Oförändrad prognos för antalet asylsökande

INVANDRING. Migrationsverket står fast vid sin tidigare prognos för antalet personer som söker asyl i Sverige. Det innebär ett oförändrat planeringsantagande på cirka 21.000 asylsökande i år och cirka 22.000 nästa år.

Majprognosen är Migrationsverkets tredje av totalt fem prognoser till regeringen i år. I den bedömer Migrationsverket att statens totala kostnader för migration och nyanländas etablering fortsätter att minska från cirka 26 miljarder kronor i år till cirka 15 miljarder kronor 2022.

-Pettersson menar att ”statens totala kostnader” är starkt missvisande siffror, även om 26 till 15 miljarder är enormt mycket är det bara en bråkdel av de totala kostnaderna för asyl och anhöriginvandring och i staten ingår vi alla. Till dessa drygt 20.000 asylsökande per år tillkommer anhöriginvandring med kanske 50.000 per år, onödig arbetskraftsinvandring till enkla jobb när vi har nästan 400.000 arbetslösa i landet.

Socialbidragskostnaderna i de flesta kommuner närmar sig astronomiska belopp, till stor del beroende på arbetslösa asylinvandrare.

Många var de kommunpolitiker som gick på löftena om att invandringen var lönsam och nu sitter med Svarte Petter och får skära i kostnader på äldrevård och skolor…

Det är dags att utfärda orkanvarning, kategori fem och inte som politikerna komma med fina ord om begränsad invandring när det som behövs är totalstopp och återvandring. Givetvis ska familjer få återförenas men det behöver inte ske i Sverige…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

9 thoughts on “Oförändrad prognos för antalet asylsökande

  1. I stort sett ingen av dem har asylskäl och ska inte släppas in. Så fort de här hensen fått PUT och ett nytt BG-kort så sticker de hem igen och stannar halvårsvis eller mer hemma och lever gott när det plingar till i kontot varje månad. Tror inte några större kontroller görs på dem


  2. våra människosläktingar ”från när och fjärran” vill återansluta sig till oss, göra om allt från början, typ…starta på nytt med nya friska tag, för kanske 10.000 generationer sedan splittrades Adam å Evas kottar å stack åt olika håll…orsaken kanske va osämja inom familjen?…Adam kanske gick sin väg för att Eva ”vänstra” med en Schimpans, Adam blev pytt liksom å iom de va SKILSMÄSSAN uppfunnen!
    …så är det, därmed är mänsklighetens historia (i ett Nötskal/enkelt) förklarad

  3. Om vi INTE gått med eu och INTE haft öppna gränser de senaste 20 åren vore Sverige ett rikt och välmående land. Då kunde vi lagt alla miljarder på sådant som gagnar oss själva och byggt en rejäl infrastruktur. Rejält försvar och skolor i toppklass. Våra gamla ska ha det bra och respekteras för att de byggt upp vår välfärd. Tänk så j..la fel det har blivit…

  4. 3 000 000 000
    De kanske skulle dra till Israel???
    Som OXÅ är skattefinansierat,av USA.

  5. År 1990 var kostnaden för massinvandringen enorma 110 miljarder och nio år senare 1999 var kostnaden 267 miljarder.
    I dag finns inga säkra siffror, myndigheterna mörkar och döljer som vanligt.
    Men, man behöver kanske inte vara någon större matematiker för att förstå att kostnaden i dag 20 år senare, ligger på minst 6-700 miljarder.
    Utöver detta tillkommer naturligtvis allt det enorma lidande som vi svenskar utsätts för dagligen i form av misshandel, våldtäkter och bestialiska mord.

    • och i penningaväg så får vi inte glömma Miljarder i stöd till helahalva världen inkl Kina…
      och på det högsta kostnaden per invånare till EU

  6. Det måste vara rätt många kommuninvånare som är besvikna och ledsna på sig själva för att dom trodde på vad etablissemanget sade.

Kommentera