Afghansk ensamkommande häktad och släppt för våldtäkt av två minderåriga flickor

En 17-årig yngling, enligt egna uppgifter, från Afghanistan begärdes på torsdagen häktad vid Attunda tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för att ha våldtagit två minderåriga flickor. 

Enligt dagboksbladet hävdes häktningen dagen efter häktningsbeslutet, trots att det på häktningsframställan är markerat för risk för avvikelse och försvårande av utredning.

Adressen för brottet är inte densamma som MGMs uppgivna bostadsadress.

Det var i måndags som polisen larmades till HVB-hemmet Fyra vänners verksamhet på Mångatan i Märsta. En av de inhysta unga migranterna hade lurat med sig två minderåriga flickor in på boendet och våldfört sig på dem vid två tillfällen.

Den afghanske ynglingen, som har tolkbehov på persiska, greps och anhölls senare. På torsdagen begärdes han häktad på sannolika skäl misstänkt för grov våldtäkt mot barn.

I samband med förhör har uppgifter framkommit som indikerar att den unge mannen även gjort sig skyldig till andra brott. Polis och åklagare är i övrigt förtegna med uppgifter om händelsen. Inte heller den våldtäktsmisstänktes offentliga försvarare vill lämna några kommentarer.

-Pettersson säger att de afghanska “barnen” är många och verkar aldrig ta slut…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Afghansk ensamkommande häktad och släppt för våldtäkt av två minderåriga flickor

 1. Som far / fäder till dessa flickor bör de ha tillgång till offentlig handling i detta ärende . Namn på förbrytaren bör stå där . Kan då inte vara något problem att rättvisa skipas . Mvh Sjöström

 2. Varför ska alla dessa utlänningar omfattas sv egna lagar?
  Jag som hade fått för mig att allas likhet inför lagen var en av juridikens allra viktigaste rättsprinciper.

 3. Vi tackar för att du valde Sverige hälsar regeringen o 7-klövern, FI, Metoo o Jonas kommunister, PK ?? Verkar inte ha en enda tråd rätt, eller??

 4. Greps – och SLÄPPTES!

  Positiva och uppmuntrande nyheter är i sanning en sällsynthet!

  Det är tröttsamt! Vad ska man tro på? Inte underligt att allting tycks fallera!

  • Det är bra om de släpps, då kan den verkliga rättvisa jakten börja och sen avslutas när rättvisa är utdelad.

 5. Ännu en åklagare som verkar ha sin bas i Södertörns Högskola. Som godtar att persiska inte är modersmål i Afghanistan.

 6. Det enda rätta är att flickornas föräldrar och nära släktingar får ta hand om denna, VINST FÖR SAMHÄLLET… sen är nog bekymret löst.

  Nej då, här ska detta skräp fortsätta sin sinnessjuka framfart, påhejad av svenskar som vill ha mer av detta i Sverige.

  Psykvård för Sverige nu !

  Kan inte känna nog sorg för dessa barn som blir utsatta för denna vinst … FY FAN 😡

  • Jag håller fullständigt med dig, när inte domstolarna vill döma dessa djur JA då finns det inget annat alternativ än att släktingar till offren måste ställa dom SKYLDIGA till svars för sina brott dom BEGÅTT.
   Det är EGENTLIGEN inget nytt att dom som vill ha någon rättvisa och trygghet måste i dessa dagar se efter sitt eget hus i första hand och det med anledning av att det finns inte längre några poliser som man kan ringa till för att få hjälp utan det är upp till var och en att göra det som behövs för att säkerställa sin egna trygghet.

 7. Sånt här gör mig fullständigt vansinnig….utmed skräpet (Afgansmutset) och åtala åklagare polis domare och nämndemän för GROVT tjänstefel.

  • De ska dömmas för medhjälp till brott, då de låter detta fortsätta, samtidigt som de spottar brottsoffren i ansiktet.

   Dömmer de lika när deras egna barn eller barnbarn blir utsatta och får sina liv förstörda…AIDS risken ska vi inte tala om !

   SVERIGE ÄR SINNESSJUKT….OCH HELA VÄRLDEN TITTAR PÅ SVERIGE SOM ETT AVSKRÄCKANDE EXEMPEL PÅ TOTAL KAOS OCH SÖNDERFALL, ALLT SKER MEDANS GRAMMOFONEN STEFAN ROPAR…… EN VINST FÖR SAMHÄLLET.

   NI HÖR…..SVERIGES SK. LEDNING ÄR MYCKET SJUK !

 8. Ytterligare ett exempel på den slapphet som visas. Ett sånt här missfoster ska bara ut bums ingen pardon.

 9. Omvärldens bild av Sverige blir allt sämre.Vad man vet och pratar om i mång andra länder inklusive arabländer är att de sk ensamkommande barnen är i huvudsak soldater/legosoldater med drog och kriminalitet med i bagaget in i brottspardiset Sverige.De är inte välkomna alls i många länder då de genomskådas för vad de egentligen är.Sveriges regim vet detta men låtsas tillsammans med media att vuxna afhganska män i vapenför ålder är barn och tvingar därmed varenda kommun att agera som om de vore barn.Galenskaper utan gränser som regimen bedriver då de gett Sveriges barn och unga till en ockupationsmakt att roa sig med på det grymmaste sätt.Detta är ren ondska och inget annat.

 10. Vem har välkomnat honom? Någon inom myndigheten tyckte att Sverige behöver denna individ. Men 17 år låter lite för uppenbart den klassiska åldersbluffen. Varför är de alltid precis under 18? Men nu vill antagligen regering och riksdag ha den här ordningen om att deras högstuderande gullgossar måste släppas, vad de än gör för “små hyss”. Det kan ta tid innan trasiga Sverige lagats.

Kommentera