Mer is än föregående år


Som dessa bilser från POLARPORTAL visar så är det nu mer is i Arktis än det var de senaste 2 åren.  Uppskattningsvis runt 4 – 5 % men is nu,  Så Gretas mamma behöver inte vara orolig. Isbjörnarna kan åka skridsko i år också.


Om isen fortsätter att växa till i denna takt, kommer det om 20 år att vara dubbelt så tjock is.  Sälarna kommer då att få svårt att göra sina andningshål. Sälarna kommer att drunkna och isbjörnarna som i huvudsak lever av sälar, kommer att svälta ihjäl!


9 responses to “Mer is än föregående år

 • Kungen

  Hur ska greta förklara detta

  Gilla

 • Stenbock

  Det tycks vänta kärva tider under den annalkande is-tiden.
  Såg ikväll bilder från MDR, (Östra Tysklands sändare) rena isperioden i Sachsen med närliggande Bundesländer. Bilder där allt var täckt av is,på hus,fruktträd,och bilar hängde långa istappar. Sökte förtvivlat efter någon bild i deras PK-organ men fann inga. Hade ju gått stick i stäv med Gretas förutsägelser o. prognoser om ”Klimatuppvärmningen”,mitt i Maj månad !!!

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Nix! Mer is och tjockare is innebär inte att sälar drunknar eller svälter ihjäl. De hittar iskanter i söder och utanför Berings Sund, samt en mängd råkar längs Sibiriens kuster. Då följer isbjörnarna sälen i spåren. Balansen återställd. Säl kan ”gå” miltals över isar om det behövs för att hitta råkar.

  Det är precis som om situationen är unik på något sätt, medan verkligheten är att isläggningen i Arktis är en cyklisk process, vilket den varit i minst 3 miljoner år. Det cykliska har en minsta gemensam nämnare i bl a antalet solfläckar (varierar), Solens förändringar av sitt magnetfält (funktion av solfläckar), ändringar i jordens magnetfält m anl av ändringar av solens magnetfält – påverkar molnbildningen), Jordens bana runt Solen, Jordbanans plans rotation runt Solen, gravitationens gyroprocess (jordaxelns rörelser), gravitationens centrifugalprocess, jordens läge i förhållande till övriga planeter etc!

  Om alla faktorer är extrema, i synnerhet om jordaxelns lutning blir extrem samtidigt, så infaller en ny stor GLACIAL.

  Gilla

  • Roland Salomonsson

   F ö finns det bara ett ämne som är äkta växthusgas. Vattenånga/Moln! Alla andra gaser filtrerar ljus utanför de våglängder som ger effekter för uppvärmningar.

   Gilla

 • Anders Nilsson

  Varje sommar brukar forskare hyra en isbrytare för att ta sig till Nordpolen. Förra sommaren kunde inte isbrytaren ta sig fram p.g.a. det tjocka istäcket.

  Gilla

 • Mike E

  Detta kommer inga journalister berätta för befolkningen.

  Gilla

 • Billy Boy

  Varje överskott av IS långt uppe i norr …

  … behöver omgående förflyttas söderut till alla delar av Sverige.

  Vi har nämligen enormt stor brist på äkta POLIS i hela vårt land att ersätta …

  … som ej duger att använda längre för att effektivt kyla ner de snabbt ökande antalet glödheta kriminella elementen, vilka de svenska 7-klöverpolitikerna de senaste 30 – 40 åren vårdslöst har importerat hit.

  Gillad av 1 person

 • Per

  Jo men det är fel sorts is hälsar S Mp C V

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: