Alla EU-länder ska tvingas till massinvandring

EU-VALET 2019. Tidigare migrationsminister Heléne Fritzon blir Socialdemokraternas toppnamn i EU-valet. – EU-valet är viktigare än någonsin. Hotet handlar om nationalism som sprider sig i Europa, säger Fritzon. 

Helene Fritzon (S) och den svenska regeringen anser att de EU-länder som inte vill vara med och dela på “vinsten med invandringen” ska straffas. Sverigedemokraternas Peter Lundgren anser att invandringen ska vara varje lands ensak och inget Bryssel ska bestämma över.

SVT Play 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

35 thoughts on “Alla EU-länder ska tvingas till massinvandring

 1. Visst ser Fritzon (S) löjlig ut när hon kräver att andra länder ska få tex sina ungdomar våldtagna och misshandlade.
  Lööf (C) har också svårt för att inte även Ungerns ungdomar ska få få bli våldtagna och misshandlade av importerat våld.

 2. Nu ska invandringen bli till tvång för EU-länderna. Jag tror den mentala kollapsen har drabbat alltför många nu. Det måste stoppas givetvis. FN har drivit den linjen länge. Heléne Fritzon var i FN för Sveriges regering och skrev på FN:s migrationsramverk. Sverige är ett av få länder, som skrivit på. Migrationen verkar ha blivit vår tids kommunism.
  https://samnytt.se/helene-fritzon-i-fn-om-migrationsramverket-migration-ar-har-for-att-stanna/

 3. Lugn.lugn, detta är ju komik, det är ju ståuppkomikern Filippa Bark som sagt detta, det ser och hör ni väl!

 4. Den stora faran är Helen Fritzon i Europa. Bättre hon stannar i Degeberga och tar hand om familjen än åker omkring och skämmer ut både Sverige och sig själv.

 5. Ni älskar judar…
  Varför håll Ni på?
  Vi SKALL ta emot 7 000 000 000 och gaga för det.
  Du PETTERSSON SKALL BETALA.
  Vi ska dö då blir juden glad.
  Dö nu och håll käften.

 6. Nu är ju galningarna i lilla svenska Socialdemokraterna rätt betydelselösa i stora EU som tur är.

  • Tyvärr är jag tvungen att hålla med dig. Till deras försvar får dock anföras att de följer sin ledare, Den Store Löfven.

   • Håller med….EN BLIND HÖNA LEDER ANDRA BLINDA HÖNOR !

    Idiotin är total !
    Tror ni dessa sjuka ”hönor” skulle skicka sin barn i krig för att strida för Löfven !

    Om svaret blir ja……ja, då är Sverige sjukare än vad kunde ana.

 7. Bjorn Lundgren har helt rätt Polen, Ungern, Portugal med flera länder som har varit återhållsamma med asylsokande lyckosokare, kommer inte att ändra på deras policy.
  Den regering i exempelvis Polen som skulle komma med forslag att borja ta emot asylsokande muslimer, den regeringen skulle omedelbart falla.
  Alla de här länderna som varit återhållsamma att ta emot de här asylinvandrarna kan se på Sverige som ett avskräckande exempel vad konsekvenserna blir.
  Sverige har med mycket generosa bidrag lockat till sig de här asylinvandrarna att ta riskfyllda och kostsamma transporter där motivet varit att få en lättjefull tillvaro livet ut, på det svenska folkets bekostnad.
  Helene Fritzon visar i debatten att hon är en naiv person som inte kan se verkligheten, att varken Sverige eller EU kan inte losa fattigdomen i världen.

 8. Lycka till med mission impossible. Typiskt vänster att alla ska dansa efter deras pipa. Tur att det finns länder med stake i. Heja Ungern, Polen, Italien och Österrike. Åt helv…te med eu

 9. Sossarnas ältande om Solidaritet o Demokrati klingar väldigt falskt när man ser hur dom behandlat sin egen befolkning., här är ju detta avskaffat, man kan inte bara köra med dessa ord,när både gamla o unga kan bli åtalade för att dom yttrat sig! Vi har bara en Skendemokrati.

  I Sverige verkar ord vara farligare än nesliga handlingar?

  • Det är falskt, då demokrati och liberala värderingar inte är förenliga med socialismen. Detta pga att prakticerad socialism är totalitär i grunden.

 10. Björn Nalle Lundgren har pondus, inget velande o inget tvekande
  om sina åsikter., När det gäller Helene Fritzon kan man inte säga
  samma , hon tror att det går att köra likadant med Ungrarna
  Som skandalregeringen i Sverige gjort med sin befolkning,
  det kan hon glömma, försöker dom att bestraffa Ungern o Polen så kommer dessa att lämna denna stora onödiga koloss.

  Vi ska inte glömma att dessa två länder har levat i många år
  under det kommunistiska oket, och när dom nu väl blivit
  fria från det ska ingen tro att EU ska kunna återinföra
  det bakvägen, vi ska hellre inte glömma att deras respektive
  regeringar har stark Folkförankring till skillnad mot Sverige
  där små odemokratiska sammanslutningar härjar över folket!

  • Inte bara lämna utan de kommer också ta bort deras gränskontroller så några miljoner snabbt kan strömma till Sverige och Tyskland.

 11. Sorgligt att packet aldrig ställs mot väggen av murvlarna. Varför ska dessa länder straffas om de inte vill ha asylinvandring? Det är ju en så stor vinst! Ungern, Polen med flera länder borde ju få betalt för att de överlåter vinsten till Sverige, Tyskland och de länder som köpt den lögnaktiga retoriken!h

 12. Räcker det inte om svenska regeringen förstör Sverige.
  Nu försöker Frizon förstöra även andra länder.

 13. Hon är en skamfläck för Sverige och skulle synas av svenska MSM media och SVT och hängas ut för storhetsvansinne och socialistöversittar fasoner.

 14. Hoppas verkligen att Ungern, Polen m fl inte viker en tum. Inga EU bidrag i världen är värt att förstöra sitt eget land och sitt eget folk. De kommer troligen att gå ur om Sosseriet och andra dårar får sin vilja fram.

 15. Nej, hotet består utav att socialismen försöker sprida sig än en gång … bara för att åter igen haverera …

  • Ja, tvinga Ungern och Orban lite utanförskapsområden i Budapest. Låt ensamkommande 30-åringar gå i samma klass som tonåringar i Ungern. Lite analfabeter kan också vara bra på sikt. Orban har bara ännu inte fattat att Löfvén har rätt när han säger att vinsten kommer lite längre fram.
   En debatt mellan Löfvén och Orban vore det enda rätta.

Kommentera