Partiledardebatt men inte om EU

SVT. I går kväll var det partiledardebatt i SVT. Ämnena som avhandlades var i tur och ordning

  1. Lag och ordning
  2. Jobb och välfärd
  3. Klimat och miljö
  4. Invandring och integration

Inget fel på dessa ämnen men den 26 maj är det val till EU. Det verkar som om SVT glömt det, eller också anser man att det inte är den skattefinansierade public service sak att informera svenska folket om sådan struntsaker.

I SVT:s sändningstillstånd står bland annat programmen ska vara sakliga och opartiska och ska präglas av demokratiska och humanistiska värden samt folkbildningsambitioner. Ett EU-val var femte år ingår kanske inte demokrati och folkbildningsambitionerna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Partiledardebatt men inte om EU

  1. Fega Stefan Löfven vågar inte agera mot att SSU skanderat ”Krossa sionismen” i Malmö:

    Delcitat

    Löfven ”tog avstånd” men vill inte agera mot SSU: ”En fristående organisation”

    ”SSU är en fristående organisation”, säger statsminister Stefan Löfven som inte tänker vidta åtgärder mot ungdomsförbundet SSU efter att de skanderat ”krossa sionismen” på första maj 2019. Däremot fördöms agerandet. – Jag tar starkt avstånd från det, säger han till Nyheter Idag. (Publicerat 2019-05-05)

    Slut delcitat

    Läs mer och se/lyssna till video på länken nedan:

    https://nyheteridag.se/lofven-tar-avstand-men-vill-inte-agera-mot-ssu-en-fristaende-organisation/

    Källa: Nyheter Idag

  2. SVT vara sakliga ? Det finns inte på kartan, för då hade vi fått byta ut hela personalen ända upp till kommunistfjantarna i ledningen, dom är så inpyrda med att slå blå dunster i öronen på folk så dom kan inte ens bli seriösa, dom har tillåtits köra med falska riktade, tillrättalagda nyheter så länge att det är omöjligt att en bättring skulle ske!

  3. Hedemo påstod inför tittarna att Lövin (Mp) kan mycket om miljön – men det finns väl ingenting som tyder på att det är på det viset.

    • Helt rätt, något hon kan och är bra på är att svamla rundor och byta ämne och hon fick stå och svamla hur länge som helst

  4. Svamla det kan bara Stefan göra , det lärde han sig under sin fakliga tid.
    Och det var betal fackförneings kontigenten och då betala man samtidigt till socialdemokratena.
    Inga strejker inget ingenting så att man kunde lyfta lönen.
    Fan att man inte sparade avg istället för att betala till ettt skit fack.
    Då hade man haft bra pension idag

  5. (O ) Lustigt, när frågan om dom sämst ställda pensionärerna kommer upp,
    så är det alltid någon gång i framtiden dom ska få extrahjälp, nämndes
    under mandatperioden, och 2020, men väldigt vaga besked,
    annorlunda när det handlar om att hjälpa i andra länder, då kan allt ske på studs. Hade man slopat skatten för dom sämst ställda pensionärerna
    hade dom kunnat börja direkt!

  6. Jag tittade igår på ”debatten”,var tvungen att stänga av den,man blir bara förbannad,dessa vidriga människor har vi röstat för och dom kör på samma jävla flosker och lögner,dom har inte lärt sig någonting.Åkesson är den enda som levelerar normala resonemang.HUR KUNDE SVENSKA FOLKET RÖSTA SÅ FEL?.Svetsarn tål jag inte,varken lysna eller se på,han är som en maskin bara mal på samma svammel,nej AVGÅ FÖR GUDS SKULL.

Kommentera