Vänsterpartist och Aftonbladet sprider lögner om dödade i Gaza

MELLANÖSTERN. I lördags kväll dödades en gravid kvinna och hennes fjorton månader gamla syskonbarn under israeliska flygattacker mot Gaza. En svart not från de gångna dagarnas våldsamheter. Under helgen regnade så Hamas raketer över södra Israel, och Israel svarade med bombräder mot Gaza. Över 20 palestinier och fyra israeler dödade. De skadade kan räknas i hundratal, skriver Aftonbladets Daniel Swedin i en ledare. 

Uppgifterna var redan då ifrågasatta och nu har terrororganisation Islamska Jihad erkänt att de dödade kvinnan med en raket som gick fel väg och exploderade för tidigt i kvinnans hem. Offrens familj blev sedan erbjudna pengar för att vara tysta och kvalificera barnet som martyr.

Twitter

Ali Esbati är iranier, kommunist och riksdagsledamot för Vänsterpartiet. Ali hatar alla som inte tycker som han.

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Vänsterpartist och Aftonbladet sprider lögner om dödade i Gaza

  1. Ali Esbati var på Utöya. Jag skulle vilja skriva något mer om det men då bleve Pettersson sur och raderar mig.

  2. Kör Hamas med övningsraketer eftersom vi aldrig i våra media får veta om någon död eller skadad i Israel?

    • Israel har ett hyfsat varningssystem och samtidigt lever folk i gränstrakterna oftast i bunkersystem, till skillnad mot i Gaza där regeringen mer el. mindre vill att palestinier ska avlida av israelisk eld så att deras propaganda om den onda israeliska staten kan kablas ut i världen.

Kommentera