Palestina anklagar Israel för ”oacceptabla” filmklipp


GOTT OCH BLANDAT. Den 64.e upplagan av Eurovision song contest avgörs i Tel Aviv, Israel 14–18 maj 2019. Det gillar inte de araber som kallar sig palestinier. Vad de araber som är israeliska medborgare och kallar sig israeler tycker vet jag inte. Själv kommer jag som vanligt att hålla mig en bit från teven och lyssna på den oäkta hustruns klagomål.

Nåväl, ”Palestina” vill att filmklipp från Jerusalem tas bort i filmer som marknadsför Eurovision song contest. ”Landet” menar att det är ”propaganda” av Israel att låta klippen från staden vara med när tävlingen sker i Tel Aviv.

I ett reklaminslag som israeliska KAN sände i fredags kallade man Jerusalem för ”vår kära huvudstad”, trots att palestinier hävdar rätten till de östra delarna av staden.

”Kampanjmaterialet som publiceras i samband med Eurovision song contest och har godkänts av EBU (European broadcaster union) är oacceptabelt”, heter det i ett uttalande från Palestinas utrikesdepartement.

-Pettersson tycker det är oacceptabelt att ”palestinierna” lägger kraft på en reklamfilm i stället för att arbeta och försöka göra sig oberoende av bistånd. Jag menar araberna har haft 70 år på sig, jämför det med vad de sönderbombade Tyskland och Japan gjort på samma tid…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “Palestina anklagar Israel för ”oacceptabla” filmklipp

 • Bajen666

  Gnälla och mörda oliktänkande är dom bra på dessa otäcka araber…inget annat.

  PS: Jo föda en jävla massa nya självmordsbombare är dom också duktiga på.

  Gilla

 • Tony

  När väl Tyskland o Japan blev av med sina dåraktiga ledare
  började gigantiska uppbyggnader, bland Araber tillber man
  någon osynlig förkunnare sen tusentals år tillbaka, och tror
  att bygga upp är inte så viktigt som att riva ner.

  Gilla

 • Vera

  Tack för idag Sixten, nu vet vi att du är vaken och fortfarande sjuk…

  Gilla

 • Bhoman

  Att Svenska Socialdemokratiska Islamister ska måsta utstå denna rasistiska antifemisistiska vidriga vänsterextremistiska verklighet måste LO och alla Fackpampar , Journalister och Politiker STOPPA för Palestinska terrorister är älskade bra mycket mer än det skattebetalande och förslavade äkta Svenska arbetarna .

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: