Alternativ för Sverige annonserar i Stockholms tunnelbana

EU-VALET 2019. Från och med idag och en vecka framåt finns reklam från Alternativ för Sverige uppsatt på ett tiotal av de allra mest trafikerade stationerna i Stockholms innerstad. Annonserna beräknas ses av omkring 700.000 resenärer. Annonsen består av två tavlor à 4×3 meter, ena motivet nedan.

Alternativ för Sveriges partiledare och toppkandidat i EU-valet, Gustav Kasselstrand, kommenterar: – Äntligen får hundratusentals stockholmare veta att det finns ett parti som vill att Sverige ska lämna EU.

-Pettersson noterar att AfS säger att de är det enda parti som vill ha Swexit, det stämmer inte riktigt, det finns andra småpartier som vill lämna EU. Själv tycker jag vi ska stanna i EU tills vi ser ur det går för britterna…

85 partier ställer upp i EU-VALET, varför rapporterar public service bara om vissa?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Alternativ för Sverige annonserar i Stockholms tunnelbana

 1. UK är världens sjätte största ekonomi, men vår F-kasse ekonomi är världens största slöseri och n-odling.


 2. klart bättre de, å återgå till det gamla systemet
  som vi hade förr…på Hattarna och Mössornas
  tid…mupparna vi sände för att tillvarata våra
  intressen i Stora Värden, va helt rudis och in-
  kompetenta klåpare och oförmögna till rubbet
  som gäller för bli hörda…stadgar och rättvisa
  finns till inom EU för att alla…utom för knappt
  läskunniga Svenska idioter, sprungna ur den
  ännu mer korkade Svenska allmogen
  AMEN

 3. Enligt GOV.UK så skulle det ju inte bli helt galet om UK lämnade EU rent ekonomiskt, det är en lögn som upprepats så många gånger att den blivit en sanning.

  “World news story

  On eve of Brexit: UK Exports to Israel soar by 75%

  Exports to Israel rose to $3.45 billion first half of 2018, official Israeli figures reveal

  Published 25 September 2018

  From:British Embassy Tel Aviv”
  https://www.gov.uk/government/news/on-eve-of-brexit-uk-exports-to-israel-soar-by-75

 4. Sverige exporter mycket mindre sedan Eu inträdet.Landet plundras dagligen av hitresta yrkeskriminella ligor som ges frikort att resa in här pga schengenavtalet.Sverige betalar högsta Eu avgiften,man måstefråga sig varför,kan det vara pga Sverige inte har en författningsdomstol tex,vilket är ett krav för Eu inträde.Här ligger en kennel begraven minst.Jag minns så väl att inför den sista omröstningen svenska folket fick då vi fick rösta för ja eller nej till eu inträde så fick nejsidan extremt lite mediauppmärksamhet,bara några få kronor av skattemedlen till valkampanjen nej till eu.Detta var bevis på att Sverige inte var och inte är en demokrati. Allt fokus och pengar lades på ja sidan för det var redan förutbestämt att Sverige skulle med i Eu oavsett vad folket tyckte och röstade.Allt krut lades på ja sidan.Så gör man i diktaturer,Sverige är en skendemokrati.Jag röstade nej till Eu för jag insåg redan då vad som komma skulle.Det var inte svårt att räkna ut .
  Eu går inte att reformera inifrån vilket Nigel Farage påtalat flera gånger då han har runt 20 års erfarenhet för att jobbat för ett brexit och har all insyn i det innersta av eu;s maktcentrum.

 5. Vänta med att lämna EU? I Sveriges grundlag står att Sverige ska vara medlem i EU, så det är en lång process för Sverige att lämna EU. Först ska grundlagen ändras och ett beslut om det måste ske två gånger då det måste tas i två valperioder. Sedan ska utträde påbörjas.

 6. Vi behöver inte vänta och se hur det går för britterna. Vi ska ut! Men vi ska ha kvar den fria rörligheten och handeln, men vi ska inte ha romer på våra gator.

 7. Bara det att svenska folket vill inte lämna EU.
  EU är inget problem det är en tillgång om det förvaltas rätt och utgifterna tuktas.
  Däremot så har vi en regering som är ett stort problem som har tillkommit på ett statskuppliknande sätt och inte är vald i allmänna val.
  Den regering vi har idag var det väldigt få som röstade för eller ingen dessutom består den mest av komplett maktgalna idioter.

 8. Våldsvänsterns stormtrupper kommer att riva ned allt och SLs ledning kommer att vika ned sig i vanlig ordning. Detta tips är väl inte speciellt djärvt.

 9. Varför kallar gapvänstern AFS för rasister och Nazister?

  De enda dom har sagt är att utvisa kriminella och se till att illegala som har fått avslag.. kanske flera ggr.. utvisas..

  • Det där med sossarna har du bara drömt, att dom/vi förstör för ynkryggarna i SD är bara bra och ska uppmuntras.

Kommentera