle börja se muslimer som en del av lösningen och inte som problemet i sig.””

  Men det löste sig fint med tiden så klart….

  ullhagen introducerade ”utanförskaps område” och misslyckad integrering med……

  Den mannen……..känns som en takes person för muslimska brödraskapet

  Gilla

 • Ture

  Liberaler är inget annat än självgoda och skenheliga hycklare. Hoppas att partiets existens snart kommer vara blott en saga all.

  Gilla

 • Kungen

  Hela hans parti är en katastrof. Det bli inte många som kommer att sakna L när de åker ut

  Gilla

 • lisa

  vad heter han djurplågaren Tomas i efternamn?

  Gilla

 • Monica

  Tror inte han blir vald. De röstberättigade till ny ledare för L inser att välja Ullenhag blir sista spiken i kistan för L som oåterkalleligen kommer att gå i graven.

  Gilla

 • centurion

  Folkpartiklar har ju alltid varit lite eljest. Ullenhag påstod ju t.ex. att Sverige var uppbyggt av zigenare. Undra om dom inte varit i farten och snickrat lite på skitungens hjärna också.

  Gilla

 • Mike E

  Det finns ingen brist på idioter bland dem som leder Sverige.

  Gilla

 • Kent

  Om inte Jan Björklund har förstört partiet helt så kommer Ullenhag att slå sista spiken i kistan.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: