Kommunstyrelsen i kalifatet Malmö vägrar stödja deklaration mot IS


ISLAM. Sverigedemokraternas förslag om att Malmö stads kommunstyrelse tydligt deklarerar att inga återvändande IS-terrorister är välkomna till Malmö, behandlades på dagens kommunstyrelse. Kommunstyrelsen vägrade anta en sådan deklaration.

Malmö, nutid

Kommunstyrelsen avslog även Sverigedemokraternas förslag om att tillskriva och uppmana regeringen att skyndsamt vidta dem åtgärder som krävs för att kunna omöjliggöra för IS-terrorister att återvända till Sverige.

Sverigedemokraterna menade i sitt nämndsinitiativ att en deklaration om att återvändande IS-terrorister inte är välkomna till Malmö visar tydligt att Malmö stad och dess förtroendevalda är på offrens sida och deras anhöriga. En sådan deklaration signalerar också att återvändande IS-terrorister helt enkelt inte är välkomna till Malmö.

Genom en sådan deklaration skulle Malmö stad stå upp för mänskliga rättigheter och mot extremismen. De andra partierna i kommunstyrelsen var inte beredda att stödja en sådan deklaration.

Magnus Olsson (SD), kommunalråd för Sverigedemokraterna i Malmö kommenterar: Malmö stad brukar som regel ta avstånd från organisationer och aktörer, som uttrycker unkna värderingar och brukar våld. Därför kom det som en överraskning, för oss Sverigedemokrater att kommunstyrelsen vägrar stödja en deklaration, där Malmö stad helt enkelt tydligt förklarar att återvändande IS-terrorister inte är välkomna till Malmö. Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka detta. Menar de andra partierna att dessa mördare är välkomna? Detta är ett svek mot alla dem offer som blivit drabbade av IS-terrorn.

Sverigedemokraterna Pressmeddelande

-Pettersson ser att Malmö styrs av S med hjälp av V och MP. De borgerliga hade chansen att ta makten men L och C valde att lägga ned sin röster för att inte ge SD något inflytande.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


13 responses to “Kommunstyrelsen i kalifatet Malmö vägrar stödja deklaration mot IS

 • Kenth Andersson

  Malmö och övriga Sverige är helt förlorat !

  Gilla

 • eugenecork

  gått så långt nu, i 82:ans önskningar att vi Svennar kan titulera oss som ett ”Lydfolk under Islam”

  Gilla

 • Kungen

  När s,v och mp får styra då är man generös. Generös med andras pengar. 5.5 miljarder i bidrag från andra kommuner. Snyggt jobbat. Låt malmö klara sin egen ekonomi. De har ju själva valt sina politiker….

  Gilla

 • Onkel Björn

  Eftersom Malmö är sossestyrt, så var det kanske inte annat att vänta. och sen kan man ju också undra hur mycket av socialdemokraterna i Malmö som muslimerna redan har tagit över.

  Folk som inte klarar av att ta hand om sina egna liv, utan låter det styras av en för ca 1500 år sedan utdöd varelse, visar ju bara vilken IQ-nivå dessa befinner sig på.

  Så tack socialdemokrater och moderat för vad ni har gjort med vårt land.
  Sverige kommer att sjunka än mer.

  Gilla

 • Ingmar Silfvast

  Sälj Malmö åt EU Dom kan ha Malmö som en modellstad och visa hur de kan gå när de riktigt blir mångkultturellt Man kan ha stora plakat på husväggarna som visar dom skylldiga Löfven Ygeman och Morgan

  Gilla

 • age

  Strider naturligtvis mot kontraktet som socialdemokraterna,
  LANDSFÖRRÄDARNA, har med muslimerna sedan 1999!

  Gilla

 • Bj

  Låt Skåne bilda ett eget land, Är säker att Margot erkänner ett självständigt Skåne. Det blir också lättare att öka gränskontrollerna

  Gilla

  • Stenbock

   Så först skall ”Ålahuvuden” norr Åsen sitta i Fjollträsket,och besluta om fri invandring. Bygga en bro över Sundet för att lättare taga in avskummet,och nu tycker du vi i Skåne skall behålla allt skit,som kommit in ?
   Nej tag ni nu hand om Guldklimparna,och behåll gärna alla pensions-pengar de jobbat in !!

   Gilla

 • Martin Facerberg

  Skåne är så nära ett Arab land man kan komma i Norra Europa. Så övriga Sverige
  Får införa visumtvång och en gränskontroll
  Värd namnet mot Kalifatet.

  Gilla

 • Mike E

  Det är vänstern som styr Malmö (liksom resten av Sverige) och deras sympatier ligger hos Islam och muslimer, inte etniska svenskar.
  Anledningen till att Malmö har så många muslimer är också att Malmö ligger så nära resten av Europa till skillnad från resten av Sverige.

  Gilla

 • Olof.p

  Ge tillbaka skiten till danskarna, om de vill ha Malmö? Knappast troligt.

  Gilla

  • Mike E

   Nej, Skåne, liksom resten av Sverige, är totalförstört så danskarna vill med säkerhet inte ha tillbaka något av sina tidigare områden.

   Gilla

 • Annie lufy

  Och vad trodde Ni det är inte Sverige utan ett Arabland med totalanalfabeter, sida borde kopplas in.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: