11-årig flicka misshandlad av vuxna män på väg hem från skolan


BROTTSLIGHET. En 11-årig flicka blev misshandlad av vuxna män på väg hem från skolan nära det mångkulturella paradiset Tjärna ängar i Borlänge – gärningsmannen hade mörka kläder och en bandana för munnen.

Statsminister Stefan Löfven (S) som hade Trygghet i en ny tid som vallöfte trycker på snooze och somnar om. -Pettersson undrar om han ens vaknar då inbördeskriget är ett faktum.

Bagdad-Bob…

Expressen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


8 responses to “11-årig flicka misshandlad av vuxna män på väg hem från skolan

 • Peter Sjöström

  Tack för texterna ni skrivit här . Särskilt Suzie har en skarp penna . För övrigt så har vi ett lågfrekvent inbördeskrig sen några år tillbaka . Detta eskalerar undan för undan . Mvh Sjöström

  Gilla

 • sociallycriticalbydefault

  Sista meningen i artikeln är bara en tidsfråga….

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  DEN SOM BÄR DET YTTERSTA ANSVARET BLUNDAR FÖR VAD SOM SKER….SÄGER ATT DETTA ÄR EN VINST FÖR SAMHÄLLET !

  Sjuka Sjuka Sverige.

  💛 till flickan och hennes familj !

  Vi ge även en ursäkt, men har svårt för det, då jag absolut inte röstar för nått som låter detta ske, samt säger att detta är EN VINST FÖR SAMHÄLLET.
  Begära att den yttersta ansvarige till detta brott, ska be om ursäkt och göra allt för att förhindra detta….ja, det är omöjligt…då han gör allt för att förneka, blunda och spotta svenska brottsoffer i ansiktet, och fortsätter till än mer av detta som sker.

  Gilla

 • Suzie

  Under den iscensatta migrantkrisen 2015 så har många vittnat om att FN representanter var i flyktinglägren i Turkiet och valde ut vilka personer som skulle till Europa och vilka som skulle stanna kvar respektive skulle till länder utanför Europa.De sjuka,handikappade, grovt kriminella,gravt psykiskt sjuka/psykiskt störda skulle slussas in i Europas länder varav många hamnade i bidragsparadiset nummer ett, Sverige och Tyskland,där man tog in hundratusentals/miljontals id lösa migranter.Skulle tippa på att Sverige har flest av dessa mycket farliga människor då de dras hit pga inbjudan från feministsocialistjutan som värdesätter grovt kriminella före skötsamma arbetsamma svenska medborgare.
  NyaTider hade ett jättebra reportage om Unhcr som noggrant valde ut muslimska migranter före kristna att få söka asyl i Europa, mycket avslöjade reportage som borde få de flesta att agera då den politiska agendan är helt uppenbar.

  Gilla

  • Treb

   @Suzie
   Det militär industriella komplexet kräver BLODS OFFER!
   Bend over and die!
   Dessa är pedofiler vare sig tro på Talmud/Koran.
   Hört talas om Aisha???
   Hon var 9 år,mig veterligen.
   3 år gäller oss sk goy/kuffar.
   Tänk vad skolan missat,va??

   Gilla

 • ruben

  Det verkar vara ett typiskt hatbrott. De ger sig på barnet antagligen för att det är ett svenskt barn. Vad är det för främmande samhälle som tagit form? Myndigheter, många politiker och journalister är direkt ansvariga för sjunkande trygghet och säkerhet? De har med envishet och hat mot skötsamma svenskar byggt upp bostadsområden de själva kallar för utanförskapsområden pga. socioekonomiska orsaker. De, som sett till att bygga upp och stötta detta är förstås totalt oförmögna att styra eller vända på den fientliga utvecklingen.

  Gilla

 • Dalmasen

  Kom ihåg att vi pratar om Borlänge nu.
  Igår inträffade misstänkt förberedande terrorbrott
  vid mosken Kupolen, i Borlänge
  I Borlänge finns allt invandrarna säger sig fly från plus
  fria bostäder och bidrag till allt dom önskar sig.

  Gilla

 • Opeter

  Hur långt måste det gå innan Svensson vaknar ur sin hjärntvättning ??? Hela den här totala verklighets frånvaron beror på våran vänster vridna lärarkår som har bankat barns huvuden i åratal av skitsnack om allas lika värde och hur bra det är med mångfald och hur bra detta är för landet . Verkligheten kommer att komma i kapp någon gång i framtiden för dessa personer men då är det tyvärr försent . För verkligheten är att det kommer sluta i katastrof för landet Sverige !!!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: