IS-barnen


Håkan Boström på GP skrev igår en ledartext om det enorma fokus som riktas mot de vi kallar IS-barnen.

”Vi läser ledarsidor som kräver att svenska staten aktivt måste hämta hem dessa barn, och i praktiken även deras föräldrar. Ett konstigt fokus kan tyckas, rentav stötande enligt min mening”

Johan Westerholm på Ledarsidorna följer upp med att belysa den norske medborgaren Mikael Skråmos sju barn som både politiker, myndigheter och journalister vill ha till Sverige (tre av dem är inte födda här). Fast Westerholm väljer att mer fokusera på barnens morfar, chilenaren Patricio Galvéz, men framför allt på deras mormor, konvertiten och IS-anhängaren Umm Hamza.

”Umm Hamza, som barnen ändå har en anknytning till, var en aktiv del av mordmaskineriet IS och bör rimligen själv vara under utredning som vårdnadshavare för sina två biologiska barn. Oaktat den skyddade identiteten som hon sannolikt beviljats”

 


18 responses to “IS-barnen

 • Rakapuckar

  Sjuka, sjuka land Sverige!!

  Gilla

 • Lagro

  Barn som upplevt sådana här saker som att människor blivit avlivade även med halshuggning och där de själva deltagit, de här upplevelserna går aldrig bort utan finns på det undermedvetna.
  De här barnen har sannolikt blivit skadade for alltid och är bortom all räddning.
  Man kommer ihåg starka upplevelser även i mycket tidig ålder, och de här IS barnen har fått uppleva extrema starka upplevelser, som kommer att sätta sina spår for alltid.
  Exempelvis mobbing mot barn är skadlig som de kommer ihåg i vuxen ålder att de blivit kränkta, därfor vad IS barnen fått uppleva kan aldrig raderas ut.

  Gilla

 • Susanne

  Jag bara undrar…morfadern har 7(?) Barnbarn…hade inte Norsken Skråemo mer än en fru? Han är alltså Morfar till alla då, var Skråemos fruar systrar då? Osar illa begraven hund..

  Gilla

 • Suzie

  Pettersson kanske kan lägga ut flera videos som handlar om is barnsoldater och vad fruktansvärt hemska sataniska handlingar de tvingats till.Det är så omskakande och fasansfullt så det är svårt att ta in. Regimtrogen media vägrar ju att skriva om och visa detta,då de förnekar verkligheten och vill lura i svenska folket att det är Sveriges ansvar att tan hand om alla is barnen när det varken finns kunskap,erfarehet att hjälpa dessa mycket svårt traumatiserade barn eller insikt i vad dessa is barn tvingats till att utföra och allt hat de blivit matade med sen födseln.Socialist staten kan inte hjälpa dessa barn.

  Gilla

 • Stenbock

  Brukar ibland skriva att man kam spy för mindre…
  Detta är ett typiskt sådant fall när extremvänstern o. Islam-terroristerna samarbetar,för att ytterligare driva landet i fördärvet.
  Abzurdistan är nog den enda stat på jorden,som gråter över dessa för-annade mördare dagligen i deras PK-press !
  Hade Stenbock fått bestämma,skulle dessa odjur aldrig mer fått satt sin fot i Norden.Låt Irak taga hand om dessa religiösa vildar.Irak o. möjligen Syrien är de enda som har ett straff,som motsvarar deras förbrytelser.

  Gilla

 • Ståfräs

  Hysterin från TV o PK är ett bevis på den traumatiska sinnessjukdom som dom verkar lida av genom att till varje pris värna om dessa IS barn.
  Jag tycker tvärsom att det hellre ” är vår skyldighet att låta IS offrens barn komma hit”.

  Gilla

 • ossie

  Risken är stor att vi importerar terroristembryon.

  Gilla

 • Cinna

  Svensk media förvrider verkligen folks perspektiv.

  Jag pratade med en bekant som tyckte att ”barnen måste till Sverige!” (Inte specifikt Skråmos, utan alla ”svenska is-terroristers barn.)
  Jag sa att det kan nog gå väl om barnen är max tre år och hamnar i ett hälsosamt fosterhem, men vill DU ha ett barn som sågat halsen av andra människor och spelat fotboll med deras huvuden I DINA BARNS KLASS?

  Man kan väl säga att det gav min bekant nytt perspektiv.

  Ja, det ÄR synd om IS-terroristernas barn, men Sverige har inte erfarenhet av att hantera den typen av trauman dessa barn bär på och det ska också vägas mot att DE KAN UTGÖRA EN DÖDLIG FARA för sin omgivning; tex barn i skolan. Många av dessa barn har lärt sig döda!
  -DETTA MÅSTE också tas i beaktande!

  (Erfarenheter från ex Frankrike av att hantera barnsoldater är tyvärr mycket nedslående; barnen kan ofta aldrig leva normalt ute i samhället, utan måste leva institutionaliserade.)

  Gilla

 • Per

  Slår vad om att den gode morfadern fiskar efter att bli fosterhem åt de små liven. Har en bekant som har 2 fosterbarn med 18000 i ersättning per barn och månad + kan få allt extra till barnen betalt. Undrar vad den gode morfadern gör, arbetar tror jag inte då han varit en månad i Irak.

  Gilla

 • NALLEN

  Det skulle inte alls förvånar mig om bägge föräldrarna till barnen är vid liv och i god hälsa, jag menar att dom är absolut inte dumma utan vet att om dom skulle återvända till Sverige med alla barnen så skulle dom hamnar i fängelse direkt, men istället så har dom lyckats få sig själva dödförklarades och på det sättet avstyra all jakt efter dom, men dom måste få hem barnen till Sverige och där kommer styvpappan in som den stackars lilla farbrorn som endast nu har barnbarnen efter sin egna lilla flicka, och han be på sina egna knän att svenska myndigheter ska hjälpa honom att få hem sina barnbarn till Sverige.
  Men det jag tror är att efter en tid så kommer även Mikael Skråmos och hans hustru att dyka upp precis som inget har hänt, eller så är det mycket möjligt att dom skapat en ny IDENTITET i vilket fall som helst så anser jag att man absolut inte få avskriva dom som DÖDA och för en lång tid framöver.

  Gilla

 • Ture

  Sverige har ingen som helst skyldighet att ta ”hem” dessa barn. Barnen är redan hemma där de nu befinner sig och anhöriga till dem borde således kunna verka för att barnen får allt det som de behöver. End of the story!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: