Stäng

Sylvi Listhaug om is-terroristers rätt att återvända

ISLAM. Micke K twittrar om att i Norge sätter man rikets och folkets säkerhet före IS-terroristers ”rätt” att återvända. 

-Pettersson applåderar och väntar på samma klarspråk från svenska politiker, väl medveten om att jag lär få vänta väldigt länge…

Jämför gärna Stockholms modell för terroristerna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 reaktioner på “Sylvi Listhaug om is-terroristers rätt att återvända

 1. Många tycks tro att det är endast att utvisa de kriminella till sitt hemland, men det är inte mojligt, därfor asylinvandrarna har kommit in i landet utan pass.
  Eftersom Sverige tagit emot människor utan pass blir de också ansvariga for dem.
  Om de kom till Sverige och sokte asyl hade det inte funnits mojlighet att gora det om de innehade pass, som skulle visat att de passerat flertal länder innan.
  Sverige gränsar inte till något konfliktland och därfor skall de skickas tillbaka till det land som de forst kom till om de hade haft pass.
  I praktiken betalar de smugglare som for dem till svenska gränsen och använder andra personers pass, som återlämnas till smugglaren när de kommit till svenska gränsen.
  Svenska regeringen medverkar naturligtvis till att smuggla in människor till landet illegalt och kallar dem for asylinvandrare.
  När asylinvandrarna fått uppehållstillstånd kan de efter en tid soka svenskt pass och de blir svenska medborgare.

  Det här är ingenting annat utan rostkop att den socialistiska regeringen skall kunna behålla regeringsmakten som är mycket viktig for dem.
  Det blir svenska folket som får betala ett mycket hogt pris for den här rostimporten.

 2. De som lät sig värvas for IS är inga soldater utan terrorister, och foljer inga krigslagar, som soldater i en arme måste gora.
  Eftersom de dodat civila och terroriserat dem är alla spärrar borta, därfor det enda rätta hade varit att forbjuda dem att återvända och de får straff i det landet som de härjat i.
  Alla har de begått grova brott i de länderna som de varit verksamma och borde domas där också.
  Både Iraq och Syrien har dodsstraff och for terrorism som de här människorna har begått är det dodsstraff som gäller.
  De här terroristerna som finns i landet och har utländsk ursprung med svensk medborgarskap, borde det fråntas, och de får ett tillfälligt uppehållstillstånd.

  1. Det finns länder som med rostkop forsokt behålla makten, men alltid slutat med katastrof.
   Exempelvis Mugabe i Zimbabwe konfiskerade jorden från de vita jordägarna for att delas ut till polis och militär, som skulle se till att han beholl den politiska makten som han också gjorde i 38 år.
   Allende i Chile var en socialist och kom med socialiseringar och mycket kostbara reformer som skulle stärka hans politiska ställning, men allt slutade med katastrof for landet, och militären blev tvungen ta hand om makten.
   Venezuela är ett mycket rikt land men när socialisten Hugo Chavec kom till makten socialiserade han, och kom med mycket kostbara reformer, som gjorde att jordbruket bland annat dog ut.
   Reformerna kunde finansieras när oljan kostade 100 dollar fatet, men när oljepriset sjonk till 40 dollar blev det katastrof och fattigdom.
   Det som kännetecknar alla de här länderna är att deras egen valuta foll kraftigt, med att bland annat maten måste importeras till mycket hoga priser, därfor deras eget jordbruk var i träda.

   Sverige befinner i det läget att massinvandringen av socialistroster har kostat enorma pengar, som gor att valutan faller med inflation som foljd.
   Av politiska orsaker plockas endast ut varor som inte fallit i pris, men ser man till boendekostnaden som är den stora utgiften for många har priserna stigit kraftigt.
   El och bränsle som bensin har stigit kraftigt, som alla är beroende av.
   Svenska kronan faller mycket oroväckande varje dag mot alla valutor bortsedd från den i Venezuela.

   Hojs räntan i Sverige kommer många att inte kunna betala sina lån och banken säger upp lånen och huset eller bostaden kommer till forsäljning, med fallande priser som foljd.

   Den enda mojligheten att stärka den svenska kronan är att sätta totalstopp for all asyl och anhorighetsinvandring, som är den egentliga orsaken till problemen.

 3. Norska politiker känner ett anvar för sina invånares säkerhet, jag skulle önska att vi också hade politiker som gjorde det.
  (Här är det snyftartiklar om terroristerna och avhumanisering av offren som gäller)

 4. Huvudnyheterna i tv radio och tidningar är i dag den svenska ambassadören Skråmos barn Fattas nu ännu att karlen blir helgonförklarad en vacker dag Man skulle nu låta skiten ruttna i i fred var han ännu befinner sej

 5. Tala om och klanka på ”högerextremism”, samtidigt som man välkomnar IS-extremmördarna och judehetsarna, va. Vilken genomsjuk dubbelmoral Löven och hans SA-kristallnattsgarde har.

 6. Tyvärr så kommer Sveriges folk icke att få höra sunt förnuft och självklarheter om rikets och folkets säkerhet från sittande regim och deras medlöpare i regimtrogen media,aldrig kommer de att sätta folkets säkerhet före is monstrens givna rätt att få skydd,ny identitet,all in clusive de vill ha.
  Den feministiska socialistjuntaan med Löfven i spetsen väljer att släppa in alla terroristmonster som finns ,rakt in i fårhjorden som är helt försvarslösa och hjälplösa då ingen skyddar och försvarar dem.Detta är inget annat än ren ondska.

 7. IS terrorister ska inte få sätta sin fot i civiliserade länder. Gör dom det så ska bostad erbjudas bakom galler i nån vildmark i långbortistan.

 8. I Sverige är politikerna mer rädda för SD. Inte undra på att vi inte har varit i krig på hur länge som helst. Personligen tror jag att det hade varit nyttigt såhär i efterhand om även Sverige också hade varit indragna i WW2 på samma sätt som våra grannländer. Då hade förmodligen den nationella sammanhållningen varit högre och vi hade fått lära oss nånting.

  1. Håller helt med dig. Att Sverige kröp för nazisterna under WW2 får vi lida för idag. Sossarna klappade sig för bröstet och tyckte dom var duktiga som lyckades hålla Sverige undan kriget.

   Dom gjorde Sverige till en stor skamfläck inför våra nordiska grannar och deras handlande rimmar fruktansvärt illa om man tänker på deras tjat idag om värdegrund och allas lika värde. Gällde tydligen inte våra nordiska grannar under kriget.

   I Sverige finns det ingen sammanhållning värt namnet, det är bara egoismen som frodas utom när det gäller att vara hela världens socialbyrå.

   Den dan återvändande is-terrorister begår terrorhandlingar i Sverige kommer i alla fall inte jag att fälla någon tår.

   1. Norge och Danmark ockuperades av nazisterna därfor England hade planer att minera och stänga malmtrafiken från Narvik, som var livsviktig for den tyska krigsindustrin.
    Tyskland var inte intresserad av Sverige så länge de fick järnmalm, men skulle den ha stoppats hade Sverige omedelbart blivit ockuperad.
    Sverige hade inga sanktioner mot Tyskland utan hade stor handel med dem.
    När nazisterna anfoll Sovjet var det säkert många som såg det positivt att nu skulle Ryssland krossas, därfor Sverige har sedan lång tid haft rysskräck som fortfarande finns.

 9. Sverige måste ha bland de sämsta politikerna i hela världen.
  De vill oss bara ont.

  1. LÖFVEN RAKA MOTSATSEN !

   Norge ni är raka, ärliga tar ansvar med förstånd!

  2. Sedan mitten av 1970 talet har svenska politiker bedrivit en rostimport, som har haft forodande konsekvenser.
   Den svenska kronan har forsvagats hela tiden med upprepade devalveringar.
   Den här asyl och anhorighetsinvandringen har definitivt sankt kronan, nu faller den varje dag till ny låga nivåer.
   Orsaken till kronforsvagningen är stora utgifter till forsorjningsstod och hyresbidrag m.m. till de rostimporterade.

   Det som kan stärka kronan är ett totalstopp på all asyl och anhorighetsinvandring.

   1. Det är inte bara kronfallet på grund av invandringen som är ett stort problem. Nu är pensionssystemet rejält i gungning också på grund av invandringen.

    Totalstopp på invandringen och räntehöjning till ”normala” nivåer är ett måste, d.v.s bostadsräntor på ca. 5-6%. Sverige kommer annars att gå mot en total krasch, med allt vad det innebär.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: