Stäng

Jag kallas rasist, det är jag stolt för…

RASISM. – Pettersson har i över tio års tid kallats rasist, ha fel värderingar, nazist, främlingsfientlig, islamofob, högerextremist  med mera och jag utsetts då och då för mordhot. Detta för att jag att:

 • Jag är emot islam
 • är motståndare till det ”hedersvåld” som borde kallas skamvåld
 • är motståndare till könsstympning
 • är emot tvångsgifte
 • hatar kvinnoförtryck
 • är emot könsuppdelade skollektioner och badtider
 • vill stoppa terrorism
 • vill stoppa det mesta av asylinvandringen
 • vill ha återvandring för dem som inte trivs och försörjer sig själva i Sverige

Att kallas rasist och annat för det gör mig stolt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

24 reaktioner på “Jag kallas rasist, det är jag stolt för…

 1. I Söndags så inhandlade jag en ”Afrikan med mjäll ” ?

  Det är det som förr kallades Negerboll, men det får
  man ju inte säga, så det blev en ovanstående.

   1. Afrikan, säger ju ingenting om bollens färg. Den kan ju vara vit. Bättre då att säga ”svensk”boll. För det som menas med svenskt idag, är oftast svart. VI är ju idag bara lösa väsen som flyter omkring. Vi kanske skulle kalla oss Gudar istället, eftersom vi inte är förankrade nånstans, och därmed tycks vara allsmäktiga. Svenskbegreppet däremot, är helt förstört idag, utav all inflation det fått. Det har fått det att helt sakna värt för nåt sant och sunt, som förr. Därför är Gudsbegreppet bättre, och mer relevant idag, på oss som saknar hemvist.

    Hälsningar
    Klotblixten! 🙂

 2. Herregud PK dumsvensken öppna ögona!! Märker ni inte vad som håller på att hända?. Man blir bedrövad. Delar man landet med så många ärthjärnor är tankarna på emigration till ett vettigare land inte långt borta.

 3. Jag håller med dig på alla punkter. Vill nån kalla mig rasist så är det deras problem. Det här landet och dess ledare är helt sjukt

 4. Bravo Pettersson, jag brukar också säga att ifall jag som är kraftig motståndare till massinvandringen och dess konsekvenser, pågående islamiseringen och medeltida kulturer samt PK-sektens attacker på yttrandefrihet och tryckfriheten är rasist så är jag en STOLT rasist.

 5. Vi får göra som gula västarna i deras manifest. De har ”vänt” på alla problem så det är PK snygg paketerat och därför kan ingen kalla dem för nazister etc.

  I Sverige hade det blivit:

  Vi delar regeringens oro för stora inhemska nazist horder och farliga naziarmeér som försöker ta över Sverige och hotar den svenska demokratin och jag känner mig så orolig för alla invandrare i landet för deras säkerhet och trygghet.

  Jag vill inte att vi tar in fler invandrare just nu pga av det stora överhängande nazist övertaget som kan ske precis när som helst i Sverige och i hela Europa. Snälla låt oss istället skicka invandrare till länder som är säkrare än Sverige/Europa för invandrarens skull. Vi har faktiskt ett moralist ansvar för de mest utsatta dvs invandraren och låt oss visa medmänsklighet genom att låta dem slippa uppleva den stora nazist faran regeringen har påtalat och varnar för som är det stora hotet detta århundradet. Vi känner de starka högervindarna precis lika starka som regeringen gör och vem vill medvetet sätta någon i en utsatt position mitt under en rådande orkanstorm? Vi måste stänga gränserna för att just visa vår kärlek och medmänsklighet till dem vi inte kan skydda just nu.

 6. Sufixen -fob och -fil betyder frånstötande respektive tilldragande.
  -fobi och -fili är däremot psykiatriska diagnoser på sjukliga tillstånd.
  Att vara -fob gentemot islam är således ett friskhetstecken, och personligen tycker jag att det finns så mycket reellt att kritisera inom islam, att man inte behöver ta till hån och spe, utan snarare undvika sådant för att inte hamna i pajkastning.
  Pettersson håller oftast en mycket hög nivå på faktaredovisning om islam, och är uppenbart islamofob, men lider knappast av fobi.

 7. Gula västarna har gjort en PK flipside med allt de upplever i landet så ingen kan säga att deras program är något annan än exakt PK.

  Hade vi i Sverige ”vänt” på problemen så…….

  Jag delar regeringens oro för segregationen och den apartheid som vi svenskar utsätter invandrande för i precis hela Sverige. Jag är riktigt oroad för den ekonomiska segregationen som Svenskar utsätter invandrare för. Vi kan inte skapa en stor fattig underklass som visat sig fortsätta i generationer till 2 och 3 generationens invandrare.

  Vi måste först komma tillrätta med dessa stora inrikes problemen innan vi utsätter fler sårbara invandrare för mer än trauma som är skapade inom sveriges gränser. Låt oss skona invandrare från att komma hit där de får det sämre än i det länder de flyr från. Låt oss förskona nya invandrare från att uppleva svensk apartheid och svenskt ekonomiskt förtryck i generationer.

  Ni måste ta ansvar svenska regeringen från att låta fler invandrares få uppleva detta hemska förtryck. Snälla skicka alla invandrare till länder som visar medmänsklighet och som är generösa. Vi måste först få arbeta med det kaos som blivit för invandrarnas skull. Nu vill vi göra rätt för oss och arbeta mot segregation och apartheid. Vi har tyvärr sett i sydafrika att det kan ta mycket lång tid att bryta apartheiden …….så låt oss börja nu med detta arbetet. Stäng gränserna för att bryta apartheiden.

 8. Jag håller med Pettersson. Svensk riksdag och myndigheter verkar tycka tvärtom på alla punkterna.
  De är för Islam
  De är för skamvåldet eller hedersförtrycket, som det kallas inom primitivare medeltida miljöer man läst om i historieböckerna.
  De är för könsstympning
  för tvångsgifte
  för kvinnoförtyck
  vill inte stoppa terrorn osv.
  Jag förstår inte varför regering och myndigheter så tvångsmässigt vill införa den kulturen i Sverige. Dimman tycks fortfarande ligga tät över land och regering.

 9. Svenska feministkvinnor ser fram emot denna typ av behandling, bara den utförs av herrar från Muslimländer.

  Hur många ska dödas av ”freden religion”, för att p k idioterna
  ska reagera, dessa som till 95 % befinner sig på
  vänsterkanten har ju aldrig lotsats om att kommunisterna är historiens värsta mördarpack, så toleransen mot Muslimernas mördande
  lär vara rätt stor.

 10. Jag är rasist, jag ser mig mer värd än mellanösterns barngiftas pedofiler.
  Negrer, araber, asiater alla är rasister jänkarna såg japanerna som djur under ww2 samtidigt som man anklagade tyskland för att vara en rasistisk stat..
  Vad tror ni invällarna tycker om Svenskar?
  Vi är avskum endast dugliga att mjölka på pengar i deras ögon.
  Men den dumma Svensken älskar alla människor och ser det goda i våldtäktsmännen.

 11. Nu ”ber” Filipstads kommun om 50 mille till för att ”klara” 80% arbetslösa av sina muslimska bröder, jag föreslår; 1. att Ni ber tillsammans under fredagsbönen, hjälper säker.
  2. straffskatta alla PK som röstat för detta, säg 50%, så behöver dom aldrig jobba.

 12. Ja sjunger man inte islamisternas och negrernas lov så är man ju per definition rasist.

 13. Jag är en stolt ”rasist” och skäms absolut inte över detta. Jag efterlyser flera ”rasister” i dagens sinnessjuka Pk-Sverige.
  Tack för ordet!

 14. 2004: Pär Nuders tal :

  ”Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda – det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem.”
  ”Jag blir väldigt rädd för generationsmotsättningarna den dagen som Göran Persson blir ordförande i PRO, och jag är inte alldeles säker på att 80- och 90-talisterna får det lätt att hävda sina intressen.”

  2019 Alla svenskars tal:

  2 miljoner importerade valboskap med stora kunskaper i analfabet kompetens har blivit dagens nya köttberg där realiteten är att försörjningskvoten riskerar bli ett problem.
  Jag blir rädd för befolkningsmotsättningar bland landets invånare då Lövet förbjuder oss att tala om det nya köttberget. Jag är inte helt säker på att det svenska folket får det lätt att hävda sina intressen.

  1. 69 kommuner, X regioner går med underskott på grund av köttberget. Klimatreceptet är att vi ska bara äta en köttbulle. Varför importera köttet, när närodlat är bäst. ☺

   1. Precis. Närodlat är bäst för klimatet och för den lokala ekonomin har den svenska regeringen sagt i åratal.

    Låt oss sluta importera…..

 15. Kan bara hålla med.
  Med denna definition behöver vi många fler rasister för att rädda Sverige.

  För övrigt finns ett nytt avsnitt av Radio.bubbla ute för er sum har tröttnar på nyhetsrapporteringen på SR

  https://radio.bubb.la/

 16. I planen för folkutbytet ingår att sprida och kalla de protesterande för epiteten: Rasist, Fascist och Nazist + sen har man även skapat andra ; Homofob, Islamofob, Främligsfientlig, Högerextremist och Konspirationsteoretiker m fl. Alla som bara lyder och hänger med fattar inte ett dugg av vad syftet och ursprunget till dessa ord är.

 17. Så många fina tillmälen man kan säga till förståndiga människor.
  Det finns nog fler Tommy Pettersson än det finns Stefan Löfven i Sverige.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: